Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Niklas Lohmann

Niklas är en ledande expert inom det snabbväxande fältet av online communities, vilket har blivit alltmer betydelsefullt i en tid av digitalisering, globalisering och framväxten av IT-trender. Som en av Europas mest framstående auktoriteter på området, har han djupgående kunskap som spänner över såväl sociala medier som digital marknadsföring. Där sociala medier ofta kräver kontinuerlig uppmärksamhet, skapar online communities autentiska relationer, drivna av djupt engagemang från medlemmarna. 

Niklas förstår vikten av att integrera AI och IoT (Internet of Things) i dessa plattformar, vilket framhäver potentialen i digitala gemenskaper. I USA har storföretag som Uber och Lululemon utnyttjat kraften i online communities, vilket bevisar dess betydelse i den globala digitala marknadsföringsstrategin. Med Niklas i ledningen kan företag lära sig att navigera och optimera denna kraft i en ständigt föränderlig digital framtid.

Urval av tidigare beställare:
Comotion AB Ängelholm, Wenell Management AB, Certus Growth AB

 • Effekten av att boka Niklas Lohmann

  Effekten brukar bli att deltagarna upplever att de får ett angreppsätt på AI. Inte bara inspiration och lite briefing. Det är en viktig drivkraft för Niklas – Sverige står inför en större omställning än när vi fick elektricitet (vi talar om +50% automatisering av jobb inom en nära framtid...) Hur gör vi på bästa sätt för att minimera nackdelar och maximera fördelar för alla?

 • Niklas Lohmann som talare

  Som föreläsare kännetecknas Niklas av sitt höga engagemang. Han tar publiken på en resa genom att använda exempel, bilder, aktuella händelser och utmanande personliga frågor som får dem att reflektera över hur de kan agera på det som har delats. Varje föreläsning avslutas med en mikro-strategi för att ge konkreta verktyg och metoder.

 • Så arbetar Niklas Lohmann

  När du bokar Niklas som talare inleds samarbetet med ett möte där ni tillsammans identifierar vilken typ av förändring du önskar åstadkomma hos din publik. Oavsett om du vill inspirera, skapa en känsla av brådska eller ge publiken fördjupad ämneskunskap inför en digitaliseringsresa, anpassar Niklas aktiviteterna efter dina mål. Genom öppen kommunikation och samarbete är Niklas fokuserad på att tillsammans med dig skapa ett lyckat resultat som möter dina förväntningar och behov.

 • Niklas Lohmann erbjuder

  Niklas erbjuder både fysiska och digitala föreläsningar i olika format, såsom kortare inspirationsföreläsningar, heldagsworkshops och interaktiva deltagande i ledningsgruppsmöten för att diskutera strategi och perspektiv kring digitalisering, social teknologi och communities. Presentationerna kan anpassas till olika branscher med relevanta exempel för att göra dem ännu mer meningsfulla för publiken.

 • Niklas Lohmann passar till

  Niklas passar utmärkt för utbildningsdagar, evenemang, kundevent, internutbildningar och individuell utveckling. Genom att samarbeta med Niklas får du och din publik en värdefull inblick i digitala communities och social teknologi, vilket hjälper er att forma en framgångsrik strategi för framtiden.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Underhållande, Aktiverar publiken
Kön Man
Språk Svenska, Engelska

Med en imponerande bakgrund av att ha grundat och framgångsrikt sålt flera digitala företag, har Niklas visat sin förmåga att navigera genom de ständigt föränderliga digitala landskapen. Han har även lett digitala transformationer inom en rad branscher, från resebyråer till e-learning, vilket ytterligare stärker hans position som en auktoritet inom digitalisering.

Niklas har en gedigen bakgrund med en jur.kand. och en mastersuppsats på 130 sidor inom tekniklicensiering och konkurrensrätt. Han har tagit fram en innovationsmetod för småbolag åt NUTEK. Han har jobbat som rådgivare åt ett antal börsnoterade bolag, samt mindre ägarledda bolag. Han har även framgångsrikt startat och drivit digitala startups inom olika områden, inklusive AI, annonsering och eLearning.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

Pia Stider

Digitalisering påverkar arbetslivet i grunden – var, när, hur och till och med varför vi jobbar. Många blir stressade, en del utmattade. Samtidigt kan smarta, digitala ar

Anna Olsson

Anna Olsson är en synnerligen erfaren förändringsledare, säljare och ledare. Hon arbetar passionerat så att förändringsprojekt lyckas, både affärsmässigt och mänskligt. H

Beata Wickbom

Beata Wickbom har modererat över 1,000 event, konferenser och möten. De teman som passar henne bäst är: digitalisering, innovation, hållbarhet, kommunikation, ledarskap och

Mikael Ahlström

Mikael Ahlström är entreprenör inom kommunikation och driver flera byråer med fokus på digitala och sociala medier. Som delägare och engagerad i Hyper Island reser han till byråer och företag världe

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap