Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Jenny Andersson

Vill du få mer energi och effektiva verktyg för bättre ledarskap, närvaro, kommunikation och utveckling? Jenny Andersson är en hyllad och flitigt anlitad föreläsare som brinner för att ge människor kraftfulla redskap mot oro, stress och offerkänslor. Jenny rustar istället till handlingskraft, tillit samt mening och hållbara resultat.

Tidigare har Jenny bott och drivit ett friskvårdsföretag i Thailand. Under tiden skrev hon boken “Medveten kommunikation – om hållbar närvaro för sig själv och andra”. Boken lyfter fram hur man utvecklar sitt självledarskap som skapar det liv man väljer och drömmer om. Att leva i kontakt med sig själv och skapa aktiva val för att bygga glädje och framgång.

Vill du ta kommandot? – Boka Jenny Andersson!

Urval av tidigare beställare: SEB, Poolia, Lindex, Antenn Consulting, Tranås kommun, 4Good, Diabetesförbundet, Göteborgsvarvet, HR-båten, Chalmers, Halmstad universitet, Handelshögskolan, Svenskt Projektforum, Franska Skolan, Glasbranschföreningen, Avenyföreningen och Innerstaden Göteborg.

 • Effekten av att boka Jenny Andersson

  Inspiration, glädje och ett leende på läpparna är ofta det som uttrycks hos de som varit på en föreläsning med Jenny. Alla får med sig guldkorn att förvalta med en skön känsla av livets möjligheter och att vi alla kan nå de resultat vi önskar, om vi bara vågar välja det hon erbjuder i sina föreläsningar. Man får också med sig praktiska verktyg som man direkt kan gå ut och testa och se vad det gör för skillnad i livet, gällande glädje och att nå hållbara resultat för en själv och andra.

 • Jenny Andersson som talare

  Jenny är lustfylld och inspirerande med konkreta och kraftfulla exempel, hämtade ur livets resa. Hon ger verktyg och strategier för att må gott och skapa hållbara resultat.

 • Så arbetar Jenny Andersson

  Jenny lyssnar alltid av behov och syfte för föreläsningen och ser till att skräddarsy något som passar publiken, sammanhanget och stämningen som önskas. Ibland blir det mer informativt och utbildande eller inspirerande och en kick-start för något större. Hon inspirerar och motiverar sin publik. Det skapar ett sorlande engagemang som får alla att själva fundera och tänka till. Hur kan de använda sig av de kunskaper som erbjuds? Hon arbetar både med efterföljande utbildningar och workshops samt teamutveckling för att motivera och nå starkare resultat.

 • Jenny Andersson erbjuder

  Jenny erbjuder dels ett fast föredrag som heter “Lyckans smed”, precis som hennes onlinekurs med fokus på utveckling av det personliga ledarskapet för chefer och medarbetare. Dels anpassar hon sina föreläsningar efter beställarens behov och önskemål.

 • Jenny Andersson passar till

  Jennys föreläsningar passar för alla sammanhang där man vill tala om mänsklig utveckling och öka medvetandet kring hur vi människor har alla resurser inom oss för att leda oss själva till nya nivåer och resultat. Jenny är en rutinerad föreläsare och har erfarenhet av att föreläsa på stora arenor med flera hundra personer. Men hon har även lett mindre sammanhang där deltagarna vill hitta ny kunskap och engagemang för hållbar utveckling och växande i sitt ledarskap.

Talaren utgår från Västra Götaland
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande
Kön Kvinna

Jenny Andersson har arbetat med individ- och affärsutveckling i 25 år, dessutom med fokus på kommunikation och människor i förändring för hållbar utveckling sedan 2009. Tidigare har Jenny arbetat 20 år inom reklambranschen, bl a på Forsman & Bodenfors. Hon sadlade om 2007 för att arbeta med utveckling av människor och de mjuka värdena.

Under fem års tid drev Jenny ett eget wellness-företag i Thailand.

Idag arbetar Jenny som utbildare och mentor för andra coacher på Gothia Akademi. Likaså jobbar hon som mentor, executive coach samt ICF-certifierad PCC-coach och INLPTA-trainer. Därtill är Jenny ledarutvecklare, mindfulnessinstruktör, föreläsare och ledarutvecklare samt skribent. Hon är dessutom författare till boken Medveten kommunikation.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

”All heart, professionalism, joy, integrity and knowledge in one”

2018-01-23, 16:10

”Jenny is all heart, professionalism, joy, integrity and knowledge in one. I highly recommend you to get at least a glimpse of her in your business or private life.”
– My Södergren, TV-värd och livscoach

”Vi har lärt oss massor”

2018-01-23, 16:09

”Vår intensiva och ofta lite röriga arbetsprocess fick oss att stanna upp och analysera vår situation. Nyfikenheten drev oss mot tanken på mjukare värden i vår situation varpå vi snubblade på mindfulness. Jenny bjöd in oss till denna svåra men väldigt intressanta värld. Vi har lärt oss massor men har många steg att ta för att skapa en stabil vardag i detta ämne. Dock är vi alla överens om att framtiden ligger inom ämnet och att vi jobbar vidare utifrån hennes guidelines.”
– Andreas Nyberg, ägare Fastighetsbyrån Hisingen

”Engagerad, lyhörd och proffsig”

2018-01-23, 16:08

”Jag kan verkligen rekommendera Jenny, hon är engagerad, lyhörd och proffsig. Man känner sig verkligen sedd och hörd. Mina varmaste rekommendationer.”
– Niklas Berggren, Digitaliserade konsulttjänster

”Driven och målmedveten”

2018-01-23, 16:05

”Jenny är en driven och målmedveten coach, alltid med sin klients bästa i centrum. Genom ett öppet sinne och med stor nyfikenhet skapar hon snabbt förtroende vilket bidrar till ett lyckat resultat. Jag imponerades av Jennys förmåga att ständigt överträffa såväl våra som våra klienters förväntningar.”
– Jerker Bergström, Antenn Consulting

”En av de mest professionella coacher jag haft förmånen att bli coachad av”

2018-01-23, 16:04

”Jenny är utan tvekan en av de absolut mest professionella coacher jag någonsin haft förmånen att bli coachad av. Hennes genuina intresse för andra människor och hennes närvaro i samtalen gör att hon lyckas få sina klienter att komma till nya insikter och därigenom skapa motivation att genomföra de förändringar de behöver. Kan varmt rekommendera Jenny.”
– Dennis Larsson, Business Transformation Coach

Andra talare inom samma område

Madeleine Vall Beijner

Madeleine Vall Beijner är en av Sveriges bästa kvinnliga kampsportare genom tiderna. Som europamästare var hon rankad topp tre i världen inom thaiboxning. I en rutinkontroll i samband med

Ruth Brännvall

Ruth Brännvall är föreläsaren som talar om ledarskap och ledarskapet i interkulturella organisationer. Olika situationer kräver olika sorts ledarskap och hur man som chef ska agera för att v

Fredrik Eklöf

Stärk lagandan och öka trivseln för alla medarbetare och chefer. Med tankeväckande exempel och ett avväpnande sätt skapar Fredrik Eklöf engagemang för ett respektfullt bemötande även i sk

Lena Lundqvist

Vill du få inspiration att försätta berg? Vill du få lust att förändra ditt liv? Detta får du av Lena Lundqvist. Hon är professionell coach samt ägare och VD för SHIFT Education AB. Hon ä

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap