Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Gabriella Wejlid

Öka kreativiteten, sätt igång idéflödet och få en helt ny förståelse för hur hjärnan fungerar! Gabriella Wejlid håller aktiva och inspirerande seminarier i ”Kreativitet”, ”Hjärnan på jobbet” och ”Kreativ retorik”. Upptäck hur man tränar kreativiteten, hittar fokus, använder hjärnan smartare på jobbet och blir en friare talare. Seminarierna ger ny inspiration, skratt, aha-upplevelser samt konkret kunskap och användbara tekniker.

Gabriella har skrivit flera böcker om hur hjärnan fungerar, och har i över tio års tid utbildat företag, kommuner och organisationer i hur man tränar upp de funktioner i hjärnan som man vill träna upp. Seminarierna är interaktiva med mycket övningar. Vi sätter fart på idéflödet, skapar nya tankebanor och hittar helt nya lösningar och möjligheter.

Läs mer om seminarierna:

Bland tidigare uppdragsgivare märks:  
ABB, Chalmers, Institutet för chefsutveckling, AMF, Volvo, Trygg Hansa, TeliaSonera och Uppsala universitet.

 • Effekten av att boka Gabriella Wejlid

  Seminariet är energigivande och inspirerande med många skratt.  Samtidigt ger det konkret kunskap, användbara tekniker och viktiga insikter som ger mod och positiv förändring. Deltagarna får en helt ny förståelse för sin egen hjärna, och effektiva verktyg att använda framöver.

 • Gabriella Wejlid som talare

  Gabriella Wejlid är en inspirerande talare som håller interaktiva seminarier. Deltagarna involveras i enkla, snabba övningar som ger skratt, aha-upplevelser och en helt ny förståelse för hur hjärnan fungerar. Gabriella skapar en tillåtande och lättsam stämning som frigör modet i gruppen. Seminariet sätter fart på idéflödet, deltagarna skapar nya tankebanor och hittar helt nya lösningar och möjligheter.

 • Så arbetar Gabriella Wejlid

  Gabriella anpassar sitt föredrag efter beställarens önskemål.

 • Gabriella Wejlid erbjuder

  Tre föredrag:
  • ”Öka kreativiteten!” Vi ser hur man tänker helt nya tankar och hur alla kan träna sin kreativitet. Vi ser också hur man stärker kreativiteten i en grupp, och hur man kombinerar kreativitet med kritiskt och logiskt tänkande. Vi skapar nya kopplingar i hjärnan, testar kreativa tekniker, bryter mönster och upptäcker lösningar, idéer och möjligheter.

  • ”Hjärnan på jobbet.” När vi anpassar jobbet efter hjärnan kan vi bli mer produktiva, kreativa och motiverade och mindre stressade och distraherade. Vi ser hur vi ökar kreativiteten, håller fokus, tränar upp minnet och ger hjärnan riktig återhämtning.

  • ”Kreativ retorik.” För att hålla en bra presentation behöver man kunskap, praktiska verktyg och full tillgång till sin kreativitet – så att man kan tänka nytt och tänka snabbt. Seminariet/kursen ger gruppen redskap för att hålla intressanta och inspirerande presentationer och känna sig helt trygga som talare. De lär sig också att skapa kontakt med lyssnarna och kunna hantera oväntade frågor och situationer.

 • Gabriella Wejlid passar till

  Seminarierna kan vara 1-3 timmars energihöjande avbrott i en konferens, eller en inspirerande start på en förändringsperiod. “Kreativ retorik” kan även ges som en halv-/heldagskurs i mindre grupper.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska

Gabriella Wejlid är en av Sveriges mest erfarna föreläsare inom kreativitet och hjärnträning. Hon har också skrivit flera böcker om hjärnan tillsammans med kollegan Jenny Åkerman, bland annat ”Ja tack, hjärna!” och ”Mycket hjärna!” (Natur & Kultur).

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Alla var supernöjda!

2017-03-09, 16:25

”Tack! Alla var supernöjda och pratade om hur bra eftermiddagen var! Vi hade också vår roligaste middag någonsin, det berodde säkert till viss del på all energi som släpptes lös under ditt pass! Så tack igen!”

Gabriella Wejlid talar om:

Expertområden:

Prisklass:

18.000 kr - 40.000 kr

 • Mitt motto

  ”Jag vill att alla ska gå från seminariet med en helt ny förståelse för den egna hjärnan. Med inspiration, glädje och energi, och med användbara metoder att ha nytta av i arbetet och vardagen.”

Gabriella Wejlid – Hjärnan & Kreativitet

Andra talare inom samma område

Joakim Kaminsky

Joakim Kaminsky är inte bara en av Sveriges mest lovande unga arkitekter, utan även en etablerad talare och debattör som är välkänd inom såväl branschmedia som dagspress. Med en passion för

Laila Bagge

Strålande moderatorn och föreläsaren Laila Bagge föreläser om entreprenörskap, självkänsla, företagande och vikten av att drömma och våga. Med grund i de egna erfarenheterna delar Laila med sig av s

Camilla Wirseen

Camilla Wirseen är en karismatisk föreläsare som berättar om sitt arbete som social entreprenör i Afrika där hon implementerat olika projekt med fokus på flickor och kvinnor

Linda Åkessson

Linda Åkesson är en mångsidig konstnär som brinner för att främja utvecklingsbara förmågor hos varje individ. Hon har en särskild passion för att stödja personer med funktio

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap