Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

 

Integritetspolicy

Vi på Sveriges Talare värnar om din personliga integritet och följer dataskyddsförordningen för behandling av personuppgifter.

• Vilken information vi har

Vi har personuppgifter i huvudsak två målgrupper: Talare och uppdragsgivare. Informationen vi har om dig är den du har lämnat till oss i de kontakter vi har haft med dig utifrån att du är intresserad av våra tjänster.
Vi samlar in information om telefonnummer, mejladress och vilket företag du arbetar på i samband med att du kontaktar oss på något sätt eller registrerar dig som prenumerant på nyhetsbrev via vår hemsida. Sveriges Talare köper aldrig e-postadresser eller andra uppgifter om dig och lämnar heller inte ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt samtycke.

• Vilken information vi tänker behålla

Vi vill behålla informationen som du har lämnat till oss. Du kan begära att dina uppgifter raderas ur vårt system och du kan avregistrera dig från kommunikation i något av nyhetsbreven som skickas till dig.
Den information vi har om dig som talare behåller vi så länge vårt avtal gäller och två år därefter.

• Vad vi ska ha informationen till

Vi använder informationen dels för att fullgöra vårt avtal mot våra kunder, men också för att kunna skräddarsy vårt erbjudande till dig och för att du ska få en bättre upplevelse i vår kommunikation.

• Vilka som kommer att ta del av informationen

Det är endast anställda hos Sveriges Talare som har tillgång till dina uppgifter. Vi kommer aldrig att sälja eller lämna vidare dina uppgifter till någon annan.

• Hur länge vi tänker behålla informationen

Dina personuppgifter lagras inte under längre tid än vad som är nödvändigt med hänsyn till ändamålet. Vi lagrar dina uppgifter för historiska och statistiska ändamål, dock inte längre än vad som behövs för dessa ändamål, (detta i enlighet med Datainspektionens riktlinjer).

• Vad är syftet med att ha informationen

Syftet med att ha informationen om dig är att kunna bearbeta vår marknad på ett professionellt sätt, fullfölja avtalen med dig som kund, hantera förfrågningar med hög service och för att du ska få relevant information skickat till dig.

På vilken laglig grund vi behandlar personuppgifter 
Vi använder oss av avtal, samtycken och intresseavvägningar.

Rätt till utdrag ut register, rättning av felaktiga personuppgifter
Vi kommer på din begäran eller på eget initiativ att rätta uppgifter som upptäcks vara felaktiga. Du har rätt att en gång per år, genom en skriftlig egenhändigt undertecknad begäran till Sveriges Talare, begära att få information om vilka uppgifter som finns registrerade om dig.

Om du inte vill ta del av erbjudanden och/eller marknadsföring vänligen kontakta oss via mail till info@sverigestalare.se eller genom att avregistrera dig i något av utskicken. Om uppgifterna skulle visa sig vara felaktiga, ofullständiga eller på annat sätt irrelevanta åligger det Sveriges Talare att vidta rättelseåtgärder.

Allt gott.
Vi på Sveriges Talare

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon:  0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Norrtullsgatan 6
113 29 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

Roos & Tegnér 7A Hotell Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2018 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap