Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85  E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Michael Södermalm

Michael Södermalm är en av de bästa föreläsarna och inspiratörerna i Norden. En föreläsning med honom är väl investerad tid och garanterar energikickar. Han är flitigt anlitad och uppskattad var han än kommer. Michael är unik med sin långa erfarenhet, kunskap och karisma samt sättet att fånga publiken.

Sedan tjugofem år tillbaka är Michael Södermalm bland de främsta föreläsarna och utbildarna. Michael är bl a chefsutbildare på AB Volvo sedan 21 år. Han är därtill certifierad mental tränare samt utbildad internationell coach via ICC, Internationell Coaching Community. Michael har mött och inspirerat mer än 2 miljoner människor i mer än 40 olika länder.

Michael blev 2012 utsedd till Årets talare av Eventbolaget I.C.E. Event & Konferens AB i Helsingborg. Han fick även utmärkelserna Stora Målpriset 2016 i Stockholm av P&P Meetings. (Priset delas ut varje år till en person som har fått andra människor och företag att växa, prestera bättre och nå sina mål.)

Bland tidigare beställare märks otaliga typer av företag, myndigheter, föreningar, skolor, statliga verk och kommuner samt landsting.

 • Effekten av att boka Michael Södermalm

  Åhörarna får höra hur man trots ett fall från hög höjd och kraschlandning kan resa sig igen. De får se att det aldrig är för sent att komma tillbaka. Upptäcka att det alltid går att nå ännu längre. Publiken får konkreta verktyg att tillämpa i sina egna liv och organisationer.

 • Michael Södermalm som talare

  Michael har en unik förmåga att blanda allvar, tänkvärdheter och konkreta användbara tips med mycket humor och skratt. Han är äkta och verkligen en sann inspiratör. Då han själv har varit med om många svåra saker i sitt eget liv kan han berätta utifrån egen erfarenhet hur man vänder motgångar till framgångar.

 • Så arbetar Michael Södermalm

  Michael skräddarsyr sina föreläsningar efter alla kunders olika behov och önskemål.

 • Michael Södermalm erbjuder

  Michael Södermalm bjuder på utbildningar och inspirationsföreläsningar för livet. Han har en unik förmåga att blanda allvar, tänkvärdheter, konkreta användbara tips med mycket humor och skratt. Han är inspiratören du aldrig glömmer, men alltid bär med dig.

 • Michael Södermalm passar till

  Organisationer i privat och offentlig sektor.

Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Aktiverar publiken
Kön Man
Språk Svenska, Engelska som andraspråk

Michael har bakgrund som fil kand och marknadsekonom i USA. Han hade en lysande karriär som säljare och försäljningschef på ett av världens största IT företag när allting plötsligt vände och motgångarna kom slag i slag. Michael stod inför två stora livskriser. När livet såg som mörkast ut sökte han professionell hjälp. Han återfann krafterna tack vare mental träning och vände utvecklingen. Det fick Michael att upptäcka styrkan i coachning. Han utbildade sig därför själv till certifierad mental tränare och ICC-coach.

Därefter var Michael chefsutbildare på Volvo AB i mer än 20 år. Han har även coachat många av våra stora idrottsstjärnor och landslag inför EM, VM och OS. Michel talar flytande engelska efter åren i USA och har många internationella uppdrag. Han har mött och inspirerat 2 miljoner människor i mer än 40 olika länder.

Michael har likaså skrivit två böcker: ”Det sitter i huvudet - om viljans kraft att förändra ditt liv” samt ”Att Våga tro & våga växa – en grundbok om mental träning”

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Föreläsarnas egen Zlatan

2017-03-23, 11:10

”Tack Michael! Du är bäst utan konkurrens! Du äger förmågan att se alla och får också alla att verkligen känna sig viktiga och se sig själva som vinnare. Enligt mig och min personal så är du föreläsarnas egen Zlatan!”
- Tom Vikström, VD, Lokalguiden Sverige AB

En fenomenal avslutning

2017-03-23, 11:08

"Det som jag är allra mest fascinerad över var Michael Södermalms dragningar. Som du vet är jag extremt bortskämd med kända och mindre kända föreläsare (…) Men inga av dessa som jag haft kontakt med slår Södermalm. Jag har aldrig någonsin hört en så bra föreläsare, vilket var extremt triggande för mig! Det var en fenomenal avslutning, stort tack!"
- Christian Rudén, VD Bonnier Responsmedier Group AB.

Andra talare inom samma område

Ida Hult

Behöver du stärka ditt konsumentfokus? Få koll på vad människor egent

Kay Pollak

Föreläsaren Kay Pollak är en av Sveriges mest lysande inspiratörer till att f

Gabriella Wejlid

Kelly Odell

Kelly är en av landets mest efterfrågade föreläsare. Utbildad både som präst

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

”icon” VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

”icon” OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

”icon” GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

”icon” OM SVERIGES TALARE

”icon” HITTA HIT

”icon” BLOGG

”icon” LOGGA IN TILL DITT KONTO

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30-18:30
Telefon:  0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

”icon”E-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Norrtullsgatan 6
113 29 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Prenumerera på nyhetsbrev

”icon” Nyhetsbrevsarkiv

Samarbetspartners

Roos & Tegnér 7A Hotell

© 2008-2018 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap