Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Jenny Andersson

Möjligheten att boka Jenny Andersson är ett tillfälle att ta del av en ledande expert inom coaching och personlig utveckling. Jenny är en Master Coach, föreläsare, Certifierad Teamcoach (ACTC) och förändringsledare med ackreditering från både ICF (International Coach Federation) och INLPTA (International NLP Trainers Association). Utöver detta innehar hon även en certifiering som mindfulnessinstruktör, marknadsekonom, friskvårdsterapeut och utbildare.

Under sin karriär har Jenny utbildat och coachat hundratals individer, inklusive högt uppsatta ledare, företagare och medarbetare. Hon har även haft en framgångsrik tid som företagare i Thailand inom Wellness-branschen, arbetat med några av Sveriges främsta reklambyråer och författat en egen bok. Med sin omfattande erfarenhet och kompetens är Jenny Andersson en av Sveriges mest välrenommerade coacher och föreläsare.

Att boka Jenny Andersson innebär att du får tillgång till en expert som kan guida dig och din organisation mot framgång och personlig utveckling på ett sätt som både är kraftfullt och beprövat.

Urval av tidigare beställare: Nexer Group, ICA, Medborgarskolan, CEVT, Lindex, Avenyföreningen, SEB, Innerstaden Göteborg, HR dagarna, Göteborgs Varvet, Svensk Fastighetsförmedling, Ericsson mfl.

 • Effekten av att boka Jenny Andersson

  Inspiration, glädje och ett leende på läpparna är ofta det som uttrycks hos de som varit på en föreläsning med Jenny. Alla får med sig guldkorn att förvalta med en skön känsla av livets möjligheter och att vi alla kan nå de resultat vi önskar, om vi bara vågar välja det hon erbjuder i sina föreläsningar. Man får också med sig praktiska verktyg som man direkt kan gå ut och testa och se vad det gör för skillnad i livet, gällande glädje och att nå hållbara resultat för en själv och andra.

 • Jenny Andersson som talare

  Jenny Andersson är trygg och inspirerande i sin talarstil. Hon använder konkreta exempel och verktyg för att låta deltagarna utforska nya perspektiv och förvärva kunskap om sin inre kraft och personliga tillväxt, även i en turbulent värld.

  Hennes genuina och varma personlighet gör henne mycket uppskattad. Jenny är övertygad om att varje individ besitter inre resurser och kan skapa ett energifyllt och hållbart liv genom coaching och nya verktyg. Att lyssna på henne är en möjlighet att inspireras och få praktiska verktyg för personlig utveckling.

 • Så arbetar Jenny Andersson

  Jenny är alltid lyhörd för kundens önskemål och mål med föreläsningen och erbjuder alltid skräddarsydda lösningar utefter behoven. Hon har även en färdig lösning för föreläsning som man kan köpa kring förändringsledning, coachande ledarskap samt inspiration för självledarskap. Hon arbetar i både kortare föreläsningar, halvdagar, heldagar eller längre återkommande uppdrag för att skapa långsiktiga effekter och kunskaper.

 • Jenny Andersson erbjuder

  Jenny Andersson levererar föredraget Lyckans Smed - Självledarskap för att lyckas leda dig själv och leva det liv du vill leva. Det är ett kraftfullt program som hjälper dig att utforska ditt självledarskap och skapa det liv du önskar på ett hållbart sätt.

  Du kommer att lära känna dig själv bättre och få verktyg för att sätta klara mål och strategier för att uppnå dem. Genom föredraget får du inspiration och stärker din inre kraft, vilket ger dig ökad stabilitet och trygghet i ditt liv.

 • Jenny Andersson passar till

  Grupper av människor som är nyfikna på hur man kan skapa ett effektivt och hållbart växande med glädje, respekt och nya resultat i fokus.

Talaren utgår från Västra Götaland
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska

Advanced Certification in Team Coaching (ACTC) ICF, Cert INLPTA Trainer, Cert Master Coach ICF, Cert Mindfulness instruktör, Marknadsekonom DIHM och Cert Friskvårdsterapeut.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Jenny Andersson talar om:

Expertområden:

Prisklass:

15.000 kr - 60.000 kr

 • Mer om priser

  Priser utefter sammanhang, längd och antal personer.

 • Mitt motto

  Alla problem kan alltid lösas på någon nivå. Du behöver bara belysa fler perspektiv.

Andra talare inom samma område

Mais Irqsusi

Mais Irqsusi is a leader, organizer, and educator. She is the Executive Director of the Leading Change Network.  As a practitioner and champion of the community organiz

Lasse Gustavson

Lasse Gustavson blev den förste i Sverige, som erhöll utmärkelsen Årets brandman. Detta efter att han överlevde en svår gasexplosion i Göteborgs oljehamn och återvände till utryckningstjänst

Po Lindvall

Po Lindvalls specialämnen är ledarskap och medarbetarskap, ledar- och ledarskapsutveckling, coachande ledarskap, coaching, organisationskultur och organisationsutveckling, i

Anette Mattsson

Anette Mattsson är synonymt med framgång, drivkraft och transformation. Med en resa som sträckt sig över 25 år, har Anette visat enastående flexibilitet genom att byta brans

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap