Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Ásdís Hjálmsdóttir Annerud

Ásdís Hjálmsdóttir Annerud, med över 20 års erfarenhet som professionell idrottare och en av Islands främsta atleter genom tiderna, har inte bara visat styrkan av konsekvent arbete mot ett mål, utan även betydelsen av rätt tankesätt. Genom deltagande i tre Olympiska spel och samtidigt uppnått en doktorsexamen har hon demonstrerat en enastående förmåga att balansera akademiskt och idrottsligt engagemang.

Efter avslutad karriär år 2020 har Ásdís vänt sitt fokus mot att dela med sig av sina insikter från elitidrottens värld för att hjälpa andra att nå framgång i sina strävanden. Genom föreläsningar och workshops om motivation, målsättning, mental träning, positivt tankesätt och förbättrad hälsa, samt genom privata konsultationer, strävar hon efter att inspirera och stödja individer och organisationer på deras resa mot framgång. Hon har haft förmånen att föreläsa och leda workshops för många av Islands ledande företag.

Urval av tidigare beställare: 
Arion banki, Íslandsbanki, Landsbankinn, Isländska polisen, Icelandair, JYSK på Island, Isländska kustbevakningen, Sjóvá försäkringar, Samskip, ISAVIA, Svenska landslaget i spjukastning, Ullevi Vikingen friidrott, Islänska landslagen i handboll, badminton, styrkelyft, cykling, tyngdlyftning, bowling och många fler.

 • Ásdís Hjálmsdóttir Annerud som talare

  Ásdís har en unik förmåga att kombinera öppenhet, ärlighet och styrka i sitt framträdande. Hennes passion för ämnet lyser igenom i varje ord och fångar åhörarna med sitt engagerande sätt och fängslande berättande. Genom sin ärlighet berör hon djupa strängar och inspirerar och stärker alla som lyssnar.

 • Så arbetar Ásdís Hjálmsdóttir Annerud

  Ásdís skräddarsyr sina föreläsningar och workshops för att passa både företag och idrottsgrupper och är öppen för diskussioner och interaktion med deltagarna efteråt.

 • Ásdís Hjálmsdóttir Annerud erbjuder

  Ásdís erbjuder föreläsningar, workshops och coaching där hon delar med sig av sina hårt förvärvade erfarenheter. Hon fokuserar på hur man kan tillämpa dessa metoder för att maximera sin potential och uppnå önskad framgång.

 • Ásdís Hjálmsdóttir Annerud passar till

  Ásdís passar till en bred målgrupp av företag, organisationer och idrottsgrupper som vill utvecklas och förbättras. Hon har jobbat med allt från banker till städfirmor till landslag.

Talaren utgår från Halland, Västra Götaland
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Underhållande, Inspirerande, Kick-off, Aktiverar publiken
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska

Ásdís har en gedigen akademisk bakgrund med en masterexamen i farmaci och en doktorsexamen i immunologi från Zurichs universitet. Parallellt med sin akademiska karriär har hon varit en framstående idrottare och deltagit i tre Olympiska spel, fem VM och sex EM. Hennes framgångar inkluderar att ha nått final i OS, VM och EM samt att ha vunnit SM-guld under de två åren hon tävlade i Sverige (2019 och 2020).

Redan innan avslutningen av sin idrottskarriär påbörjade Ásdís sitt arbete med att dela med sig av sin erfarenhet och kunskap. År 2019 grundade hon tillsammans med sin man, John Annerud, företaget Annerud Media AB. Sedan dess har hon hållit över 100 föreläsningar och kurser för företag, organisationer och olika idrottsgrupper samt hjälpt hundratals idrottare med mental träning genom sina webbkurser och konsultationer.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap