Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Hem / Affärsnytta / Framtid, trender / IT-trender / Mikael Ahlström

Mikael Ahlström

Mikael Ahlström är entreprenör inom kommunikation och driver flera byråer med fokus på digitala och sociala medier. Som delägare och engagerad i Hyper Island reser han till byråer och företag världen runt för att föreläsa och utveckla företag i den digitala världen. Med inspirerande föreläsningar, interaktiva workshops, diskussioner och case från verkligheten skingrar vi dimmorna och hittar möjligheterna inom digital kommunikation.

 • Mikael Ahlström som talare

  Jag berättar hellre historier än att föreläsa. Jag diskuterar hellre än att servera färdiga svar och engagerar gärna gruppen i workshops där vi gemensamt utforskar framtiden och möjligheter. Jag har gjort allt från föreläsningar i gymnasieklasser till Key-note för hundratals åhörare på Cirkus. Entimmas inspiration på konferenser till flerdagarskurser på några av världens största reklambyråer.

 • Så arbetar Mikael Ahlström

  Jag är inte en talare på heltid utan har mitt fokus i verksamheterna men insikterna och lärdomarna plockar jag gärna in i föreläsningarna. Jag trivs i diskussionerna och helst under kreativa workshops med postitlappar och högt tempo och hög engergi. Har genomfört workshop med 600 personer och inspireras av engagemang. Kan göra enstaka inhopp för att inspirera eller vara med och utveckla koncept för att höja kompetensnivån inom organisationen kring digitala och sociala medier.

 • Mikael Ahlström erbjuder

  Inspirationsföreläsningar inom digitala och sociala medier. Utvecklingsdagar under konferens eller annat. Tredagars Master Classes inom digitala medier via Hyper Island. Skräddarsydda upplägg för företag och organisationer. Kreativa workshops inom kommunikation och affärsutveckling.

 • Mikael Ahlström passar till

  Föreläsningar på byråer och marknadsavdelningar kring kommunikation i digitala och sociala medier. Key-note på konferenser och kick-offer. Utbildningar och seminarier.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Underhållande, Kick-off
Kön Man
Språk Engelska

Mikael är entreprenör i grunden och har de senaste 15 åren jobbat med utveckling av Internetprojekt. Grundade 1995 IT-Design som blev uppköpt av Icon Medialab vilket blev början på en resa genom uppgång och fall under IT-Boomen. Startade mediagruppen Sprout Park 1999 där han nu är VD med bland annat webbyrån Britny, designbyrån Summer och filmbolaget DFM. Är även delägare, tidigare styrelseordförande och engagerad föreläsare på Hyper Island. Driver även kontorshotellet ThePark på sveavägen i Stockholm med ca 150 arbetsplatser främst för frilansare och mindre bolag inom kommunikationsområdet med ambitionen att skapa en stark hub och nätverk för entreprenörer och frilansare inom kommunikationsområdet. Mikael arbetar även löpande med utbildningar och föreläsningar inom affärsutveckling, entreprenörskap och kommunikation inom de digitala och sociala medierna. Är även engagerad i utbildningsfrågor både på Hyper Island men sitter även i styrelsen för Rektorsakademien.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

Susanne Birgersdotter

Våga bli entreprenör! Den digitala entreprenören Susanne Birgersdotter har grundat spelbolaget iGotcha och mer än 20 snabbväxande appar. En av dem har t o m lyckats hamna på första plats

Martin Deinoff

Martin Deinoff är IT-entreprenör och vice VD för Creuna, nordens största digitala byrå. Martin Deinoff vet mer än de flesta om vart internet och digital utveckling är på väg och känner väl till de t

Peter Siljerud

Peter Siljerud har de senaste 15 åren arbetat som professionell talare med fokus på trender och framtid. Utifrån sin omfattande forskning ger han åhörarna en vision om vart världen är på väg

Jan Bidner

Jan talar om gamification och digitalisering, där han ger åhörarna verklig förståelse både för vad det är och hur de kan använda sig av det i sin egna verksamhet. Feedback och tydliga mål

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Koppargatan 3
602 23 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap