Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Cattis Olsén

Cattis har ett förflutet inom scenkonsten och varit verksam både som sångartist, skådespelare och regissör. Från att ha coachat aktörer till att bli bättre på att vara någon annan, så hjälper hon idag människor att bli bättre på att vara sig själva-på sin egen personliga arena. På föreläsarscenen är hon självklar och tydlig, och med utstrålning och humor får hon med sig sin publik inom sina ämnen. 

Cattis är en erfaren certifierad coach och organisationskonsult med många verktyg i verktygslådan. Hon är verksam inom både offentlig sektor samt små och medelstora företag och är en uppskattad workshopledare inom sina ämnen. Med djup kunskap och glimten i ögat föreläser Cattis om coachande ledarskap, hur du leder dig själv i en förändring, kommunikation som den viktigaste färdigheten, och hur framgångsrika team tar resultat till nya nivåer. Cattis föreläser även om organisatorisk och social  arbetsmiljö som den viktigaste faktorn för att få nöjda och presterande medarbetare. Cattis föreläser och utbildar även inom projektledning och mötesteknik och har haft många YH-utbildningar inom dessa ämnen. Cattis är också en uppskattad moderator och konferencier.

Urval av tidigare beställare: Restaurangakademien, Microsoft, Coompanion Sverige, Siggesta Gård, Hesselby Slott, Friluftsfrämjandet, UNICEF, Skansen, Unionen, kommuner som Nacka, Salem, Botkyrka, Falun, Sollentuna, Österåker, Haninge, Värmdö.

 • Cattis Olsén som talare

  Att möta och höra Cattis är mer än en upplevelse. Det är både föreställning, skratt och samtidigt rena utmaningar. Hon berättar, guidar och delar ut verktyg på ett både strukturerat men också ett uppmuntrande sätt att lära sig nya saker.
  Cattis är med sin vassa humor en inspiratör värd namnet och hon hjälper deltagarna att skapa de förändringar och förbättringar som behövs för att nå nya mål.

 • Så arbetar Cattis Olsén

  Cattis lägger stor vikt och tid med att prata med kunden/ uppdragsgivaren innan så det blir rätt. Hon varvar föreläsning med att deltagarna får reflektera och använder sig ofta av både bilder, filmer och berättelser för att förstärka ämnet hon talar om.
  Det går också bra att boka Cattis för en digital föreläsning, coachning eller handledning. Cattis har en egen fullt utrustad studio som hon arbetar ifrån och där det blir nästan som “på riktigt”.

 • Cattis Olsén erbjuder

  Cattis erbjuder allt från 1 timmes föreläsningar ,heldagsworkshops eller längre utbildningar.
  Allt väl designat från kundens behov.
  Några reflektioner från tidigare deltagare:
  “Bra tempo, intressant och tankeväckande". Positivt, engagerande. God föreläsare”
  “ Karismatisk och kunnig. Energisk och vältalig”
  “Riktigt riktigt bra. Hon var ett verkligt proffs och fick igång tankeverksamheten i hur jag fungerade i mitt tankesätt!”
  “Tydlig och inspirerande. Bra med små diskussioner och att ta del av gruppens resonemang.”

 • Cattis Olsén passar till

  Utbildningsdagar, kick-off, event och konferenser. Men även som konsult på längre uppdrag när det är en förändring eller en inspiration och motivation som behöver äga rum.

Talaren utgår från Stockholm
Kön Kvinna
Språk Svenska

Certifierad Flipped Digital Teacher(en utbildningsform inom digitala pedagogiska metoder)
Certifierad inom Success Factor Modeling™ – en serie modeller och verktyg som utarbetats efter omfattande studier av beteenden, värderingar och tankesätt hos moderna, framgångsrika företag
Certifierad integrativ Coach
Diplomerad Organisationsutvecklare
Diplomerad projektledare
Diplomerad NLP Access (Neuro Lingvistisk Programmering)
MI-Motiverande samtal
Sångpedagog Musikhögskolan
Teaterpedagog Stockholms Konstnärliga högskola
Teatertekniker Stockholms Konstnärliga högskola

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Cattis Olsén talar om:

 • Coachande ledarskap

  Coachande ledarskap är en metod och ett förhållningssätt som bidrar till att både ledare, medarbetare och verksamheten växer. Ett coachande ledarskap leder också till att medarbetarna tar större ansvar för att nå uppsatta mål och att de både trivs och presterar bättre på arbetsplatsen. I den här föreläsningen/utbildningen får deltagarna konkreta verktyg och metoder som ger goda förutsättningar att både coacha och leda medarbetare i vardagen. Cattis erbjuder också en workshop som handlar om att utveckla sitt ledarskap genom hästen. Kan du leda en häst kan du leda dig själv, och kan du leda dig själv kan du leda andra! En häst kan höra ett hjärtslag på några meters håll. Flyktdjuret hästen har utvecklat en exceptionell känslighet och lyhördhet. Hästar är alltid i nuet, så i samspelet med en häst kommer du få en direkt spegling på ditt ledarskap och din kommunikation. Hästen följer dig bara om du är en tydlig och trygg ledare med tillit och tålamod. Med dessa förutsättningar kan ledarskapsträning med häst hjälpa dig att på riktigt förstå vilka styrkor och svagheter du har. Under denna workshop tillsammans med hästen krävs hundra procent närvaro, du får omedelbar feedback på dina handlingar eftersom det är du som håller i grimskaftet!

 • Kommunikation

  Kommunikation är en social process som vi alla har ett starkt behov av att den fungerar. Det innebär att dela tankar, känslor och erfarenheter med andra och är ett grundfundament i alla fungerande relationer och organisationer. Kommunikation bygger på ömsesidighet och gemenskap med omgivningen oavsett privat eller kundperspektiv! Fungerande kommunikation är en förutsättning för att vi ska må bra men många upplever att det är just det svåraste som finns att få till. Varför är det så svårt? Och tänk vad fantastiskt det är när det fungerar och vi hamnar i ”flowtalk”. Den här föreläsningen blandar humor med teori och praktik och fokuserar på vad vi behöver för att kunna kommunicera så vi gör oss förstådda men också att vi förstår andra.

 • Arbetsmiljö

  Från ord till handling – psykosocialt arbetsmiljöarbete i vardagen. Föreläsningen/utbildningen fokuserar på förebygga arbetsrelaterad ohälsa, formulera mål och prioritera hälsa, värdegrundens betydelse och hur viktig kommunikation och tydlighet är mellan chef och medarbetare. Exempel på innehåll: • Kunskaper som behövs för att förebygga arbetsrelaterad ohälsa. • Hur formulera mål och prioritera åtgärder för att främja hälsa • Värdegrundens betydelse för delaktighet, engagemang och drivkraft • Praktiska övningar.

 • Teamwork, teambuilding, relationer

  Ett team är ett system. Det som utmärker ett system är att dess prestanda avgörs av hur väl systemets delar interagerar, inte av hur väl delarna presterar var för sig. Det är alltså en mindre grupp människor, med kompletterande kompetenser, som arbetar mot gemensamma mål, med goda relationer sinsemellan och där alla tar ansvar för helheten. Men utgångspunkt från Susan Wheeland, men även från Davids Rocks Scarfteori hjälper jag dig och ditt team att bli ännu effektivare

 • Projektledning

  Hur blir man den bästa projektledaren? I den här föreläsningen/utbildningen går vi igenom projektmetodik såsom projektets fem faser, men även ledarskap, kommunikation och hur man får ett sammansvetsat team att arbeta mot uppsatta mål med goda relationer sinsemellan.

 • Förändring, organisation, organisationsutveckling

  Att driva och leda förändring och förbättring kan vara en utmanande uppgift. Att lyckas med ett förändringsarbete kräver kunskap, mod uthållighet och att belöna rätt beteenden genom feedback som utvecklar! En teamkultur präglad av positiv feedback främjar utveckling och lärande. Den här föreläsningen/utbildningen handlar om hur man får med sig människorna på förändringsresan och ge dem rätt förutsättningar att hantera, acceptera och engageras så att de blir redo att börja arbeta på ett nytt sätt så önskade effekter nås.

Expertområden:

Prisklass:

15.000 kr - 50.000 kr

 • Mer om priser

  Jag specialdesignar gärna mina uppdrag så det möter både kundens behov av utveckling men även aktuell budget.

 • Mitt motto

  Min vision är att vara med och bidra till en värld som fler vill och kan tillhöra. Mitt unika bidrag är att skapa och visa vägen, utmana, göra det möjligt för andra genom utveckling. Min roll är att göra skillnad för dig, ditt företag eller din organisation på ett personligare sätt.

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap