Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Pia Webb

Det är upp till dig själv om det ska bli av

Författaren och livskvalitetsexperten Pia Webb har inspirerat tusentals människor! Hon har framgångsrikt coachat otaliga företagsledare och näringslivstoppar, både i Sverige och utomlands. Pia förmedlar kopplingen mellan individens livskvalitet och organisationens framgång på ett inspirerande och nytänkande sätt! 

Hennes föreläsningar har bidragit till att många fått viljan direkt att agera för att förbättra sina egna liv. Något som gynnar både individen och organisationen. Ett win-win koncept helt enkelt. 

Pia Webb är livskvalitetskonsult samt certifierad livs- och karriärcoach med över 1000 coachtimmar. Hon är därtill författare av självhjälpsboken ”Förbättra livet på ditt sätt” (”Improve Your Own Quality of Life the Swedish Way”). Boken har fått topprecensioner och nominerats till Award-Winning Finalist i USA under kategorin motiverande självhjälpsbok. 

Pia har mött framgångar, men också motgångar och sorg. Det är anledningen till att hon brinner för människors välbefinnande och organisationers framgång. Ur upplevelserna har hon tagit med sig praktisk kunskap om vad människor behöver för att må bra och prestera på topp. Under hennes föreläsningar får deltagarna prova på hennes coachverktyg som ger kraften till att skapa livskvalitet – både hemma och på jobbet. 


”Jag kan varmt rekommendera Pia Webb som föreläsare och inspiratör. Hennes proffsiga framträdande, verktyg och budskap ’att vi alla är ansvariga för våra egna liv’ har definitivt en positiv inverkan på organisationen och individen. Flera av våra medlemmar, inklusive mig själv, har bevittnat att man blivit mer proaktiv och reflekterande, vilket resulterat i att man tar tag i saker själv och blir mer aktiv i beslutsfattande både hemma och på jobbet. Vi på Finansförbundet fortsätter att anlita Pia Webb.” 
— Annika Palmér, Verksamhetskoordinator, Finansförbundet

”Spännande och inspirerande föreläsning av Pia Webb om hur du med mycket enkla medel kan förändra din livssituation. Om du vill göra en förändring så är det bara du själv som kan påverka din situation. För mig har det blivit ett startskott att förändra mitt liv till något bättre.” 
— Mirano Synnöve, Fastighetschef Vasakronan

”Jag hade stora förväntningar, jag hade läst och sett på nätet innan, men Pia överträffade dessa.” ”Tack! Alla borde få lyssna på dig.” ”Bra för en organisation att tänka på de mjuka värdena.” ”Ett uppvaknande.” ”Smart och enkelt.” ”Jag har fått insikten om att små förändringar kan göra stor skillnad.” ”Inspirerande med en så pass enkel modell vilket gör den applicerbar. Nu känns det lätt att arbeta med sig själv varje dag.” ”Det blir väldigt tydligt vad jag har för utmaningar.” 
— SEB

 • Effekten av att boka Pia Webb

  Pia delar med sig av verktyg ur hennes bok som deltagarna omgående kan använda för att skapa balans i vardagen. Förvänta er en kraftfull effekt – detta är en föreläsning som minst sagt inspirerar och motiverar deltagarna att agera!

 • Pia Webb som talare

  Inspirerande, motiverande, personlig och humoristisk samt medryckande och insiktsfull

 • Så arbetar Pia Webb

  Talaren anpassar sig efter beställarens behov och önskemål. Pias coachverktyg är holistiska och kan därför anpassas för att passa just kundens behov.

 • Pia Webb erbjuder

  Enkel och effektiv föreläsning där Pia kraftfullt förmedlar hur man i praktiken skapar förbättringar i vardagen - för både sig själv och organisationen.

 • Pia Webb passar till

  Både privata och offentliga events, såsom mässor, konferenser och kick-offs.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska

• Författare till självhjälpsboken Förbättra livet på ditt sätt, 2015, samt Improve Your Own Quality of life the Swedish Way 2014, www.piawebb.com
• Certifierad livs- och karriärcoach, ackrediterad av EMCC på Senior practionernivå
• BA (hons) Marketing – Kandidatexamen (180P) – University of Central Lancashire, England och Central Missouri State University, USA
• Tidigare arbetslivserfarenheter som VD inom IT (CC rental AB), produktchef (Retriever AB) och bolagschef inom telecom (Nortech AB)

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

"Vi rekommenderar Pia!"

2018-09-24, 16:37

"Vi tog in Pia Webb som föreläsare till vårt företag för att tala om hur individens livskvalitet i högsta grad påverkar organisationen framgång. Vi har valt att fortsätta samarbeta med Pia Webb i höst då den förra föreläsningen blev högst framgångsrik. Vi kommer bjuda in till 3 frukostföreläsningar på Scandic Star Sollentuna med Pia då vi känner att det ligger rätt i tiden med ökad psykisk ohälsa, stress etc. Vi rekommenderar Pia till andra som vill satsa på liknande föreläsningar!" Mirja Braun, General manager, Scandic Star Sollentuna

Andra talare inom samma område

Rebecca Krantz

Rebecca Krantz föreläser om självledarskap, nycklar till fungerande och kraftfull kommunikation, neuroledarskap och hur vi väljer våra tillstånd. Hon pratar alltid ur ett ho

Elisabeth Werner

Elisabeth Werner peppar och leder dig till bättre hälsa och starkare resultat. Hon ger seminarier, föreläsningar och coachning om att hitta rätta livsbalansen med anpassa

Monica Bjurström-Johansen

Monica Bjurström Johansen har under de senaste åren utbildat sig till stress och avspänningspedagog, personlig mental tränare och certifierad coach kbt och act vilket innebär att hon brinner

Jörgen Lerjestad

"Det snurrar för fullt, men hur produktivt är det?” Jörgen Lerjestad är en firad föreläsare om stress, ledarskap och prestationsförmåga. Hans föreläsningar och utbildningar hjälper ledare

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Koppargatan 3
602 23 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap