Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Stefan Pettersson

Möt Stefan Pettersson, VD för GAMENG AB. Med en djup expertis inom varumärkesstrategi och destinationshantering, är Stefan din nyckelperson när det gäller att skapa verkningsfulla och minnesvärda märkesupplevelser.

Från sina tidiga dagar hos SAS Leisure Group till rollen som marknadsdirektör för Destination Uppsala AB har Stefans resa präglats av insikter, innovation och en passion för att göra skillnad. Hans engagemang för hållbar turism och ekovänliga resmetoder visar på en djup omtanke om både företagets framgång och planetens välbefinnande.

Stefan kombinerar teoretisk kunskap och praktisk erfarenhet vilket gör honom till den ultimata förmedlaren mellan tanke och handling. Om du söker någon som kan guida, inspirera och omvandla din organisations syn på marknadsföring, destinationer och varumärkeslöften, är Stefan Pettersson det självklara valet för att lyfta ditt företag till nya höjder.

Urval av tidigare anställningar: Från framstående namn som Destination Uppsala AB till Stockholm Visitors Board, Stefans erfarenhet talar för sig själv.

Urval av tidigare beställare: DTTT, Nyföretagarmässan

 • Stefan Pettersson som talare

  Förvänta dig insiktsfulla presentationer kryddade med praktiska exempel och en skvätt humor. Stefan har en sällsynt förmåga att göra komplexa koncept begripliga och relevanta för sin publik. Hans lättsamma och engagerande framtoning på scenen, kombinerat med hans djupa kunskap, gör varje presentation både lärorik och underhållande. Med Stefan får du inte bara värdefulla insikter, utan även skratt och en minnesvärd upplevelse.

 • Så arbetar Stefan Pettersson

  Genom noggrann analys och förståelse för publikens behov, anpassar Stefan sina presentationer för att säkerställa maximal effekt.

 • Stefan Pettersson erbjuder

  Interaktiva sessioner som är både tankeväckande och insiktsfulla, fyllda med kunskap hämtad direkt från hans professionella resa. Stefan kan föreläsa, inspirera och facilitera både på plats och digitalt, anpassat efter dina behov.

 • Stefan Pettersson passar till

  Allt från företagsevenemang, workshops, till stora konferenser. Stefans breda kunskap gör honom till ett perfekt tillskott för ett brett spektrum av evenemang.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande, Kick-off
Kön Man
Språk Svenska, Engelska

Stefans karriärresumé påbörjades i resebranschen med SAS Leisure Group, där han snabbt insåg vikten av destination management och hur det påverkar varumärkets image. Stefan har inte bara varit en observatör, utan en aktiv aktör som ständigt har strävat efter att överträffa förväntningarna, vilket framgår av hans ledande roller vid sådana institutioner som Stockholm Visitors Board och Äventyrsresor AB.

Hans tid som marknadschef för Destination Uppsala AB gav honom möjlighet att dyka djupare in i varumärkesbyggande, marknadsföringsstrategier och eventplanering, vilket resulterade i erkännanden som 'Bästa Turistwebbplats 2013'.

Stefan har en utbildningsbakgrund i varumärkes- och företagsstrategi vid Berghs School of Communication samt i grafisk inspelning och skrivning för PR, vilket gör honom till en komplett kommunikatör.

Hans förpliktelse till ständigt lärande, tillsammans med hans djupa passion för hållbar turism och innovation, har gjort honom till en eftertraktad föreläsare och mentor. Stefans engagemang i GSTC och hans roll som expertkonsult för Digital Tourism Think Tank är bevis på hans oavbrutna strävan efter excellens. Stefan har också rollen som generalsekreterare i Skål Europe, del av den internationella turistorganisationen Skål International.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Stefan Pettersson talar om:

Expertområden:

Prisklass:

Enligt offert

 • Mitt motto

  "Förstå din marknad, förädla ditt varumärke, och sträva ständigt efter excellence." "Från insikt till framgång – navigera i den moderna marknadens utmaningar med kreativitet och klarhet." "Där tradition möter innovation – bygg ditt varumärke med framtidens tänkesätt." "Se bortom horisonten, men håll rötterna starka – en balanserad resa till varumärkesframgång."

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap