Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Jens Nordmark

Jens Nordmark är inte bara en erkänd expert och föreläsare inom artificiell intelligens (AI) och digital transformation, han är också en visionär som har banat väg för hur företag kan integrera AI i sina affärsprocesser för att öka effektivitet och maximera värdet av digitala lösningar. Med över två decenniers erfarenhet har Jens inte bara bevittnat utan också aktivt drivit den teknologiska revolution som förändrat landskapet för affärer och samhälle. Med sin unika kombination av teknisk skicklighet och strategisk insikt har Jens förvandlat abstrakta begrepp som AI och digital transformation till konkreta möjligheter för organisationer i alla storlekar och branscher. 

Genom inspirerande insikter och praktiska demonstrationer gör Jens AI levande och tillgängligt för alla, oavsett deras tekniska bakgrund. Hans förmåga att omvandla komplexa koncept till engagerande lärande gör honom till en ovärderlig resurs för varje evenemang som siktar på att navigera framtidens teknologi och affärer. 

Jens använder sig av AI-robotar och praktiska demonstrationer i sina presentationer gör han AI förståeligt och tillämpbart för sin publik. Hans förmåga att förmedla komplexa idéer på ett tillgängligt sätt har gjort hans föredrag till en favorit bland lyssnare över hela spektrumet.

  • Effekten av att boka Jens Nordmark

    Att boka Jens garanterar en session fylld med värdefulla insikter som inte bara belyser AI:s nuvarande möjligheter utan också inspirerar till innovation och tillväxt. Åhörarna lämnar med en djupare förståelse för hur AI kan omsättas i konkret nytta för deras organisationer.

  • Jens Nordmark som talare

    Jens är känd för sin dynamiska och engagerande talarstil. Genom att använda AI-robotar och praktiska demonstrationer i sina presentationer gör han AI förståeligt och tillämpbart för sin publik. Hans förmåga att förmedla komplexa idéer på ett tillgängligt sätt har gjort hans föredrag till en favorit bland lyssnare över hela spektrumet.

  • Så arbetar Jens Nordmark

    Jens anpassar sitt innehåll för att möta den unika behoven hos sin publik, oavsett om det är startups eller etablerade företag. Genom engagerande fallstudier och live-demonstrationer, erbjuder han en vägkarta för att integrera AI i affärsstrategier.

  • Jens Nordmark erbjuder

    Jens Nordmark är inte bara en talare; han är en upplevelse. Med ett passionerat engagemang för att göra AI och digital transformation tillgängligt för alla, erbjuder han en unik kombination av inspiration, insikt och praktiska demonstrationer som lämnar en varaktig inverkan på hans publik.
    Genom dynamiska och engagerande presentationer tar Jens sina åhörare på en resa genom världen av artificiell intelligens och digitala innovationer. Han använder sig inte bara av ord, utan också av AI-robotar och konkreta exempel för att göra komplexa koncept begripliga och tillämpbara för alla.

  • Jens Nordmark passar till

    Konferenser, workshops och företagsevent som syftar till att leda i den digitala accelerationsåldern.

Talaren utgår från Västmanland
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Underhållande, Inspirerande, Kick-off, Aktiverar publiken
Kön Man
Språk Svenska, Engelska

Jens har en mångfacetterad karriär som sträcker sig över teknikgiganten som Microsoft och Apple till ledande roller inom IT-management i olika sektorer. Hans resa inom AI började 2013, vilket har låtit honom djupdyka i automatiseringens och AI:s möjligheter för affärsutveckling. Jens är inte bara tekniskt kunnig; hans omfattande erfarenhet från många industrier gör honom unikt lämpad att erbjuda skräddarsydd rådgivning för att lyfta organisationers operationella och strategiska framgång.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Jens Nordmark talar om:

  • Artificiell intelligens (AI) och dess inverkan på branscher:

    Jens djupdyker i hur AI förändrar landskapet inom olika sektorer, från industri till detaljhandel. Han utforskar hur företag kan implementera AI för att förbättra effektivitet, innovation och kundupplevelse.

  • Digital transformation och företagsstrategi:

    Föreläsningarna omfattar hur företag kan anamma digital transformation för att driva tillväxt och konkurrenskraft. Jens delar insikter om hur traditionella affärsmodeller kan omvandlas genom digital teknik.

  • Innovation och framtidens teknologi:

    Här utforskar Jens de senaste trenderna inom teknologi och innovation. Han ger en inblick i hur företag kan utnyttja nya teknologier för att skapa nya affärsmöjligheter och hålla sig före i den tekniska utvecklingen.

  • Ledarskap i den digitala eran:

    Jens diskuterar utmaningarna och möjligheterna med att leda i en alltmer digitaliserad värld. Han betonar vikten av adaptivt ledarskap och hur man kan inspirera och motivera team genom teknologiska förändringar.

  • Strategisk användning av data och AI:

    Denna föreläsning fokuserar på hur företag kan dra nytta av sina data genom AI och maskininlärning för att fatta bättre beslut och skapa värde.

  • Anpassning och flexibilitet i affärsmodeller:

    Jens delar strategier för hur organisationer kan vara smidiga och anpassningsbara i snabbt föränderliga marknader. Han undersöker hur flexibilitet i affärsmodeller kan vara en kritisk faktor för framgång.

  • Effekten av AI på arbetslivet och samhället:

    I dessa föreläsningar undersöker Jens de bredare samhällseffekterna av AI, inklusive etiska överväganden, jobbskapande och -förlust, samt AI:s roll i framtiden.

  • Praktiska demonstrationer av AI-teknik:

    Jens gör AI levande för sin publik genom praktiska demonstrationer, visar hur AI-robotar och algoritmer fungerar i verkliga scenarier och hur de kan appliceras i olika verksamhetsområden. Här kan du skriva lite mer

Expertområden:

Prisklass:

25.000 kr - 40.000 kr

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap