Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Angelica Barkstedt Herfert

Angelica Barkstedt Herfert är maskrosbarnet som genom hårt arbete och utbildning tagit sig hela vägen till chefspositioner inom tillverkande industri. Hon blev tidigt medveten om det coachande ledarskapets betydelse för teamkänslan och hur man arbetar mot gemensamma mål. Idag driver Angelica eget företag och vill genom det inspirera och utbilda andra till att nå sina drömmar. Hon föreläser om Lean, ledarskap, personlig utveckling och beroende.

Angelica har arbetat länge som chef i en mansdominerad värld och varit ordförande i det kvinnliga nätverket på Sandvik. Hon har även arbetat med processutveckling inom industri och med Lean som grund industrialisering av nya produkter.  Angelica har bland annat arbetat på Volvo och Sandvik.

 • Effekten av att boka Angelica Barkstedt Herfert

  Publiken blir inspirerad, får med sig användbar kunskap i både arbetslivet och det privata. Åhörarna får verktyg till att skapa samsyn i arbetslaget och bli stärkt i sitt ledarskap.

 • Angelica Barkstedt Herfert som talare

  Angelica föreläser på ett lättsamt sätt med glimten i ögat. Hon blandar både teori och aha-upplevelser med allvar och skratt. Hon har förmågan att lyfta det viktiga i sina föreläsningar till en nivå som är engagerande och relevant för alla deltagare. Angelica delar med sig av egna erfarenheter och av verktyg som fortsätter att inspirera åhörarna långt efter föreläsningen.

 • Så arbetar Angelica Barkstedt Herfert

  Angelica har kontakt med uppdragsgivaren före uppdraget och anpassar föreläsningarna, utbildningarna och workshops efter kundens önskemål och behov.

 • Angelica Barkstedt Herfert erbjuder

  Angelica erbjuder både korta och längre föreläsningar, utbildningar och workshops. Från 1 timme till heldagar. Hon kan ge både inspirationsföreläsningar och fördjupningsutbildningar/workshops.

 • Angelica Barkstedt Herfert passar till

  Inspirationsföreläsningar i små och stora grupper, kick-offs för företag samt utbildningar och workshops inom expertområdena.

Talaren utgår från Östergötland
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska

Angelica Barkstedt Herfert började karriären som designer och konstruktör inom förpackningsdesign. Hon har även arbetat som montör inom fordonsindustrin innan hon vidareutbildade sig till produktionstekniker. Därefter jobbade hon som projektledare, produktionsteknisk chef, produktionschef och processutvecklingschef.

Med sig har Angelica en utbildning inom ledarskap, högskoleutbildning som produktionstekniker och internationell Lean-certifiering.

Angelica är uppvuxen som maskrosbarn och medberoende. Hon har själv utvecklat ett sockerberoende som följer henne i med- och motgångar. Angelica har alltid gått sin egen väg. Redan som liten ansåg hon att hon kunde allt, förutom att äta en elefant. Det är denna inställning som tagit Angelica dit hon är idag.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

Eva Jarlsdotter

Eva Jarlsdotter är föreläsare, moderator och pionjär till konceptet Lean@home som handlar om att få flyt i vardagen istället för att vilja fly den. Hon visar hur man går från frustrati

Åsa Meland

Hon guidar individer, grupper och organisationer genom förändringar. I arbetet med verksamhetsutveckling fokuserar man ofta på vilka metoder och verktyg man ska använda. Men det handlar m

Niclas Mårdfelt

Niclas Mårdfelt är en av Sveriges mest motiverande och insiktsskapande föreläsare. Han har en unik förmåga att tydligt och konkret leverera handfasta tips och råd som fungerar. När andra be

Kelly Odell

Vill ni må bättre på jobbet? Vill ni ha en arbetsmiljö där ni trivs mer med chefen och kollegorna? Medarbetare som mår bra presterar bättre. Kelly Odell ger rättframma perspektiv

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap