Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Jonna Nyberg

Jonna Nyberg, en av Sveriges ledande föreläsare inom kommunikation och retorik, erbjuder en unik och inspirerande upplevelse för både individ och organisation. Med över tio års erfarenhet som retorikkonsult har Jonna blivit en eftertraktad röst inom områden som arbetsmiljö, personlig utveckling och effektiv kommunikation. Hennes autentiska och engagerande föreläsningsstil gör henne till en av de mest framstående retorikerna i Sverige.

Genom att skräddarsy föreläsningar och utbildningar har Jonna hjälpt företag och organisationer över hela landet att stärka kommunikationen, skapa goda relationer och främja socialt hållbara arbetsplatser. Med en passion för att förmedla kunskap och verktyg ger Jonna deltagarna möjlighet att omsätta teori i praktik och skapa långsiktig positiv förändring. Boka Jonna för en föreläsning som inte bara inspirerar utan också ger konkreta färdigheter för att navigera i dagens kommunikationsutmaningar.

Urval av tidigare beställare: CEJN AB, Meridion Göteborg, HSB Göta, Secor Doors, Arcus utbildning och jobbförmedling

 • Jonna Nyberg som talare

  Med en bred repertoar av utbildningar och föreläsningar tar retorikexpert Jonna Nyberg Sverige med storm med sin enastående förmåga att inspirera och övertyga genom kraftfull kommunikation. Med en passion för retorik och en gedigen kunskap och erfarenhet inom området har Jonna hjälpt otaliga individer och organisationer att nå sina mål genom att förbättra deras tal- och kommunikationsfärdigheter. Jonna Nyberg är inte bara en expert inom retorik, hon är också en dynamisk, ödmjuk och engagerande talare som fångar sin publik från första stund.

  Jonna är en mycket efterfrågad föreläsare och utbildare och håller föreläsningar, seminarier och utbildningar runt om i landet för en mängd olika organisationer och företag. Hon är känd för sin energiska och engagerande stil och för att kunna göra komplexa ämnen lättillgängliga och begripliga. Genom sina inspirerande och interaktiva utbildningar får deltagarna verktygen och teknikerna för att bli mästare på att kommunicera i deras specifika kommunikationssituationer.

 • Så arbetar Jonna Nyberg

  Jonna arbetar heltid med utbildningar, föreläsningar och individuell retorikträning. Uppdragen skräddarsys alltid med utgångspunkt i kundens önskemål och behov. Alltifrån inspirationsföreläsning till utbildningsserier.

  Jonna modererar mindre som större event, konferenser och andra nätverksträffar. Inför varje uppdrag sker en noggrann målgruppsanalys som också bidragit till Jonnas positiva referenslista.
  “När du kliver in i retorikens värld vill jag göra din upplevelse lättillgänglig, konkret och anpassad. Att du känner dig inspirerad och motiverad att fortsätta växa. Och för mig är det retorik när den är som allra bäst."

 • Jonna Nyberg erbjuder

  Som retoriker fokuserar Jonna på att hjälpa sina klienter att förbättra sin kommunikation både internt och externt. Hon hjälper dem att skapa tydliga och effektiva budskap och att förmedla dem på ett sätt som når och engagerar mottagarna. Jonna hjälper också sina klienter att utveckla sin kommunikation i mer specifika situationer såsom att hantera svåra samtal, förmedla förändringar, medarbetarsamtal och att hantera arbetsmiljöfrågor, exempelvis skitsnack, grupperingar och härskartekniker. Verksamheter över hela Sverige vittnar om den positiva effekt som Jonnas föreläsningar och utbildningar gett.

 • Jonna Nyberg passar till

  Privat och offentlig sektor, små och stora företag, vård, skola, omsorg, styrelser,
  konferenser och utbildningsföretag, förvaltning, myndigheter, vård- och omsorg, föreningar, fackföreningar, förbund och politiska organisationer, utbildningar, föreläsningar, workshops och individuell retorikträning. Via APT, event, personaldagar, vidareutbildning.

Talaren utgår från Västra Götaland
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska

Jonna Nyberg är retorikkonsulten som för tio år sedan startade sin verksamhet Retorikverkstaden. Med en fil.kand i retorik reser hon runt om i Sverige och utbildar och föreläser inom ämnet retorik. Vid sidan om detta skriver hon i sin blogg, är en flitigt anlitad retorikexpert i media, rådgivare åt företag, aktiv i styrelser och många känner igen henne som moderator på olika event. Jonna är idag en av Sveriges främsta föreläsare inom kommunikation, arbetsmiljö och personlig utveckling med en bred repertoar av utbildningar och föreläsningar.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Jonna Nyberg talar om:

Expertområden:

Prisklass:

Enligt offert

 • Mer om priser

  Information om paketpris avtal I ert paketpris ingår: 1 st skräddarsydd föreläsning enligt överenskommelse. Text/ bilder för inbjudan, utskick. Förberedelsetid och inställelsetid. Material i PDF-format. Restid. Paketpris: 35.000:- exkl. moms. (Resekostnad och ev logi ingår ej) Läs igenom: ”Praktisk information” som ni finner via den här länken: https://assets-global.website-files.com/6437a9c13566665f06728972/64db70063301fd51be1a163f_Bokningsvillkor.pdf Vid godkännande av offert ingås ett uppdragsavtal där offerten samt de praktiska villkoren ingår. Var god ange fakturaadress vid godkännande. Vid föreläsning i anslutning till workshop eller halvdag, heldag, två-dagars utbildning. Vänligen hör av dig så skräddarsyr jag en offert.

 • Mitt motto

  Jag är övertygad om att retoriken utgör den bästa grunden för att förstå sig själv, sina medmänniskor och det samhälle vi lever i.

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap