Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Idriz Zogaj

Öka din minneskapacitet och mota bort mentala ålderssjukdomar. Svenske mästaren i minne Idriz Zogaj talar om mental träning på elitnivå som innefattar ökad koncentration, fokus, simultanförmåga, självkänsla och gruppkännedom. Han motiverar och engagerar åhörarna att ta kontroll över sitt minne och delar med sig av tekniker som åhörarna kan använda för att underlätta sin vardag och yrkesliv.

Blogginlägg: Idriz Zogaj - Studieteknikträning

 • Effekten av att boka Idriz Zogaj

  En inspirerande föreläsning som verkligen kan förändra på djupet. Om ni har en säljorganisation så kommer deras förbättrade minne bidra till ett bättre resultat för företaget. Med hjälp av enkla tekniker kan ni öka välmåendet hos all er personal och ge dem en upplevelse som de kan ha glädje av resten av sina liv.

 • Idriz Zogaj som talare

  På ett lättsamt och underhållande sätt och med mycket humor visar Idriz Zogaj att alla människor har ett fantastiskt minne utan att de själv vet om det. Genom enkla och praktiska övningar slår Idriz hål på många myter om hjärnan och visar hur teknikerna fungerar.

  Idriz mål är att minnesträning skall bli en folksport och att hjärnträning ska vara en obligatorisk del i skolprogrammet precis som gymnastik är idag. Att träna sin hjärna ska vara lika självklart som att träna kroppen. Idriz har en vision om att vi ska ha en ung generation som inte stressar sönder sig, utan arbetar utifrån en djupare förståelse för sin hjärna. Samt en frisk åldrande befolkning som har en god mental hälsa långt upp i åren.

 • Så arbetar Idriz Zogaj

  Idriz bygger kunskapen inifrån och ut. Alla som tränat någon idrott vet att teknik och en hel del nötande är det som ger resultat. Minnestekniker är enkla att förstå, enkla att ta till sig och direkt tillämpbara. Men vill man bemästra dem handlar det om ett livslångt lärande. Idriz lär er teknikerna, visar övningarna - sedan är resten upp till er. Oavsett vad ni väljer att göra har ni fått ovärderliga kunskaper om er själva och er hjärna.

 • Idriz Zogaj passar till

  Idriz föreläsning passar till företag som har behov av personlig utveckling och mental träning hos medarbetarna. Men även som ett roligt och inspirerande inslag på ett företagsevent eller på en kick-off.

Talaren utgår från Västra Götaland
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Underhållande, Kick-off
Kön Man
Språk Engelska

Idriz Zogaj är femfaldig svensk mästare i minne, grundare och ordförande för Svenska Minnesförbundet samt förbundskapten för Svenska minneslandslaget. Han har representerat Sverige i inte mindre än åtta VM och 2014 vann han VM-guld som förbundskapten för Svenska minneslandslaget!

Idriz är även uppskattad författare och har skrivit flera böcker om minnesträning. Barnboksserien "Minnessagor" lär barn från fem år att förbättra sitt minne och hans app, Zogaj Memo Gym lär barn från tre år hur de ska träna sin hjärna.

Några av Idriz Zogajs meriter är:
• Tagit Sverige till VM guld 2014
• Grundat och byggt upp Svenska Minnesförbundet och Minneslandslaget
• Sveriges bästa minne fem år i rad
• Förste svensk att memorera fler än 1000 binära tal på på 30 minuter

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

2016-05-07, 10:36

"I can never thank you enough for your talk. When I watched it in high-school my average was under 60% with a low chance of even being admitted into collage. After watching your video and practising memory skills every day my life has changed.

I´m now a second year accounting student with an 85% average. Thank you for giving me a push in the right direction and changing my life Idriz Zogaj."

Idriz Zogaj talar om:

 • 0-världsmästare på 10 år (eller 0-100 på 10 år!)

  Om hur Sverige visade sig vara bäst i världen på minne. Möt Idriz Zogaj – mannen, myten och legenden som var ensam om att tävla i minne 2004. Han tog sporten till Sverige och byggde på egen hand upp, en sport, ett förbund och till slut ett landslag som vann VM 2014. Hur bygger man upp en organisation till att bli bäst i världen? Här får ni gränslöst med inspiration och motivation. En föreläsning ni aldrig kommer glömma.

 • Så ökar du ditt sälj.

  Så blir minnet ditt bästa verktyg vid försäljning. Vid viktiga kundmöten kan minnet bli din största resurs. Att plocka fram information direkt ur minnet är alltid lika imponerande. Att dessutom lyssna aktivt istället för att sitta och skriva gör inte saken sämre. Idriz Zogaj har teknikerna som kommer göra dig oförglömlig inför dina kunder. Han ser till att öka ditt sälj med hjälp av minnet som verktyg.

 • 100 år och glasklar – så motar du bort mentala ålderssjukdomar

  Vår befolkning blir allt äldre och lir en allt äldre befolkning och med det kommer ålderssjukdomar som demens och alzheimer. Samtidigt visar forskning att hjärnträning motar dessa sjukdomar. Möt mannen som tagit en hel sport som enbart bygger på just hjärnträning till Sverige och dessutom vunnit VM i den samma. Du får verktygen om hur du tränar din hjärna för ett friskare åldrande.

Andra talare inom samma område

Martin Nilsson

Martin Nilsson är läraren som blev minnesatlet. Han brinner för att sprida kunskap om hur enkla minnestekniker som vem som helst kan lära sig på ett par timmar kan få livsavgörande effekter.

Gabriella Wejlid

Öka kreativiteten, sätt igång idéflödet och få en helt ny förståelse för hur hjärnan fungerar! Gabriella Wejlid håller aktiva och inspirerande seminarier i ”Kreativitet”, ”Hjärnan ...

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap