Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Karin Bogren

Karin Bogren är den erfarna rekryteringskonsulten, karriärcoachen och nätverksproffset som tar dig ett steg närmare din drömkarriär.I hennes föreläsningar får åhörarna inte bara matnyttig information, utan även konkreta tips om hur man tar sig an jobbsökande, nätverkande på Linkedin och stärker sitt personliga varumärke.
Karin har en gedigen bakgrund med utbildning, arbetslivserfarenhet och expertis inom professionellt nätverkande. Det som gör Karin unik är hennes internationella perspektiv, något som har varit en röd tråd i hela hennes karriär. Genom att vara aktiv i internationella organisationer och arbeta i globala företag har hon samlat på sig värdefull kunskap om att skapa möjligheter till en internationell karriär.

Om du vill ha en föreläsare som kan vägleda dig inom karriärplanering, trivsel på jobbet och hur du kan skapa din egen väg mot en internationell karriär, är Karin Bogren det självklara valet. Med henne får du inte bara inspiration, utan också praktiska verktyg för att ta din karriär till nästa nivå.

Urval av tidigare beställare: Add Gender, Spotify, Toca Boca, Paradox Interactive, IMPACT Group, Luleå Tekniska Universitet, Högskolan i Skövde, Stockholms Universitet.

 • Effekten av att boka Karin Bogren

  Deltagarna får med sig matnyttig information och konkreta tips.

 • Så arbetar Karin Bogren

  Karin har färdiga föreläsningsteman men anpassar också gärna upplägg och tema efter beställarens önskemål; antingen i föredragsformat eller som workshops.
  Karin är en lugn och pedagogisk talare som alltid ser till att deltagarna får med sig konkreta tips och råd, och en stor dos inspiration.

 • Karin Bogren passar till

  Karin föreläser för studenter om jobbsökande efter examen och hur man kan söka jobbmöjligheter utomlands. Hon pratar också om hur man kan använda Linkedin för att nätverka sig till jobbmöjligheter och stärka sitt personliga varumärke.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska

Karin är utbildad personalvetare vid Uppsala Universitet och har förutom rekrytering arbetat med integrationsprogram och jobbcoachning av expats och nyanlända flyktingar. I dagsläget jobbar hon som karriärcoach samt driver ett nätverk för folk aktiva inom HR och rekrytering.
Karin är baserad i Stockholm.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

Fredrik Sträng

Fredrik Sträng är Närkes-Killen som var höjdrädd och mobbad som liten och blev Sveriges främsta höghöjdsklättrare med bestigning av bland annat Mount Everest. Lösningen till rädslorna var al

Maddy Savage

Former BBC presenter and reporter Maddy Savage is a respected freelance foreign correspondent and moderator based in Stockholm. Her reporting on tech and innovation led h

Camilla Wirseen

Camilla Wirseen är en karismatisk föreläsare som berättar om sitt arbete som social entreprenör i Afrika där hon implementerat olika projekt med fokus på flickor och kvinnor

Anders Johnson

Anders Johnson är en författare och föreläsare som specialiserat sig på svensk politisk och ekonomisk historia. Han har bidragit till över 160 böcker och hållit föreläsninga

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap