Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Hem / Affärsnytta / Mångfald och integration / Jämställdhet / Lina och Conny Petersén

Lina och Conny Petersén

Ken Akter, kungen av jämställdhet! När behovet av en föreläsning om jämställdhet uppstår, finns det något bättre än en snygg och charmig man som har en djup kärlek till kvinnor, dessa vackra och sköra väsen?

Ken Akter är porträtterad av skådespelaren Lina Petersén och skapad av manusförfattaren Conny Petersén. Han är en fiktiv figur med ett imponerande CV som inkluderar roller som PT, manscoach, stjärntydare och doula. Är du redo att dyka ner i hans outsinliga visdom? För Ken brinner för att prata om... Ken.

Bakom denna udda karaktär gömmer sig en humoristisk approach till vardagsbetraktelser om könsnormer och feministisk satir, som delas på Instagramkontot @kenakter. Boka "Ken Akter förklarar jämställdhet för dig" för en underhållande och tankeväckande föreställning som passar perfekt på konferensscenen eller under en kick-off. Med Ken Akter som guide kommer ni att få en ny syn på jämställdhet och könsroller.

 • Lina och Conny Petersén som talare

  Brilliant, snygg och framförallt ödmjuk! …om Ken själv får svara.
  “Ken Akter förklarar jämställdhet för dig” är i själva verket en komedi med den självgode Ken Akter och hans kuvade assistent Conny.

  Kommentarer från tidigare publik:
  ”Grym föreställning…Skitkul o skarp” ”Så himla bra, superviktig, rolig och uppfriskande!! Kan varmt rekommendera” “Så otroligt bra! Skratt och igenkänning” ”Så fantastiskt underbart bra…golvades av genialiteten” ”…fick träningsvärk av allt skratt” ”…det mest genialiska jag sett på länge. Jag pendlade mellan skratt, tårar i ögonen och gåshud. Så otroligt pricksäkert.” ”Så bra föreställning. Njöt varenda minut”

 • Lina och Conny Petersén erbjuder

  Sugen på en annorlunda twist på jämställdhet, genus och normer? Då har du kommit rätt! Genom sin brutalt ärliga komedi bryter paret Petersén ner murar av fördomar och skapar en sprudlande grund för diskussion och förändring.

  Tidigare recension av Ken Akter i live-föreställning:

  “Uppvisningen av Ken Akter, där varje ord är exakt och relevant, är inget annat än en briljant fullträff och en hejdlöst drift med ämnet.” Länstidningen Östergötland

  ”Ken Akter – en blandning av komik och allvar… Skådespelaren Lina Petersén tog Gamla teaterns scen med storm…definitivt sevärd om du vill förgylla dagen med ett gott skratt.”
  Josefine Lundgren, Östersundsposten

  ”Publiken är med henne på Ken-tåget hela vägen och skratten avlöser varandra…jag ser hur mannen framför mig torkar bort glädjetårarna. Jag gör likadant.”
  Maria Björkman, vlt

 • Lina och Conny Petersén passar till

  På temadagar, personalkonferenser, inspirationsevenemang eller på kick-off.

Talaren utgår från Västmanland
Typ av föreläsning Underhållande, Kick-off, Aktiverar publiken
Kön Man, Kvinna
Språk Svenska

Lina Petersén, som spelar den självgode Ken Akter, nådde sin första viralframgång med sketchen Oturs-Paolo, en sylvass satir inspirerad av Paolo Robertos ökända TV4-intervju. Tillsammans med sin man, Conny Petersén - manus & film - har de skapat en flodvåg av feministisk satir som svept över Instagram och nu live-scener runt om i landet.

De som är bekanta med Instagram-kontot @kenater och dess 39000 följare känner redan till den tragikomiska figuren Ken Akter. Men var inte rädda, han har ännu mer att dela live i en föreläsning.

Teater Tropos - Lina och Conny Peterséns alter ego i över två decennier - har skapat en stark plattform inom områdena jämställdhet och rättighetsfrågor. Denna dynamiska duo, med en rik bakgrund inom föreställningar, workshops och föreläsningar omfattar allt från gruppdynamik till HBTQ-rättigheter. De erbjuder en unik kombination av passion, expertis och naturligtvis, oemotståndlig humor till bordet. Boka dem nu för en minnesvärd och tankeväckande upplevelse!

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Lina och Conny Petersén talar om:

Expertområden:

Prisklass:

15.000 kr - 30.000 kr

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap