Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Magnus Samuelsson

Magnus Samuelsson är en underhållande föreläsare med muskulös kropp och bred kompetens. Han är en expert på kopplingen mellan kost, hälsa, träning och välbefinnande och kan på ett roande och personligt sätt berätta om både yttre och inre resor och mål. 

Självkänsla, mod, inspiration, koncentration och humor är viktiga ingredienser i hans föreläsningar, som garanterar bred underhållning i världsklass och sätter en gyllene touch på ditt mest minnesvärda event!

Urval av tidigare beställare:  Volvo Lastvagnar, Scania, LKAB, Aimpint, Swedbank, BDS. Toyota, Ford, etc  Högt och lågt i många branscher

 • Magnus Samuelsson som talare

  Magnus är en erfaren föreläsare som har genomfört hundratals föreläsningar och uppvisningar på både svenska och engelska. Han är mycket uppmärksam på gruppens önskemål och skapar snabbt en familjär och varm stämning med mycket skratt.

 • Så arbetar Magnus Samuelsson

  Som uppdragsgivare har du möjlighet att ha en förberedande kontakt direkt med Magnus, så att ni tillsammans kan gå igenom syftet och målen för aktiviteten. Tillsammans utformar ni sedan framträdandet så att det överträffar de höga förväntningarna på eventet!

 • Magnus Samuelsson erbjuder

  Magnus Samuelsson erbjuder föreläsningar med personlig känsla, samt skräddarsydda utbildningar och framträdanden.

 • Magnus Samuelsson passar till

  Företagsevent, middagar, företagsresor, mässor.

Talaren utgår från Östergötland
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande
Kön Man
Språk Svenska, Engelska

Magnus Samuelsson växte upp på en gård mitt i den östgötska myllan och dagarna var fyllda av aktiviteter som hör en gård till. Han märkte snart att han hade fallenhet för idrott och efter att ha tävlat i allt från skytte till slalom, så hittade han vid 16 års ålder den träningsform som kom att bli hans signum: styrketräning. Sedan dess har Magnus ägnat stora delar av sitt liv åt att hitta vägar till fysisk och mental utveckling samt alla frågor som följer kring detta, till exempel hur man behåller motivation under en längre tid, hur man skapar fokus under press och framför allt hur man håller inre frid i en stressig miljö.

Magnus är en vinnare av Världens Starkaste Man och invald i World’s Strongest Man hall of Fame. Efter 14 år på touren i Världens Starkaste Man hängde Magnus tävlingsbältet på hyllan och kom hem och dansade till sig en glassko i TV4 tillsammans med Annika Sjöö. Sedan dess har han delat sin tid mellan olika marknadsföringsuppdrag och en rad olika internationella filminspelningar.

Idag driver Magnus företaget True Performance som jobbar med helhetslösningar för friskvård åt företag, ofta med fokus på psykosocial ohälsa. Företaget står även bakom varumärket Enough som producerar kosttillskott med fokus på funktion, spårbarhet, djur, natur och miljö.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

Michael Södermalm

Michael Södermalm är en av de främsta föreläsarna och inspiratörerna i Norden. Att delta i en föreläsning med honom är en väl investerad tid och garanterar en energikick. Han är flitigt efte

Charlotte Gustavsson

Charlotte Gustavsson har drivit en TV- station i Ghana – 2014, tre år senare – hoppade hon på ett plan norrut och tillträdde som

Pa Modou Badjie

Pa Modou Badjie är en av Sveriges mest inflytelserika artister. Han har turnerat landet runt med bandet Panetoz och tävlat i Melodifestivalen ett flertal gånger. Det stora genombrottet fi

Pamela Andersson

En kväll faller Pamela Andersson ihop i joggingspåret. Av läkarna får hon beskedet att hon har en hjärntumör som inte går att operera bort. En helvetesvandring börjar. Som föreläsar

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: info@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss. 
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Koppargatan 3
602 23 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap