Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Eva Hamilton

Eva Hamilton, en erfaren och mångsidig ledare med bakgrund som VD för SVT och styrelseledamot i flera framstående bolag som Lindex/Stockmann, LKAB, Fortum, och Bonnier News, har funnit nya vägar att bidra till företagsutveckling och förändringsarbete. 

Med en karriär som spänner över olika sektorer, från konsumenthandel till energi och gruvindustri, har hon sett vikten av kontinuerlig förnyelse och digitalisering, samtidigt som hon omfamnar de möjligheter som artificiell intelligens erbjuder. Liksom under hennes tid på SVT betonar hon vikten av att engagera och motivera personalen i dessa omvälvande tider. 

På temat "Det blir aldrig klart" delar Eva Hamilton gärna sina insikter och erfarenheter genom föredrag och moderatorer. Det återknyter till hennes tidigare roll som programledare på SVT och visar på hennes mångsidighet och förmåga att kommunicera med olika målgrupper och inom olika kontexter. Eva är även en efterfrågad föreläsare och moderator med en imponerande lista av tidigare beställare, vilket inkluderar både företag och organisationer som Folk och Försvar, Telia, Nordea och Dagens Nyheter. Hennes erfarenhet sträcker sig över olika områden, från affärsverksamhet till offentlig förvaltning och medier, vilket gör henne till en mångsidig talare som kan anpassa sig efter olika ämnen och publikens behov.

 • Eva Hamilton som talare

  Som föreläsare är Eva konkret och inspirerande, hon erbjuder många exempel från sitt yrkesliv för att belysa sina poänger. Hon är van vid att arbeta i styrelse- och direktion rummen och kan därmed ge insiktsfulla perspektiv på ledarskap och förändringsarbete. I sina moderatoruppdrag strävar Eva efter att skapa en inkluderande och givande atmosfär för alla deltagare. Genom förprat och förberedelser säkerställer hon att varje deltagare kommer till sin rätt och att diskussionerna blir givande och intressanta för alla inblandade. Publiken ska känna sig inspirerad, entusiasmerande och lite mer modig efter hennes föreläsning.

 • Så arbetar Eva Hamilton

  Eva vill ha ett grundläggande samtal med beställaren, så att hon vet syftet för sammankomsten och vilka förväntningar som finns om vad den ska resultera i. Den hon samtalar med bör själv ha ett ansvar över utformning och arrangemang. Om det är ett moderatoruppdrag, tar hon kontakt med alla deltagare. “Förprat” borgar för att alla kommer till sin rätt.

 • Eva Hamilton erbjuder

  30 till 60 minuter är ett format som passar Eva bra. Hon har gärna med stödjande bilder, men skyr diagram och mycket text. Finns det utrymme för dialog med publiken blir hon glad.

 • Eva Hamilton passar till

  Eva blir ofta anlitad när en organisation eller ett företag står inför stora förändringar. Några favoritämnen är statlig och kommunal förvaltning, liksom intervjuer av politiker och företagsledare. Energi, AI och media-relaterade ämnen är flitigt återkommande. Under fem år har hon lett ett av de mest krävande eventen: Folk och Försvars Rikskonferens i Sälen. Därmed har säkerheten också blivit ett ämne som hon förkovrat sig i. Som extramamma till två ensamkommande syriska pojkar ( som idag blivit vuxna och utgör en stolthet och tillgång för Sverige) modererar hon- eller talar - om integration och vad som krävs.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska

Med en imponerande bakgrund som styrelseledamot och ordförande i bolag som LTU, LKAB och Bonnier News, samt ledamot av Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademien (IVA), har Eva Hamilton demonstrerat sin kompetens och ledarskap. Hon har tidigare utsetts till Årets Ledare och tilldelats Kungens medalj för sitt betydande bidrag till samhället. Med erfarenhet från både näringslivet och mediebranschen har hon en unik förståelse för både affärsstrategi och kommunikation.

Styrelseledamot/ordförande: LTU, Film och TV-Producenterna, LKAB, Bonnier News, Bonnier Local och Bonnier Expressen.
Ledamot av IVA
Utsågs till Årets Ledare 2009.
Fick Kungens medalj 12:e storleken 2017
Hedersdoktor vid Mittuniversitet
VD för SVT 2006-2014
Korrespondent i Bryssel för SVT 1993-1996

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Eva Hamilton talar om:

Expertområden:

Prisklass:

40.000 kr - 60.000 kr

 • Mer om priser

  För uppdrag utanför Stockholms-regionen gäller det högre spannet. Ideella organisationer kan få rabatt. Resa + logi tillkommer.

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap