Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Karin Bogren

Karin Bogren är rekryteringskonsulten, nätverksproffset och gigaren som nu bygger upp ett frilansliv som gör att hon kan resa och jobba på distans.

Åhörarna får med sig matnyttig information och konkreta tips för hur man finner sin egna väg. Hon går igenom hur man startar eget i liten skala, och hur man därefter bygger upp ett arbetsliv som digital nomad eller “gigare” vilket tillåter en att jobba från vilken plats som helst på jorden. Hon utgår från sin utbildning, arbetslivserfarenhet och sin erfarenhet av att driva eget bolag. 

Det internationella har alltid gått som en röd tråd genom hennes karriär, dels genom att vara aktiv i internationella organisationer och att jobba i internationella bolag så som Google, Avalanche Studios och Toca Boca, men hon har också tidigare bott och jobbat i Paris, Dublin och nu senast från Barbados i Karibien – och det är i Karibien hon känner att hon hör hemma, i alla fall delar av året.

Karin tror på gig-ekonomin och att bygga upp sin verksamhet så att allt går att sköta digitalt, varifrån som helst i världen. Det enda hon behöver är en dator och välfungerande internetuppkoppling. 

Karin brinner för att inspirera andra att starta eget och skapa ett digitalt arbetsliv som “gigare”. Hon pratar gärna om karriärplanering, trivsel på jobbet och hur man kan skapa chanser till en internationell karriär.

Urval av tidigare beställare:
Add Gender, Spotify, Paradox Interactive, IMPACT Group, Luleå Tekniska Universitet, Högskolan i Skövde, Stockholms Universitet.

 • Effekten av att boka Karin Bogren

  Deltagarna får med sig matnyttig information och konkreta tips.

 • Så arbetar Karin Bogren

  Karin har färdiga föreläsningsteman men anpassar också gärna upplägg och tema efter beställarens önskemål; antingen i föredragsformat eller som workshops.
  Karin är en lugn och pedagogisk talare som alltid ser till att deltagarna får med sig konkreta tips och råd och en stor dos inspiration.

 • Karin Bogren passar till

  Karin föreläser för studenter om jobbsökande efter examen och hur man kan söka jobbmöjligheter utomlands. Hon pratar också om hur man kan starta eget i liten skala och hur man kan bygga upp ett arbetsliv som ”gigare” eller “digital nomad” – ett företagande som även fungerar på distans.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska

Karin är utbildad personalvetare vid Uppsala Universitet och har förutom rekrytering arbetat med integrationsprogram och jobbcoachning av nyanlända flyktingar. Hon är även utbildad coach och coachar främst frilansare och egenföretagare att utveckla sig själva och sin verksamhet.
Karin är baserad i Stockholm men bor delar av året i Karibien.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

Sofia Antonsson

Sofia Antonsson föreläser om stress, hälsa och diet. Hon är dietist, IBS-expert och författare av flertalet böcker samt flitigt förekommande i TV och annan media. Hon har tagit kostbehandlin

Alireza Ahmadi

Alireza är ”skäggbarnet” som kom till Sverige som sextonårig ensam flykting, men som etablerade sig snabbt och blev framgångsrik entreprenör. Efter bara tio månader hade han hunnit starta

Yordanos Mebrahtu & Lina Taha

Motstånd kontra drömmar, flykt till Sverige, kulturkrockar och sociala medier hör till det som Lina Taha och Yordanos Mebrahtu talar om. Yordanos är född i Sverige, men hennes föräldrar ko

Susanne Birgersdotter

Våga bli entreprenör! Den digitala entreprenören Susanne Birgersdotter har grundat spelbolaget iGotcha och mer än 20 snabbväxande appar. En av dem har t o m lyckats hamna på första plats

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap