Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Max Söderpalm

Funderar ni på vilken nytta ni kan ha av AI i företaget? Med över 15 års erfarenhet av att föreläsa och träna affärsmän och affärskvinnor, har Max Söderpalm etablerat sig som en auktoritet inom området. Med en imponerande bakgrund som företagare med två DI-gaseller i bagaget, har han en unik förmåga att hjälpa organisationer att fokusera på de rätta strategierna för att optimera sin ledningsgrupp och säljorganisation.

Genom att skriva 13 böcker inom områden som försäljning, framgång och ledarskap, där flera av dem har blivit bästsäljare, har Max cementerat sin position som en av Sveriges mest inflytelserika författare inom sin nisch. En av hans senaste verk, "AI och Försäljning", har nu utvecklats till en inspirerande föreläsning. På ett engagerande och icke-tekniskt sätt delar han insikter om varför AI är avgörande och hur företag kan dra nytta av det. Soderpalm Sales Academy är Max egen säljakademi, som sedan 2010 har varit en väsentlig resurs för företagare och säljare som strävar efter att uppnå framgång. Genom att definiera konceptet "Topp26" har han inspirerat och tränat individer för att uppnå excellens inom försäljning. Med över 1500 föreläsningar och säljträningar sedan 2008 har han kontinuerligt levererat värdefull kunskap och insikter till sina klienter.

Urval av tidigare beställare: 
Polymercentrum, Hagabadet, Dina Försäkringar.

  • Effekten av att boka Max Söderpalm

    Att boka Max garanterar en konkret handlingsplan för att uppnå de önskade förändringarna efter uppdraget. Det kan innebära ökade intäkter och försäljning, personlig och professionell tillväxt för personalen samt förbättrat arbetsklimat.

    Genom tillgång till Max material på plattformen IZONEN har organisationen möjlighet att fortsätta utvecklas långsiktigt och upprepa inlärningen vid behov. För de som önskar ytterligare stöd erbjuder Max även mentor- och coachningstjänster.

  • Max Söderpalm som talare

    Max är känd för att leverera hög energi och entusiasm under sina föreläsningar och kurser. Han skapar en positiv och dynamisk atmosfär som håller åhörarna engagerade och delaktiga. Genom att använda ett tillgängligt språk undviker han att göra ämnena akademiska och ser till att anpassa sig till sin publik och bransch.
    Åhörarna uppskattar att tiden flyger förbi under Max föreläsningar, vilket är en direkt följd av hans förmåga att utmana dem att tänka och delta i dialog. Denna interaktion skapar en meningsfull upplevelse för deltagarna.

  • Så arbetar Max Söderpalm

    Inför varje uppdrag vill Max ha ett kort telefon- eller teamsmöte för att säkerställa mål och syfte med föreläsningen. Dessutom brukar han fråga kunden om tre punkter som är särskilt viktiga att få med i programmet. Målet är alltid att åhöraren ska känna igen sig.

    På uppdragsdagen vill Max alltid vara där i god tid för att säkerställa att teknik och upplägg fungerar.

  • Max Söderpalm erbjuder

    Max erbjuder en rad olika format för sina föreläsningar, från korta keynoteföreläsningar på 1-2 timmar till halvdags- och heldagsessioner. För att ge åhörarna möjlighet att integrera nya verktyg och insikter rekommenderar han minst en halvdag, vilket ger tid för övningar och diskussioner, både individuellt och i grupp.
    Oavsett längden på uppdraget garanterar Max en hög energinivå och interaktivitet som engagerar åhörarna till fullo.

  • Max Söderpalm passar till

    Max föreläsningar, workshops och kursdagar passar bäst till företaget, ledningsgruppen eller affärsnätverket som vill få konkreta råd och verktyg på den högsta nivån inom försäljning och affär. Föreläsningarna är perfekta vid konferenser, kickoffer och inför/under förändringsprocesser.

    Att ta in Max leder till att ni kommer från hans föreläsning eller workshop med en konkret plan för den förändring eller utveckling som ni vill uppnå.

    Max har dessutom stor erfarenhet av att arbeta som Moderator och är van att göra det på stora scener, inför stor publik.

Talaren utgår från Göteborg, Västra Götaland
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande
Kön Man
Språk Svenska

Max har en magisterexamen i Civilekonomi från Handelshögskolan i Göteborg, med kompletterande forskningsbakgrund. Hans entreprenöriella framgångar inkluderar två företag som har blivit DI-gaseller, vilket har varit grundläggande för hans kunskapsuppbyggnad som författare och föreläsare.
Med en imponerande portfölj på 13 böcker och över 20 ljudböcker inom försäljning, framgång och personlig utveckling har Max blivit den mest lästa författaren inom sin nisch i Sverige. Hans verk, inklusive "AI och Försäljning", "30 sätt att göra affär", "Tvärtom!" och "Det är i backarna man rycker", har varit banbrytande inom branschen.
Hans genomförande av 1500 skräddarsydda uppdrag under de senaste 15 åren och genom utbildning av VD:ar, försäljningschefer och säljare i Soderpalm Sales Academy, har Max etablerat sig som en pålitlig mentor och tränare inom försäljning och ledarskap.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap