Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Hem / Affärsnytta / Malin Thorsén

Malin Thorsén

Malin Thorsén utbildar inom hållbarhet, och hur man framtidssäkrar sin verksamhet. Föreläsningen passar både medarbetare och ledare. Hon visar tydligt hur alla har en viktig roll att spela för att skapa framtidshopp, och hur man förändrar verksamheten för att bidra till en hållbar värld.

Åhörarna kommer få ta del av konkreta tips, fakta, trender och goda exempel på hur man integrerar hållbarhet i sin verksamhet. Samt diverse verktyg som skjuter en in i framtiden. Hennes pedagogiska förmåga gör även de mest komplexa sakerna greppbara. 

Med 25 års erfarenhet av kommunikation från flera olika branscher, samt en hållbarhetsutbildning från KTH Executive School, så tillämpar hon denna förmåga genom att göra hållbarheten konkret och inspirerande.

 • Effekten av att boka Malin Thorsén

  Åhörarna blir inspirerade och får en känsla av att det som tidigare upplevts som komplext nu känns lättare att få grepp om.

 • Malin Thorsén som talare

  Malin omvärldsspanare av rang och har en utomordentlig förmåga att konkretisera och göra komplexa frågor begripliga. Hon upplevs som pedagogisk och blandar nya insikter med trender, fakta och goda exempel på hur man kan göra, och inspirerar till nytt tänkande hos åhörarna oavsett om det handlar om affärsutveckling eller kommunikation med hållbarhet som förtecken. Hon är trovärdig med en energi som imponerar och påverkar både attityder och beteenden.

 • Så arbetar Malin Thorsén

  Malin stämmer alltid av med uppdragsgivaren vad ”som ska finnas kvar i rummet” efter föreläsningen och skräddarsyr innehållet efter kundens behov. Beroende på gruppens storlek och kundens behov kan seminariet kompletteras med gruppövningar för att öka inlärningen och insikterna.

  Som moderator säkerställer hon att den röda tråden är tydlig för alla i publiken och att bygga en förväntan och god känsla inför varje talare som kliver upp på scenen.

 • Malin Thorsén erbjuder

  Föredrag som utbildar och inspirerar till ett annat sätt att tänka. Malin passar in i alla sammanhang där man vill ta ett större ansvar för en ljusare framtid. Seminarierna anpassas till uppdragets karaktär, och kan omfatta allt från att få en lättförstådd omvärldsanalys av hållbarhetsläget, konkreta exempel på åtgärder och inspiration att vidareutveckla sitt befintliga hållbarhetsarbete. Exempel på föreläsningar är:

  • Hållbarhet – århundrades affärsmöjlighet
  7 skäl till varför hållbarhet är bra - inte bara för planeten utan också för dina affärer. Föreläsningen kan justeras utifrån situation och bransch.

  • Hinder och möjligheter i din hållbarhetskommunikation
  Om nudging och andra mentala verktyg att arbeta med för att skapa goda beteenden och relationer.

  För att ytterligare öka relevansen av seminariet kan den kompletteras med en analys och tillhörande rapport av organisationens pågående arbete inom hållbarhet och kommunikation.

 • Malin Thorsén passar till

  Mässor, konferenser, kick-offer, strategiseminarier för styrelser, ledningsgrupper och medarbetare samt regelrätt skräddarsydd utbildning av organisationer kompletterat med längre uppföljningstider.

  Passar både offentlig och privat sektor ! ja

Talaren utgår från Värmland
Typ av föreläsning Inspirerande
Kön Kvinna
Språk Svenska

Malin Thorsén har 25 års erfarenhet av kommunikationsarbete från flera olika branscher: skog, IT, kommun och energi, vilket har skapat god insikt om vad som behövs för att göra skillnad. Inom den nordiska energibranschen har hon lämnat bestående avtryck i det sätt som företagen kommunicerar med sina kunder. En utbildning i hållbara system på KTH Executive School väckte viljan att verkligen få vara med och göra skillnad i den hållbara omställningen. Missionen blev till företaget Bright Planet där hon, genom att kombinera ett strukturerat arbetssätt med kunskap om kommunikation och branding, hjälper företag och organisationer att mejsla ut tydliga och relevanta aktiviteter inom hållbarhetsområdet och bidra till att skapa affärsnytta, stoltare medarbetare och enklare att attrahera ny arbetskraft. Bland uppdragsgivarna finns Rally Sweden, Konsumentverket, Coop Värmland, Embracer Group m fl.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap