Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Patrik Sandberg

Söker du träning och utbildning i aktiv kommunikation? Då är Patrik Sandberg det självklara valet. Han har utvecklat mer än 500 organisationer och företag i Norden samt coachat mer än 1000 chefer.

Du väljer upplägg ur ett brett utbud av ämnen. Patrik erbjuder: tydligt ledarskap och hälsofrämjande medarbetarskap, presentationsteknik med genomslagskraft, stressmanagement, projektledning, tydliga mål och ny motivation samt moderatorskap.

Patrik har mycket humor och känner snabbt var i processen en chef, medarbetare och grupp befinner sig och leder dem från tanke till handling. Att se över fundament och förväntningar samt hur man implementerar dem är även det viktiga områden för Patrik.

Bland tidigare beställare märks : Ericsson, FN, Trygg Hansa, Nordnet, Accenture, Svenska kyrkan, Vallentuna kommun, Örebro kommun, Atlas Copco, Eon, Swedbank, Ålandsbanken, Linköping Universitet, Nya Moderaterna, Vallentuna Kommun, Reach for change, Frälsningsarmén, Örebro Teater, Trafikverket samt Peak Performance och Tiger of Sweden.

Se hemsida Företagscoach.

 • Effekten av att boka Patrik Sandberg

  Patrik brinner för att genom sina föreläsningar och utbildningar skapa varaktig förändring, utveckling och förbättring. Även om föreläsningarna är underhållande och lättlyssnade är det viktigt för Patrik att föreläsningarna dröjer kvar i minnet. Att deltagarna åker hem med en vilja och lust att testa något nytt. Att förändra sitt beteende, sitt sätt att jobba eller sitt sätt att kommunicera. Patrik strävar också efter att inspirera åhörarna till att tänka i nya banor. Han vill plantera tankar som kan bli vägledande och avgörande inför framtiden. Ett nytt sätt att tänka.

 • Patrik Sandberg som talare

  Patrik är en mycket erfaren talare. Han har talat inför alltifrån 30 000 till 10 personer. Med trygghet, humor och skärpa får han sin publik att bli delaktiga och lyssna, bli utmanad till handling. Storys blandas med viktiga verktyg som tas fram och blir väl använda. Många gånger sitter publiken med fullt fokus trots att tiden har gått.

  Han talar till alla typer av företag, från industri till kommun, bank och FN, små och stora företag. Patrik är entusiasmerande, lättlyssnad och glad på scenen. Han får med sig publiken och skapar en trivsam stämning. Han bjuder på sig själv och ger ett kraftfullt, men ändå varmt intryck. Patrik utmanar så att alla olika personer får en nystart på det område som tas upp.

  Inför varje föreläsning och uppdrag läggs en grund av förväntningar med beställaren, för bästa fokus och möjlighet till detaljerad återkoppling efteråt. Patrik för åhörarna från tanke till handling. Efter 1000-tals föreläsningar ligger fokus verkligen på publiken. Kunden ska få det allra bästa.

 • Så arbetar Patrik Sandberg

  Patrik planerar sina föreläsningar i samråd med uppdragsgivaren. Han strävar efter att få kunskap i förväg om målgruppen, deras bakgrund och det läge där föreläsningen kommer in – alla förberedelser syftar till att han ska hamna mitt i prick i föreläsningssituationen. De föreläsningar som nämns här i profilen är att betrakta som förslag och utgångspunkter.

  Ofta skapar Patrik sina föreläsningar utifrån specifika önskemål från uppdragsgivaren. Ibland en kombination av befintliga föreläsningar, ibland helt nya koncept. Patrik föreläser allt ifrån en timme till en heldag.

  Vid längre föreläsningar lägger Patrik in workshops och aktiviteter. Allt i syfte att skapa variation och interaktion för deltagarna. Patrik kan även följa upp och ser över hur implementeringen ser ut efteråt om så önskas.

 • Patrik Sandberg erbjuder

  Föredrag, föreläsningar, workshops, grupparbeten, moderatorskap, utbildningar och coaching. Inför varje föreläsning möter Patrik beställaren och frågar vad målet är. Sedan bestäms gemensamt vad kärnan och innehållet ska vara. Allt för bästa fokus och möjlighet till detaljerad återkoppling efteråt.

 • Patrik Sandberg passar till

  Patriks föreläsningar och utbildningar passar för chefer, ledare, säljare, projektledare, och medarbetare som vill utmanas och utvecklas och ta sitt ledarskap till nya nivåer, särskilt vad gäller kommunikation och hur man får genomslagskraft i att möta människor. Vissa av föreläsningarna och utbildningarna passar också för medarbetare inom olika branscher, där man vill öka medvetenheten om kommunikation och arbeta smartare som verktyg, både internt och externt ut mot kund.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Man
Språk Svenska, Engelska

Patrik har tjugo års erfarenhet av ledarskap samt försäljning och kommunikation. Han har haft roller som säljchef, business developer, Vd och har grundat Företagscoach Sandberg AB. Patrik är utbildad inom internkommunikation, ICF-certifierad coach, DISCover certifierad samt 360 grader-certifierad.

Han är likaså certifierad inom team och personlig effektivitet, Big five och begåvningstest. Tillika har Patrik grundat Giveachildafuture, ett arbete där föräldralösa barn får mat, skola och en framtid. Slutligen har han grundat Marketplace Stockholm, ett nätverk för entreprenörer och ledare i Stockholm.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Hela föreläsningen var givande

2017-04-04, 09:36

”Hela föreläsningen var givande!” Tony, Peak Performance

Mycket bra

2017-04-04, 09:35

”Mycket bra, en av de bästa föreläsare jag stött på faktiskt. Super! Lagom mix av fakta, en gnutta skratt och påbyggnad av elevens kunskaper. Min uppmärksamhet var otvivelaktigt riktad mot Patrik hela tiden.” Thomas Wallin, COO UD-TECH, Data Sweden AB

Vi använde oss av Patrik för vårt team

2017-04-04, 09:34

”Vi använde oss av Patrik för vårt team, hans förmåga att snabbt sätta sig in i situationen träffsäkert och skräddarsy där många insikter skapades, men även verktyg för att hantera dem. Jag kan varmt rekommendera Patrik.” Isac Wadman, chef Ålandsbanken, Stureplan

Stort engagemang, kompetens och erfarenhet

2017-04-04, 09:32

”Stort engagemang, kompetens och erfarenhet. Patrik har gett mig ny självinsikt och mod.” Peter Eriksson, enhetschef produktionsanläggningar, E.ON Värme Sverige

Ta till dig av utvärderingen Patrik

2017-04-03, 16:53

”Ta till dig av utvärderingen Patrik, du får 6 poäng av 6 Susanne Rohman, chef Trygg Hansa möjliga!”

Andra talare inom samma område

Tune Hein

Tune Hein har i mange år været i top 5 af businesstalere i Danmark(!). Nu kan vi tilbyde ham i Sverige også på „skandinavisk” eller engelsk. Tune er en skarp strateg og i

Martin Deinoff

Martin Deinoff är IT-entreprenör och vice VD för Creuna, nordens största digitala byrå. Martin Deinoff vet mer än de flesta om vart internet och digital utveckling är på väg och känner väl till de t

Karin Klerfelt

Lönsamhetsexperten Karin Klerfelt föreläser om hur du blir en stjärna på att ta betalt, argumentera och förhandla. Hon lär ut tekniker som du kan använda både privat och på jobbet, oavset

Karl Schultz

Karl Schultz är den pragmatiske telekomledaren med över femton års erfarenhet av att omsätta stora organisationers strategier i handling. Han har även lett organisationer genom processo

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap