Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Anna Maniez

Anna Maniez är en framstående expert inom hållbart ledarskap. Med sina expertområden inom hållbart ledarskap, förtroendefullt samarbete, hållbara beslut, förändring, organisationsutveckling, personlig utveckling, etik och värdegrund, mångfald samt hållbart välbefinnande för organisation och samhälle ("Bortom BNP"), kan hon erbjuda en omfattande och unik expertis för dig och din organisation.


Genom att främja öppenhet, självkännedom och personligt ansvar hjälper Anna medarbetarna att uppnå sin fulla potential och förbättra inställningen i hela organisationen. Hon stödjer sig på internationella forskningssamarbeten och välbeprövade, mätbara metoder för att främja effektivitet och välbefinnande. Med nästan 30 års erfarenhet inom ledarskap, samverkan, personlig utveckling, konflikthantering och samhällsutveckling, kan Anna erbjuda en djup och bred kompetens som kan hjälpa er att utvecklas och bli mer hållbara.

Urval av tidigare beställare:
IKEA, Saab, Nobina/Swebus, ICA, Energimyndigheten, Finansdepartementet Karolinska Universitetssjukhuset, Norrtälje kommun, Svenska kyrkan, ABF, Scouterna, Omställningsrörelsen

 • Effekten av att boka Anna Maniez

  Vidare, djupare förståelse samt motiverande spridning av ämnet. Mognad i synsätt och samverkan, ny nivå för inspiration och engagemang. Integrering av intressen, perspektiv och sammanhang. Helhetssyn och fördjupat välbefinnande.

  Deltagarna i hennes föreläsningar, workshops, konferenser eller långsiktiga utbildningsinsatser, kommer att lära sig vad som skapar hållbart välbefinnande, hur man fattar kloka beslut som efterlevs och hur man stärker förtroendefulla samarbeten. De kommer också att få insikt i hur man utvecklar organisationer och samhällen. Deltagarna utvecklas medvetet, utvecklar sin syn på samarbeten och ökar sin förmåga att samarbeta, vilket i sin tur leder till ökad effektivitet, förtroende och mening.

 • Anna Maniez som talare

  Anna är en exceptionell talare och konsult som kombinerar sin omfattande kunskap med en pedagogisk, engagerande och varm personlighet. Hon tar sig an komplexa frågor utan omsvep och kan förmedla djupgående insikter på ett lättillgängligt sätt som engagerar och inspirerar.

  Med en lugn och smittande livsglädje, har hon en förmåga att rakt på sak gå till kärnfrågan och därigenom skapa omtumlande fördjupning och transformation för individer, grupper, organisationer och samhällen.

 • Så arbetar Anna Maniez

  Anna Maniez är en flexibel och anpassningsbar föreläsare som alltid strävar efter att leverera så mycket värde som möjligt för sina uppdragsgivare. Genom att samråda med kunden skräddarsyr hon ett upplägg som är anpassat efter deras specifika behov och mål.

  Anna är inte bara en utmärkt föreläsare, utan hon erbjuder också längre utbildningar, workshops och coaching av ledare och anställda. Genom att erbjuda olika typer av utbildning kan Anna anpassa sin expertis till de specifika behoven hos olika organisationer och individer.

  När det gäller verktyg är Anna flexibel och kan arbeta utan några redskap om det behövs. Men hon använder också ofta ett blädderblock eller en (tyst) projektor när hon talar inför större grupper. På det sättet kan deltagarna följa med på ett tydligt och lättförståeligt sätt.

 • Anna Maniez erbjuder

  Utöver föreläsningarna så erbjuder hon även specialdesignade, längre utbildningsprogram, fördjupade processer och ledarstöd.

 • Anna Maniez passar till

  Workshops, konferenser och föreläsningar. Inspiration och engagemang för stora grupper. Systemskifte och långsiktigt förändringsarbete. Ledarstöd och fördjupning i små intima grupper.

  Privat och offentlig sektor, liksom i ideella eller akademiska sammanhang. Dessutom i sammanhang som är blandade och ämnade för gränsöverskridande dialog.

Talaren utgår från Kalmar, Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska

Anna Maniez är en mångsidig expert som arbetar som föreläsare, konsult, författare och teolog med en stark inriktning på hållbarhet, etik, ledarskap, grupputveckling och mångfaldsfrågor. Hon tillämpar en unik kombination av hårda och mjuka värden, samtidigt som hon använder mätbara metoder för att skapa resultat.

Med lång erfarenhet inom processledning, ledarutveckling, grupputveckling och mångfaldsfrågor i arbetslivet har Anna Rosengren blivit en eftertraktad tjänst för näringslivet, kommuner, landsting och föreningar. Dessutom har hon även arbetat som präst med särskild inriktning mot arbetslivet.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Anna Maniez talar om:

Expertområden:

Prisklass:

7.000 kr - 30.000 kr

 • Mer om priser

  Särskilda överenskommelser/rabatter vid längre eller multipla insatser samt vid insatser som gynnar hållbarhet. Heldag 20000 - 30000 SEK (beroende på läge och behov av anpassning) inklusive förberedelse- och uppföljningsmöte samt dokumentation Halvdag:16,000- 20,000 (inom Stockholmsområdet) Coachingpaket 7000-10000 SEK (7-8 tillfällen) Rådgivning 1000-1500 SEK per timme

 • Mitt motto

  Optimera resultaten genom medvetna värderingar.

Andra talare inom samma område

Idriz Zogaj

Öka din minneskapacitet och mota bort mentala ålderssjukdomar. Svenske mästaren i minne Idriz Zogaj talar om mental träning på elitnivå som innefattar ökad koncentration, fokus, simultanförmåga, ...

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap