Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Hem / Affärsnytta / Kommunikation och media / Retorik / Erland Lundström

Erland Lundström

Erland Lundström erbjuder föreläsningar om retorik, stresshantering och arbetsglädje.

En dag under det förra årtusendet ringde jag en presumtiv kund och sade: “jag kan det här med retorik”! Svaret jag fick var “kom hit och bevisa det då”! 
 37 år senare vet jag att även du kommer att bli hjälpt av mig. Retorik handlar om att få andra att lyssna. Idag har du verktygen som krävs för att tala på ett sätt som får just andra att lyssna. Retorik handlar om just detta. 

Jag kommer att ge dig kunskap och insikt kring hur du ska formulera dig, hur du ska agera, samt hur du ska använda din röst på rätt sätt. Gör som tusentals andra, ta chansen att utveckla din kompetens, gör din röst hörd! Du kommer att må bra av att göra det! 

Erland är en av landets mest erfarna retoriska föreläsare som menar att bara det faktum att han "överlevt" som föreläsare i närmare 40 år, är ett bevis i sig. Hans böcker är populära på retoriska utbildningar och för många organisationer är han känd som mannen bakom kursen: "Retorik i Toscana"! I skrivande stund planeras kurs no 46. Du är välkommen delta, för att göra din röst hörd.

Urval av tidigare beställare: Karolinska Sjukhuset, Karolinska Institutet, Samtliga politiska partier förutom MP, SD och V,Sida, Kommunal, Folktandvården i Sverige, Tandläkarförbundet, Praktikertjänst, Veterinärförbundet, Hyresgästföreningen

 • Erland Lundström som talare

  Olika former av retoriska föreläsningar och kurser. Allt från kortare intresseskapande föreläsningar till kurser som varar upp till fem dagar (gärna i Toscana).

  - PRC - Privat Retorisk Coachning. Privat träning utifrån en given mall

  - Det positiva mötet. En kurs/ föreläsning som handlar om hur man i form av medveten kommunikation kan skapa ett möte som både berikar och stimulerar deltagarna.

  - Stressa smart
  Stressa smart är ett aningen provokativt namn på en föreläsning. Föreläsningen handlar om att stress kan vara, och är positivt för en organisation. Samtidigt som stress snabbt kan förvandlas till något mycket negativt för alla inblandade parter.

  Genom något som Erland Lundström kallar ”stressens repliker” får vi vara med om en resa. Här ser vi hur snabbt något så positivt, kan övergå i något som på sikt kan ge kroniska skador. Efter en lättare form av självdiagnostisk övning, får deltagarna lära sig hur de på ett medvetet sätt kan lära sig att styra sina tankar. Avslutningsvis får de sedan göra en annorlunda och behaglig avslappningsövning, vilket binder ihop budskapet. Stressa smart och du mår bra!

 • Erland Lundström erbjuder

  -Stressa smart
  Stressa smart är ett något provokativt namn på en föreläsning som handlar om att stress kan vara och är positivt för en organisation, samtidigt som det snabbt kan förvandlas till något mycket negativt för alla parter. Genom något som Erland Lundström kallar ”stressens repliker” får vi vara med om en resa där vi ser hur snabbt något så positivt mycket snabbt kan gå över i något som på sikt kan ge kroniska skador. Efter en lättare form av självdiagnostisk övning får deltagarna sedan lära sig hur de på ett medvetet sätt kan lära sig att styra sina tankar. Avslutningsvis får de sedan göra en annorlunda och behaglig avslappningsövning som binder ihop budskapet. Stressa smart och du mår bra!


  -Arbetsglädje - ett mål och ett medel!
  Det är tillåtet att ha kul på jobbet och dessutom tjäna på det! En inspirationsföreläsning som handlar om hur vi tillsammans skapar arbetsglädje. Hur arbetsgruppen skapar balans i medarbetarskapet och är beredda på att verksamheten alltid förändras. Den gemensamma glädjen och skrattet utvecklar kreativitet och nyfikenhet.

  -Hur hantera besvärliga människor?
  Detta är Erlands nyaste föreläsning som handlar om hur man bemöter, kommunicerar och hanterar besvärliga människor - ur ett retoriskt perspektiv. Det är en inspirationsföreläsning, som har möjlighet att kombineras med workshop, som ur ett retoriskt perspektiv får deltagarna att reflektera på och inse vikten av en medveten kommunikation.

Talaren utgår från Södermanland
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Man
Språk Engelska


Erland Lundström är regissör och teaterpedagog, han har även tidigare arbetat som lärare. Erland är författaren bakom retorik böckerna: "Talaren – Talet – Lyssnaren", "Våga tala – vi vill lyssna till dig" samt “Jag är ingen talare, men …” Förutom det, så regisserar han event och erbjuder medieträning.
Han har även ett samarbete med ett hotell i Toscana, där Erland erbjuder öppna kurser i retorik och pedagogik. Detta passar bra för styrelse/ projektgrupper som behöver tid och stöd för sin utveckling.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

Staffan Erfors

Staffan Erfors är talaren som vet hur sociala medier har förändrat medielandskapet och hur man kan använda sig av sociala medier för att bygga en kommunikativ plattform. 

Staffan ...

Jonas Hallberg

Jonas Hallberg, född 1944, var under 80-talet lokalt världsberömd i Sverige genom TV-programmen "Måndagsbörsen", "Är Hallberg hemma?" samt "Smygtittarna." Sedan 27 år tillbaka har han varit

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap