Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Michael Södermalm

Michael Södermalm är en av de främsta föreläsarna och inspiratörerna i Norden. Att delta i en föreläsning med honom är en väl investerad tid och garanterar en energikick. Han är flitigt efterfrågad och uppskattad oavsett var han befinner sig. Michael är unik med sin långa erfarenhet, breda kunskap och karisma, samt sitt förmåga att fånga sin publik.
Under de senaste tjugofem åren har Michael Södermalm varit en av de ledande föreläsarna och utbildare inom sitt område. Han har bland annat varit chefsutbildare på AB Volvo i 21 år. Utöver det är han även en certifierad mental tränare och har genomgått internationell coachutbildning hos ICC (International Coaching Community). Michael har mött och inspirerat över 2 miljoner människor i mer än 40 olika länder.

År 2012 blev Michael utsedd till Årets talare av Eventbolaget I.C.E. Event & Konferens AB i Helsingborg. Han har även erhållit utmärkelsen Stora Målpriset 2016 i Stockholm, som delas ut årligen till en person som har bidragit till att andra människor och företag växer, presterar bättre och når sina mål.

Bland tidigare beställare märks otaliga typer av företag, myndigheter, föreningar, skolor, statliga verk och kommuner samt landsting.

 • Effekten av att boka Michael Södermalm

  Åhörarna får ta del av berättelsen om hur man, trots att man fallit från hög höjd och upplevt en kraschlandning, kan resa sig igen. De får insikt om att det aldrig är för sent att återhämta sig och upptäcka att man alltid kan sträva efter att nå ännu högre höjder. Publiken tillhandahålls konkreta verktyg som de kan tillämpa i sina egna liv och organisationer.

 • Michael Södermalm som talare

  Michael besitter en unik förmåga att kombinera allvar, tankeväckande insikter och konkreta användbara tips med en stor dos humor och skratt. Han är genuin och en sann inspiratör. Med tanke på de utmaningar han själv har mött i sitt eget liv kan han berätta med egen erfarenhet om hur man kan vända motgångar till framgångar.

 • Så arbetar Michael Södermalm

  Michael skräddarsyr sina föreläsningar efter alla kunders olika behov och önskemål.

 • Michael Södermalm erbjuder

  Michael Södermalm bjuder på utbildningar och inspirationsföreläsningar för livet. Han har en unik förmåga att blanda allvar, tänkvärdheter, konkreta användbara tips med mycket humor och skratt. Han är inspiratören du aldrig glömmer, men alltid bär med dig.

 • Michael Södermalm passar till

  Organisationer i privat och offentlig sektor.

Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Aktiverar publiken
Kön Man
Språk Svenska, Engelska

Michael har en bakgrund som fil.kand. och marknadsekonom från USA. Han hade en framgångsrik karriär som säljare och försäljningschef på ett av världens största IT-företag när plötsligt allting vände och han drabbades av en rad motgångar. Michael stod inför två stora livskriser. När han befann sig i den djupaste svackan sökte han professionell hjälp. Genom mental träning fann han styrkan att vända utvecklingen och återfå krafterna. Detta ledde till att Michael upptäckte kraften i coachning. Han genomgick själv utbildning och blev certifierad mental tränare och ICC-coach.

Därefter arbetade Michael som chefsutbildare på Volvo AB i över 20 år. Han har även coachat många av våra framstående idrottsstjärnor och landslag inför EM, VM och OS. Tack vare sina år i USA talar Michael flytande engelska och har haft många internationella uppdrag. Han har mött och inspirerat över 2 miljoner människor i mer än 40 olika länder.
Michael har också författat två böcker: "Det sitter i huvudet - om viljans kraft att förändra ditt liv" och "Att våga tro & våga växa – en grundbok om mental träning".


Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Föreläsarnas egen Zlatan

2017-03-23, 11:10

”Tack Michael! Du är bäst utan konkurrens! Du äger förmågan att se alla och får också alla att verkligen känna sig viktiga och se sig själva som vinnare. Enligt mig och min personal så är du föreläsarnas egen Zlatan!”
- Tom Vikström, VD, Lokalguiden Sverige AB

En fenomenal avslutning

2017-03-23, 11:08

"Det som jag är allra mest fascinerad över var Michael Södermalms dragningar. Som du vet är jag extremt bortskämd med kända och mindre kända föreläsare (…) Men inga av dessa som jag haft kontakt med slår Södermalm. Jag har aldrig någonsin hört en så bra föreläsare, vilket var extremt triggande för mig! Det var en fenomenal avslutning, stort tack!"
- Christian Rudén, VD Bonnier Responsmedier Group AB.

Andra talare inom samma område

Mais Irqsusi

Mais Irqsusi is a leader, organizer, and educator. She is the Executive Director of the Leading Change Network.  As a practitioner and champion of the community organiz

Sanja Nordström

Sanja Nordström är utbildad pedagog, mindfulness instruktör och yogainstruktör.
Sanja talar om hur mental träning och motiverande samtal kan

Thord Nossborn

Thord Nossborn introducerar konceptet Brain Lean® som ett medel för att öka vår insikt om hur våra hjärnor fungerar – både dess framgångar och brister. 
Detta ...

Maria Dolores

Maria Dolores is a published author, Ambassador for World Peace Awardee 2023 and a global keynote speaker. Maria is the founder of The Human Contract foundation and possesses extensive knowl

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap