Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Göran Davidsson

Vill du skapa en verksamhet som smittar med tillit, arbetsglädje och engagemang? Med ett helhjärtat fokus på grupputveckling, värdegrund och ledarskap föreläser och utbildar Göran Davidsson om hur arbetsgrupper tillsammans kan skapa en magisk och smittsam verksamhetskultur.

Sitter er värdegrund i en bortglömd verksamhetspärm eller känns den i det vardagliga bemötandet? Vill ni omvandla era fina värdegrundsord till praktiska handlingar? Göran menar att en värdegrund behöver utvecklas till att vara mer än ett substantiv. En värdegrund handlar egentligen om hur vi alla agerar i vardagen. Därför har han skapat två nya spännande verb: värdegrunda och ledarskapa. Då värdegrunden och ledarskapet kopplas samman med andan i gruppen menar Göran att vi har skapat en grogrund för en hälsofrämjande arbetskultur där varje verksamhet kan nå hur långt som helst.

Göran åker idag runt i vårt land och utbildar, föreläser och inspirerar om vikten av att grupputveckla, värdegrunda och ledarskapa en genomtänkt och samverkande riktning.

Urval av tidigare beställare:
- Arbetsförmedlingen, Stockholm Globen
- Scanditron, Spånga
- Kommunens chefer, Arboga kommun
- Kommunens chefer, Enköpings kommun
- Grundskolorna i Strängnäs kommun
- Socialtjänst hjärta skola, Tierps kommun
- Brunnaskolan, Upplands-Bro
- Attendo, Enköping
- Bruksgymnasiet, Gimo


 • Effekten av att boka Göran Davidsson

  Göran har en klar målsättning med alla sina uppdrag. Då han avslutat sina föreläsningar vill han att alla ska gå ut ur rummet med nyvunnen kompetens, ett leende på läpparna och fyllda av energi!

 • Göran Davidsson som talare

  Göran förmedlar sitt budskap på ett varmt och medryckande sätt. Med en magisk förmåga blandad med humor och allvar smittar han sina åhörare med kraft och energi.

 • Så arbetar Göran Davidsson

  Göran har färdiga utbildningar/föreläsningar som kan och bör anpassas efter beställarens behov och önskemål.

 • Göran Davidsson erbjuder

  Göran föreläser om vikten av att bygga goda relationer och hur ni tillsammans utvecklar en verksamhetskultur som bygger tillit, arbetsglädje och 100% engagemang.

  Görans olika föreläsningar handlar i grunden om vikten av att få grupper, värdegrunder och det personliga ledarskapet att samspela i en gemensam och kraftgivande riktning.

  Göran startar ofta sina föreläsningar med en engagerande berättelse som sätter fingret på det aktuella ämnet. På ett ödmjukt och lättsamt sätt ger han sina åhörare både inspiration och kompetens.

  En åhörare uttrycker det på följande sätt:
  “Du hade mig från första stund! Jag gillade speciellt din energi, dina naturliga liknelser
  och din positiva inställning. Upplägget att göra oss åhörare delaktiga med frågor
  och få oss att ta kontakt med varandra med platsbyten är briljant! Det du pratar om är så himla träffande och det är ju detta allt handlar om, vare sig det är i skolan, i familjen, på arbetet, överallt för att vi ska fungera som människor och må bra.”

 • Göran Davidsson passar till

  Görans föreläsningar och utbildningar passar perfekt i verksamheter som vill skapa ett bra samspelsklimat. Med hans pedagogiska bakgrund kan han vara en inspirationskälla i alla sammanhang där individer behöver fungera tillsammans.

  Göran passar alla sammanhang där gruppers utveckling, värdegund- och ledarskapfrågor hamnat på agendan. Han anpassar sina uppdrag efter gruppens situation, behov och önskemål. Föreläsningarnas längd varierar från några timmar till heldagsutbildningar.

Talaren utgår från Uppsala
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Underhållande, Inspirerande
Kön Man
Språk Svenska

Göran Davidsson utbildade sig till lärare i Umeå och började sitt yrkesliv som mellanstadielärare i början av 80-talet. Under åren har han kompetensutvecklat sina förmågor med fokus på individ-, grupp- och organisationsutveckling. I många år hade han en central stöd- och utvecklingstjänst i Enköpings kommun med uppdraget att coacha pedagoger, rektorer och chefer inom ledarskap, specialpedagogik, grupputveckling och värdegrundsarbete.

Under sin tid som lärare arbetade Göran mycket tillsammans med elever som av olika
anledningar hamnat i skolproblem. En dag fick han beskedet att en elev, som han kände mycket väl, tagit sitt liv vilket gjorde att Göran hamnade i ett läge där han blev både chockad, ledsen och förbannad. Hans ilska handlade mest om att vi vuxna har skapat en skolverksamhet som inte är anpassad för alla typer av barn. På begravningen fattade Göran ett beslut som sedan dess har påverkat hans liv. Han bestämde sig för att ägna resten av sitt liv till att göra allt han kan för att försöka forma magiska verksamheter där alla kan trivas, utvecklas och bli vinnare.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Stort tack för igår och det var verkligen en uppskattad föreläsning!

Hel stjärnaHel stjärnaHel stjärnaHel stjärnaHel stjärna

2023-06-09, 15:53

"Hej Göran,
Stort tack för igår och det var verkligen en uppskattad föreläsning! Var flera som kommenterade det under kvällen och vår GD höll ett tal vid middagen och där hon återkopplade till flera

saker du tagit upp i din föreläsning, vilket var så positivt J!

Jag ska självklart ta upp med vår Kommunikationsenhet som tog bilderna att du är intresserad av att få tillgång till dem.

Ha en fin fredag och helg, härligt att solen skiner!

Noelle Moe

Chef Strategisk utveckling, Styrning och verksamhetsstöd"

"Du gör skillnad!"

2018-11-12, 16:50

Hej Göran!
Vill tacka för din fantastiska föreläsning i Sollefteå
torsdagen 4/10 2018.

Du hade mig från första stund!
Jag gillade speciellt din energi, dina naturliga liknelser
och din positiva inställning.

Upplägget att göra oss åhörare delaktiga med frågor
och få oss att ta kontakt med varandra med platsbyten är briljant!

Det du pratar om är så himla träffande
och det är ju detta allt handlar om, vare sig det är i skolan,
i familjen, på arbetet, överallt för att vi ska fungera som människor och må bra.

Skulle vilja att samtliga av mina kollegor fick höra dig också. Min chef instämmer.

Jag gick ut ur rummet med ett leende på läpparna och fylld av energi!
Du gör skillnad! TACK och fortsätt med det du gör!

Mvh/ Christoffer Nilsson, fritidspedagog,
Öhns skola, Sollefteå

"De var lyriska efteråt och även idag."

2017-08-29, 13:10

"Tack för att du kom och lyfte personalen. De var lyriska efteråt och även idag. Jag frågade dem vad som gav dem så mycket energi och de svarade ditt engagemang och deras möjlighet till självreflektion medan du pratade. Även jag är upprymd! Synd att jag bara hann vara med 2h. Hade gärna varit med hela dagen."
- Rektor, Uppsala kommun

"Den roligaste och mest givande föreläsning jag varit på!"

2017-08-29, 13:06

Den roligaste och mest givande föreläsning jag varit på! Tack för många nya tankar kring värdegrundsarbete!"
- Lärare, Sala kommun

"Grymt bra föreläsare."

2017-08-29, 13:05

"Grymt bra föreläsare. Pratade lättsamt och lättförståeligt om värdegrunden. Skapar mycket funderingar och idéer om hur man kan jobba vidare med samarbetet i grupperna. Feedback osv. Tack för en bra dag!"
- Personal, Enköpings kommun

"Du utstrålar en otrolig glädje."

2017-08-29, 13:02

"Vilken fantastisk föreläsning! Har inte gäspat en enda gång eller haft tråkigt. Du utstrålar en otrolig glädje. Det smittar! Går härifrån som en riktigt vinnare. Tack så mycket."
Personal, hemtjänsten i Enköpings Kommun

”Tack! Underbart! Hopp om livet efter denna förmiddag.”

2017-08-29, 12:59

Bland kommentarerna:
”Tack! Underbart! Hopp om livet efter denna förmiddag.” ”Många nya kreativa tankar om hur vi nu ska skapa en barnrättssäker verksamhet”
- Tre förskolor
Enköpings kommun

"Mycket tänkvärda och relevanta pass. Tusen tack!”

2017-08-29, 12:58

”Att komma bort från den yttre belöningen och stärka barnets förmåga att känna en inre belöning berörde mitt hjärta och jag anser att det var det mest meningsfulla jag har hört på länge! Det kanske leder till mer tacksamhet också” ”Ett fantastiskt, personligt och engagerande sätt att hålla föreläsning på. Mycket tänkvärda och relevanta pass. Tusen tack!”
- Attendo
Enköpings kommun

”Väldigt bra och nyttigt”

2017-08-29, 11:11

Bland kommentarerna:
”Mycket bra och inspirerande. Funkar både på gympan och i skolan där jag jobbar :-)” ”Väldigt bra och nyttigt”
- Enöglaskolan
Enköpings kommun

”Bra att få ”kommentarer” att ha i klassrummet”

2017-08-29, 11:11

Personal: ”Alla här behöver veta hur grupper fungerar. Tror det kan hjälpa eleverna.” ”Bra att få ”kommentarer” att ha i klassrummet” tex ”Vad glad jag blir när…” istället för ”Vad duktig du är!”

"Du är grym på att prata inför andra och fångar åskådarna bra.”

2017-08-29, 11:09

Bland kommentarerna:
Elever skolår 5: ”Hej! Jag har lärt mig supermycket om hur man ska vara mot varandra. Det har hjälpt mig mycket.” Elever skolår 5: ”Jag har lärt väldigt mycket de två gånger jag har varit med.” Elever skolår 6: ”Tack så mycket för att ni har kommit hit för liksom hela klassen har blivit snällare mot varandra och blir det bråk så finns det alltid någon som kommer in och stoppar det. TACK! Elever skolår 6: Tack för att du och Bråkan kom. jag har blivit både stark och snäll. Bråkan, du har ett bra namn och Göran kommer aldrig byta ut dig. Tack och hej!” Elever skolår 6: Tack för er. jag var jättenöjd och jag har lärt mig saker som jag kommer att anvenda till framtiden tack för dig Bråkan. Elever skolår 6: Tack för dom roliga och trevliga besöken! Du är grym på att prata inför andra och fångar åskådarna bra.”
- Vallonskolan
Östhammars kommun

”Mycket kreativt!"

2017-08-29, 11:08

Bland kommentarerna:
”Så imponerad av ditt engagemang och förmåga att visualisera tankar och arbetssätt. Du inger stort hopp” ”Mycket kreativt! Tack för hjälpen. Blir väldigt inspirerad. Mycket som man vill prova på en gång”
- Vallonskolan
Östhammars kommun

” Dina pass har varit en av veckans höjdpunkter under den här månaden:-)”

2017-08-29, 11:06

Bland elevkommentarerna:
Elev skolår 9: ”Jag har fått lite idéer om vad jag ska göra längre fram. Tack så mycket för att du gjorde allt bra.” Elev skolår 9: ” Dina pass har varit en av veckans höjdpunkter under den här månaden:-)” Elev skolår 6: ”Detta är en sak man kan komma ihåg ett långt tag” Elev skolår 8: ”Du har fått mig att tänka på hur jag är mot folk och vilken roll jag hade och att det kan vara bra med mönsterbryt” Elev skolår 7: ”Det var bra att du kom för det är mycket bråk och sånt i vår klass…Och jag kommer fan sakna dig jättemycket. Sluta aldrig med det du gör!! Elev skolår 7: ”Tack Göran. Du har verkligen hjälpt mig med att börja tro på mig själv. Jag hoppas eller, nej jag vet att vi kommer träffas igen! Elev skolår 8: ”Jag tycker det har varit bra för klassen. Fast var bara med två gånger. Väldigt bra att du kom hit.”

”Mycket bra projekt!!!"

2017-08-29, 11:05

Bland personalutvärderingarna:
”Bra start på ett förbättringsarbete. Tror att det kan kan bli betydligt bättre på skola på grund av ditt arbete. Det har varit väldigt inspirerande! Tack för det!” ”Startat igång många tankar. Otroligt inspirerande genuint och hjärtligt engagemang från din sida.” ”Jag har märkt att eleverna har börjat fundera på hur alla trivs i klassen. Jag har också fått mycket idéer om hur jag kan jobba vidare med detta. ”Mycket bra projekt!!! Alla skolor skulle behöva detta redan från åk 1!”
- Vallbyskolan
Västerås kommun

”Väldigt bra och inspirerande"

2017-08-29, 11:04

Bland kommentarerna:
”Väldigt bra och inspirerande” ”Önskar fler och längre föreläsningar med dig.”
- Jönköpings länsförbund
för kvinno-, tjej- och ungdomsjourer

”Väldigt lärorikt. Kommer ha med mig detta i mitt arbete och liv. Hade gärna lyssnat mer.”

2017-08-29, 11:03

Bland kommentarerna:
”Värdefullt i mitt föräldraskap och som anställd på kvinnojour” ”Väldigt lärorikt. Kommer ha med mig detta i mitt arbete och liv. Hade gärna lyssnat mer.”
- LAJV-utvildning
Enköpings kommun

”Har lärt mig mycket om hur man ska vara en förebild för barn”

2017-08-29, 10:59

Bland kommentarerna:
”Personligen har jag saknat vissa delar här av vuxna och det känns bra att höra det här” ”Har lärt mig mycket om hur man ska vara en förebild för barn”
- Junis
nykterhetsorganisation

”En helt underbar o kreativ inspirerande föreläsning! TACK!!”

2017-08-29, 10:59

Bland kommentarerna:
”Extremt trevlig föreläsning som fick en att verkligen tänka till. TACK =)” ”En helt underbar o kreativ inspirerande föreläsning! TACK!!”
- Pilskolan
Uppsala kommun

”Inspirerande. Du gav mig nya krafter.”

2017-08-29, 10:56

Bland kommentarerna:
”Inspirerande. Du gav mig nya krafter.” ”Många bra pedagogiska grepp. Dessutom rolig och underhållande dag.”
- Ol Andersskolan
Tierps kommun 

"Skulle vilja ha dig i klassrummet varje dag.”

2017-08-29, 10:55

Bland kommentarerna:
”Viktiga diskussioner och tankar att ta med sig till verksamheten” ”Positiv och inspirerande dag! Skulle vilja ha dig i klassrummet varje dag.”
- Bruksgymnasiet
Öregrunds kommun 

”Fan så bra”, ”Det var fantastiskt. Jag ska förändra mitt liv”

2017-08-29, 10:55

Bland kommentarerna:
”Fan så bra”, ”Det var fantastiskt. Jag ska förändra mitt liv” ”Lärde mig otroligt mycket om mig själv. Du fick mig att öppna upp mina ögon.”
- Lagunda idrottsförening
Enköpings kommun

”Otroligt inspirerande och tänkvärt.”

2017-08-29, 10:54

”Bästa föreläsningen! Är så inspirerad och full med tankar och idéer inför kommande säsong med mitt fotbollslag. Tack Göran” ”Otroligt inspirerande och tänkvärt.” ”Alla ledare och föräldrar ska lyssna på dig!!!”
- Elevhälsan
Tierps kommun

”Toppen med konkreta tips."

2017-08-29, 10:53

”Toppen med konkreta tips. Skulle vilja ha den här föreläsningen bland personal åk 7-9” ”Kanon att vi tillsammans i alla elevhälsor får möjlighet att träffas. Att vi dessutom fick DIG som positiv tankeväckande injektion var bara KANON!”
- Hedens skola & Västerfärnebo skola
Sala kommun 

”En helt fantastisk upplevelse. Föreläsningen hade både hjärta och hjärna!”

2017-08-29, 10:52

”Massor med inspiration och idéer som gav oss tilltro till oss själva att kunna utvecklas som pedagoger.” ”En helt fantastisk upplevelse. Föreläsningen hade både hjärta och hjärna!”
- LSS-verksamheten
Enköpings kommun

"Du förklarar saker och ting på ett lättfattligt sätt.”

2017-08-29, 10:49

”Du är inspirerande och ger energi till att tänka positivt och med ett nytänk. Viktigt för jobbet” ”Tack för att du är så inspirerande!!! Du förklarar saker och ting på ett lättfattligt sätt.”
- Hemtjänsten 1
Enköpings kommun

”Det här var den mest givande föreläsning jag har varit med om.”

2017-08-29, 10:48

Bland kommentarerna:
”Mycket trevlig dag med mycket skratt. Kommer ta med mig mycket från din föreläsning.” ”Det här var den mest givande föreläsning jag har varit med om.”
- Hemtjänsten 2
Enköpings kommun

”Du utstrålar en otrolig energi och glädje. Det smittar!”

2017-08-29, 10:46

”Du utstrålar en otrolig energi och glädje. Det smittar!” ”Den bästa planeringsdagen någonsin. Toppenföreläsning! Kommer använda det jag fick lära mig på både jobbet och hemma på barn och sambo. TACK!.”
- Hemtjänsten 3
Enköpings kommun

”En väldigt bra och tänkvärd föreläsning! Tack!”

2017-08-29, 10:45

”Precis vad vi behöver.” ”Bra exempel som ger nya ”bilder” på hur? Tusen tack!” ”En väldigt bra och tänkvärd föreläsning! Tack!” ”Inte varit med om en liknande föreläsning, så det har varit riktigt bra för mig.” Så prickande! Jättekul att få vara med om detta! Tack! Blev aldrig trött trots att jag jobbat hela dagen!!
- Föräldramöte på Tuppkärrsskolan
Surahammars kommun

”Tack för en kul och inspirerande kväll. Flera använda tankar som följer med hem.”

2017-08-29, 10:37

Bland kommentarerna:
”Tack för en kul och inspirerande kväll. Flera använda tankar som följer med hem.” ”Synd att inte fler föräldrar fick uppleva detta. Inspirerande. Välkommen åter!”
- Tuppkärrsskolan
Surahammars kommun

"Tack!! Jag har börjat tänka till.”

2017-08-29, 10:36

Bland elevkommentarerna:
”Tack för att du kom hit!” ”Det var jättekul Tack!! Jag har börjat tänka till.”

”Superduktig talare. En stjärna i klassrummet."

2017-08-29, 10:36

”Superduktig talare. En stjärna i klassrummet. Synd att inte fler föräldrar kunde komma till föräldramötet.” ”Gett både eleverna och lärarna en massa bra saker att tänka på” ”Superbra. Inspirerande.” ”Svårt att veta hur vi kan ”föra över” detta på resterande klasser i år 5″ 
- Stadsbiblioteket i Eskilstuna

 ”Tusen tack för i fredags!! Vilken succé :-)”

2017-08-29, 10:32

Mailkommentarer från uppdragsgivaren:
”Intresset kring ditt program fredagen den 7 oktober är stort:-) Tiderna är fullbokade!” ”Tusen tack för i fredags!! Vilken succé :-)”
- Hammarskolan, Alla 8:or på skolan (fyra klasser)
Surahammars kommun.

 ”Det här var kul och lärorikt. Tack för att du hjälpte oss”

2017-08-29, 10:31

”Det var bra för jag gillar att iretera folk och jag kanske inte ska iretera folk lika mycke” ”Det här är perfekt för såna som mobbar!” ”Det här var kul och lärorikt. Tack för att du hjälpte oss” ”Väldigt intressant. Hoppas du kommer tillbaka, tror att du kan få folk att må bättre i skolan:-)” ”Asbra, fortsätt så!” ”Du är jätteduktig på att få en att tro på sig själv.” ”Det var mycket hjälp!”
- Föräldramöte på Hammarskolan
Östhammars kommun

"JÄTTEHÄFTIGT! Vilken boost!"

2017-08-29, 10:30

”JÄTTEHÄFTIGT! Vilken boost! ”Bra för hela familjen!” ”Tydligt och mycket använtbart i både familjen och skolan. Jag som idrottsledare kommer ha hjälp av dina exempel.”
- Hammarskolan, Hela skolan 1- 6 + sär  (128 elever)
Östhammars kommun.

"Du behövs för att få ett bättre samhälle med människor som ger värme och kärlek.”

2017-08-29, 10:22

Personal: ”Fortsätt med det arbete du gör på alla skolor. Det behövs verkligen. Du behövs för att få ett bättre samhälle med människor som ger värme och kärlek.”
Elever: ”Det var jättekul och har gort mycket skilnad. och önskar att vi skulle ha dig och Bråkan längre.” ”Det har varit jättekul och väldigt bra för oss” Jag tycker att det har varit kul, trevligt och lärorikt när ni har varig här!”
- Öregrunds skola/ Gräsö skola
Östhammars kommun.

"Medryckande föreläsning"

2017-08-29, 10:21

”En väldigt inspirerande dag. Jag har blivit positivt laddad för att möta barnen imorgon:-)” ”Medryckande föreläsning, bra med olika tips” ”Lärorikt! Mycket bra.” ”Gav många tankar -tänkvärda – inspirerande” ”Många bra tankar. Ser med spänning fram emot fortsättningen.” ”Bra upplägg med varvat av dator, lek och allvar.”
- Öregrunds skola/ Gräsö skola
Östhammars kommun.

”Tack för det du gör. Så otroligt viktigt!!”

2017-08-29, 10:18

Bland föräldrakommentarerna:
”Tack för det du gör. Så otroligt viktigt!!” ”Tack för inspiration. Både till mig och min son i ettan.” ”En stor glädje för oss föräldrar och barn!! Toppen” ”Nödvändigt. Inspirerande. Givande.” ”Borde vara obligatoriskt i skolan 1 ggn/vecka!” ”Superbra o inspirerande. jag ville vara här:-)” ”DET HÄR ÄR BRA FÖR HELA ÖREGRUND.”
- Öregrunds skola, Hela skolan (skolår 1-6), Östhammars kommun.

"Det har varit en ära och ett privilegium att ha er här!"

2017-08-29, 10:15

Elev skolår 5: Tack för att du fick mig försöka sluta tänka negativa tankar =)
Elev skolår 6: Hej Göran med Bråkan det har varit en ära och ett privilegium att ha er här, det har även
varit mycket lärorikt att få ta del av allt som du har bidragit med! Både du och Bråkan har
varit kul att träffa och jag önskar god lycka fram över, kul att ha fått tagit del av så mycket
spännande.

"Lättförståeligt för barnen."

2017-08-29, 10:12

Lättförståeligt för barnen. Det svåra är ju att få barnen att använda sig av detta
i verkligheten. Jag hoppas att vi kommer att få ett fortsatt bra arbete
- Gräsö skola, Hela skolan (skolår F-3), Östhammars kommun.

”Knutar i magen, bubblor och mönsterbryt."

2017-08-29, 10:11

”Knutar i magen, bubblor och mönsterbryt. Bra begrepp att använda sig av när man talar med barn/ungdomar”.
- Elev skolår 2

”Det var jätteroligt när du var här."

2017-08-29, 10:10

”Det var jätteroligt när du var här. jag lärde mig väldigt mycket…”
- Elev skolår 2

Vilken fantastisk föreläsning!

2016-12-07, 11:32

”Vilken fantastisk föreläsning! Har inte gäspat en enda gång eller haft tråkigt. Du utstrålar en otrolig energi och glädje. Det smittar! Går härifrån som en riktig vinnare. Tack så mycket.”
- Personal, hemtjänsten i Enköpings kommun

Grymt bra föreläsare

2016-12-07, 11:32

”Grymt bra föreläsare. Pratade lättsamt och lättförståeligt om värdegrunden. Skapar mycket funderingar och idéer om hur man kan jobba vidare med samarbetet i grupperna. Tack för en bra dag!”
- Personal, Enköpings kommun

Roligaste och mest givande föreläsningen jag varit på

2016-12-07, 11:31

”Den roligaste och mest givande föreläsningen jag varit på! Tack för många nya tankar kring värdegrundsarbete!”
- Lärare, Sala kommun

Lyfte personalen

2016-12-07, 11:31

"Tack för att du kom och lyfte personalen. De var lyriska efteråt och även idag. Jag frågade dem vad som gav dem så mycket energi och de svarade ditt engagemang och deras möjlighet till självreflektion medan du pratade. Även jag är upprymd! Synd att jag bara hann vara med 2h. Hade gärna varit med hela dagen."
- Rektor, Uppsala kommun

Göran Davidsson talar om:

Expertområden:

Prisklass:

15.000 kr - 30.000 kr

 • Mer om priser

  Har extra lågt pris för skolor och annan pedagogisk verksamhet.

 • Mitt motto

  Together we can do it!

Några klipp från en föreläsning för företagare i Enköping 14 februari 2018.

Andra talare inom samma område

Joakim Harping

Joakim Harping, Affärs-PT, Kundombudsman, Författare och Senior Advisor, är en erfaren praktiker som arbetar med kunder, medarbetare, leverantörer, ledare och chefer. Med en

Andrea Hartmann Jovell

Välkommen att boka Andrea Hartmann Jovell – din föreläsare i kommunikation, ledarskap och medarbetarskap! Andrea, en strålande talare och moderator, står redo att lyfta era

Eero Carroll

Jag heter Eero Carroll och har en mångårig erfarenhet av att adressera mig till fackliga och politiska frågor inom en rad olika områden, inklusive politik, miljö, hälsa, arbetsmiljö, samt mi

Clas Malmström

Clas Malmström, legitimerad läkare och psykoterapeut samt specialist inom psykiatrisk rehabilitering, har en gedigen bakgrund som stressforskare vid Karolinska Institutet. För närvarande är

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap