Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Staffan Lindberg

Staffan Lindberg är musikern och underhållaren som 2006 drabbades av klimathotet, slog näven i bordet och blev miljökomiker. Idag är han talare, konferencier, musiker, sångare, kompositör och skribent. Huvudämnena när han föreläser är förstås klimat och miljö.

Staffan ger "Moder Jord – för god att kolsyra" En underhållande föreläsning om klimat och konsumtion. Hur påverkas vi av klimatförändringarna och hur påverkar vi dem? Vad kan man göra som privatperson och vad kan vi göra som organisation, nation eller mänsklighet?

Publiken får tips om bl a kallduschar, koldioxidneutral inåtsång, närdödad mat eller att supa utan finlandsbåt. Allt för att lämna lite planet kvar till barnen.

 • Effekten av att boka Staffan Lindberg

  Publiken får både den stora och lilla bilden av miljöproblematiken. Från jordens utveckling ned till falukorven på vårt köksbord. Åhörarna får tips och verktyg att använda i vardagen. Det är hisnande, folkbildande och i viss mån galet.

 • Staffan Lindberg som talare

  I sina föreläsningar blandar Staffan en mängd olika uttrycksmedel. För lätta upp ett tungt ämne som klimatfrågan varvas den senaste vetenskapen med vardagsnära exempel, ståuppkomik, poesi och sång.

 • Så arbetar Staffan Lindberg

  Staffan anpassar sina föredrag efter kundens behov och önskemål.

 • Staffan Lindberg erbjuder

  Föreläsningar om klimat och hållbar utveckling, moderatorskap, workshops samt underhållning i form av musik och stand-up.

  T ex: "Moder Jord – för god att kolsyra". En underhållande föreläsning om klimat och konsumtion. Om kallduschar, koldioxidneutral inåtsång, närdödad mat, att supa utan finlandsbåt och andra enkla nöjen.

  Föreställningen/föreläsningen har getts flera hundra gånger och kan varieras i oändlighet för att möta kundens behov. Till exempel med fokus på mat, transporter, sopor, boende och beteende. Staffan specialskriver gärna både humor och poesi till ditt evenemang om så önskas.

  I föreläsningen "Hett om öronen" ingår även meteorolog Pär Holmgren som bidrar med en djupare insikt i de naturvetenskapliga frågorna.

 • Staffan Lindberg passar till

  Konferenser där det behövs både underhållare och moderator. Staffan kan få den mest livströtte byråkrat att spricka upp i ett leende. Staffan dyker gärna upp i alla världsförbättrande sammanhang och bjuder då på skräddarsydd underhållning. Snart sagt varsomhelst där det finns en scen, en publik och ett överskott av växthusgaser.

Talaren utgår från Uppsala
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Man
Språk Svenska, Engelska

Staffan är utbildad kontrabasist samt sångare, underhållare, kompositör, skribent och föreläsare. Han mottog Povel Ramels karamelodiktpris 1999 med vokalgruppen Viba Femba. Staffan var även idégivare till Stora journalistprisvinnaren "Musikministeriet" 2006 och medverkade som koldioxidbantare i SVT:s klimatserie Vädrets makter 2007.

Sedan dess är han folkbildare och underhållare inom klimat och hållbarhet. Numera är Staffan därtill kåsör i Sveriges Radios Naturmorgon, krönikör i ETC samt medlem i vokalgruppen SuperProffsEliten.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Staffan Lindberg talar om:

Expertområden:

Prisklass:

Enligt offert

 • Mitt motto

  ”När du sågar av grenen du sitter på, se till att du sågar på rätt sida av rumpan.”

Föreläsare Staffan Lindberg - Holmbergs Talare

Staffan Lindbergs klimatshow

Andra talare inom samma område

Joel Mellin

Joel Mellin är känd som TV-meteorolog & föreläsare och har en bred erfarenhet inom klimat, energi, miljö och hälsa. Han föreläser gärna om vart och ett av dessa ämnen för sig, men gör gärna

Malin Thorsén

Malin Thorsén utbildar inom hållbarhet, och hur man framtidssäkrar sin verksamhet. Föreläsningen passar både medarbetare och ledare. Hon visar tydligt hur alla har en viktig

Gustav Bergström

Gustav Bergström, personen bakom Instagramkontot “Rävjägarn”, har ett brinnande intresse för allt som rör arkitektur, byggnadsvård och hållbarhet. 2017 utsågs han till årets byggnadsvårdare

Johanna Allhorn

Johanna Allhorn är chefredaktör för Ehandel, som är Nordens största branschtidning och mötesplats inom e-handel. Med åtskilliga år i e-handelns centrum har hon unika insikte

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Koppargatan 3
602 23 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap