Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Hem / Affärsnytta / Hälsa, friskvård / Thorwald Lorentzon och Susanne Schéele

Thorwald Lorentzon och Susanne Schéele

Thorwald Lorentzon och Susanne Schéele är framstående experter inom områdena qigong, meditation, tai chi, klassisk mindfulness, Reiki healing och energimedicin. När de talar, dyker de djupt ner i personlig och spirituell utveckling, och de presenterar insikter och verktyg för att främja både fysiskt och psykiskt välmående. Denna expertduo är kraften bakom Garden of Feathers AB.

Susanne, med sin masterexamen i Reiki healing och erfarenhet inom energimedicin, framhäver betydelsen av balans och helhetshälsa. Hennes forskningsbakgrund inom läkemedels- och bioteknikbranschen kompletterar hennes passion för förebyggande hälsa, vilket gör henne till en ovärderlig resurs för dem som söker ett holistiskt tillvägagångssätt för välbefinnande.

Thorwald besitter djupgående kunskaper inom qigong, meditation, tai chi och klassisk mindfulness. Med en imponerande bakgrund som lärare har han, under många år, framgångsrikt lett människor på deras väg mot personlig utveckling. Som skribent och radiopratare har han förmågan att förklara svåra begrepp på ett begripligt och engagerande vis.

"Läs mer om oss på Garden of feathers"

Urval av tidigare beställare: IKEA, Sveriges stylist- och frisörlärarförbund, Ystad Saltsjöbad, Riksförbundet för mag- och tarmsjuka, Psoriasisförbundet Skåne, Kristianstad kommun

 • Effekten av att boka Thorwald Lorentzon och Susanne Schéele

  Efter en session med Thorwald och Susanne kommer deltagarna att gå hem med konkreta verktyg och metoder att applicera i både sitt personliga och professionella liv. Målsättningen är inte bara kunskapsförmedling, utan även att tända en gnista av nyfikenhet som driver deltagarna att fortsätta utforska och lära. Som en tidigare deltagare uttryckte det: "Efteråt märkte mina kollegor en påtaglig förändring – jag var märkbart lugnare och mer centrerad."

 • Thorwald Lorentzon och Susanne Schéele som talare

  Tillsammans skapar dessa två en dynamik som inte bara informerar, utan även inspirerar och engagerar publiken.

  Thorwald, med en sprudlande energi, kombinerar glimten i ögat med sin imponerande kunskapsbank. Han väver sömlöst samman praktiska inslag och teoretiska insikter, med rötter i både uråldriga traditioner och modern forskning. Hans levande berättelser och engagemang gör varje föreläsning till en händelse att minnas.
  Susanne bjuder in åhörarna med sin starka närvaro och smittande humor. Med en fot i vetenskapens värld och den andra i personligt välbefinnande, förmår hon balansera forskningsbaserade fakta med personliga anekdoter och handgripliga övningar. Hennes djupa kunskap inom energimedicin gör varje presentation både insiktsfull och praktiskt användbar.


 • Så arbetar Thorwald Lorentzon och Susanne Schéele

  Vi anpassar varje föreläsning och workshop efter våra kunders unika behov och förväntningar. Ett uppskattat koncept hos oss är att kombinera berättelser och föreläsningar med praktiska moment.
  Detta ger deltagarna möjlighet att uppleva och pröva de tekniker vi pratar om, samtidigt som de kan ställa frågor och reflektera över sitt eget lärande. För dem som önskar fördjupa sina kunskaper erbjuder vi uppföljande sessioner och sammankomster där vi tillsammans utforskar ämnena vidare.

 • Thorwald Lorentzon och Susanne Schéele erbjuder

  Thorwald och Susanne har som ambition att erbjuda sina åhörare en mix av aktuell vetenskap och traditionell kunskap. Föreläsningarna kantas av berättelser ur deras egna liv och insikter, kompletterat med övningar inom qigong, tai chi, guidade meditationer, samt tekniker för avslappning och stresshantering. De sätter ett stort värde på att deltagarna lämnar med konkreta verktyg för att förbättra sitt dagliga välbefinnande. Med fokus på tillämpbarhet siktar de på att öppna nya dörrar av perspektiv, samtidigt som de delar tips för en hälsosammare vardag.


 • Thorwald Lorentzon och Susanne Schéele passar till

  Thorwald och Susanne är särskilt lämpade för evenemang där deltagarnas långsiktiga välmående och personliga utveckling står i centrum. Oavsett om det gäller företagsevent, retreats, workshops eller större konferenser, kan deras expertis bidra med insikter och tekniker som verkligen gör skillnad för åhörarna. Om arrangören värderar en djupgående förbättring av deltagarnas livskvalitet, är Thorwald och Susanne det perfekta valet.

Talaren utgår från Skåne
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Underhållande
Kön Man, Kvinna
Språk Svenska

Både Thorwald och Susanne har akademiska meriter från framstående svenska universitet; Göteborgs för Thorwald och Lunds för Susanne. Det var ödet som sammanförde dessa två kunskapsinriktade individer, vilket ledde till skapandet av Garden of Feathers. De båda brinner för kontinuerlig fortbildning, ständigt sökande efter ny kunskap och metoder för att ytterligare berika deras föreläsningar och workshops. Genom åren har de inte bara förlitat sig på sina akademiska prestationer, utan även på en inre övertygelse om människans otroliga potential och det oändliga som väntar bortom det synliga.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Thorwald Lorentzon och Susanne Schéele talar om:

Expertområden:

Prisklass:

12.000 kr - 22.000 kr

 • Mitt motto

  Bli själv den förändring du vill se i världen.

Andra talare inom samma område

Toni Järlström

Positiv Psykologi Experten och Psykologiska Coachen Toni Järlström visar dig hur du använder metoder från neurovetensk

Anna Wikfalk

Anna Wikfalk lär er hantera hantera stress och hur man skapar fokuserade, nöjda och engagerade medarbetare på arbetsplatsen och i skolan. Mångårig erfarenhet och omfattande utbildning i ä

Bo Ahrenfelt

Bo Ahrenfelt, legitimerad läkare och psykiater, är en passionerad förändringsnörd med en unik bana som startade redan som tioåring. Som specialist inom vuxenpsykiatri och ex

Tina Saupstad

Tina Saupstad talar om de mjuka värdena, välbefinnande och välmående inombords. 
Tina talar om stress, vad beror det på, vad händer i kroppen och ...

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap