Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Tiina Bruno

Tiina Bruno är en av landets första experter på hur man differentierar sitt Employer Brand genom värderingar, inkludering och social hållbarhet. Med konkreta exempel utvecklar hon er ROI (Return On Inclusion) och tar ert arbetsgivarvarumärke till en ny nivå – oavsett om det är i Stockholm eller Tokyo.

Hur attraherar och behåller ni medarbetare i livets olika faser? Vill ni uppfattas som en inkluderande arbetsgivare som tar tillvara All kompetens? Är social hållbarhet och balans i livet viktigt i er kultur?

Konkurrensen om talangerna är tuff. Att visa hur ni värdesätter även den kompetens som utvecklas utanför jobbet gör er kända för att måna om helhet i livet. Det ger en nyckel för ökad attraktionskraft, och ett försprång som snabbt kan bli en lönsam affär. Ni blir helt enkelt en Kompetenssmart arbetsplats. Med föräldrakompetens som ett av många tydliga exempel blir ni Föräldrasmarta som arbetsgivare, med ringar på vattnet som gynnar alla. 

Tiina bjuder på en bred och internationell erfarenhetsbas, med bakgrund från PR/varumärkesarbete i näringsliv och offentlig sektor. Idag driver hon en verksamhet med fokus på social hållbarhet, jämställdhet och inkludering i arbetslivet, i samarbete med ett flertal Employer Branding-byråer. Hennes uppskattade seminarier är fyllda med energi, inspiration och konkreta exempel. 

Vill ni stärka er attraktion och gå i bräschen för ett modernt Employer Brand? Boka Tiina Bruno!

Urval av tidigare beställare:

Företag: Telenor Sverige, Eniro, Telge, PwC, Sandvik, Netlight Consulting.
Fackförbund: Unionen, Jusek, ST, Naturvetarna, DIK, Visita.

Övriga: Svenska kyrkan, Emparent, Novare, olika typer av kvinnliga nätverk (t ex internationella BPW/Business Professional Women och Zonta, t ex i Tallinn).

Internationellt: föreläsningar, webinars och paneler på uppdrag av Svenska Institutet/UD och FN (UNFPA Belarus, UN Women, NYC) i Europa, USA, Östeuropa och Asien.

 • Effekten av att boka Tiina Bruno

  Efter Tiina Brunos föreläsningar och workshops får du med dig insikter och tankebanor som påverkar attityder och beteenden – både dina egna och andras omkring dig. Det du hört skapar hävstångseffekter och ringar på vattnet direkt när du kommer tillbaka till din vardag.

 • Tiina Bruno som talare

  Tiina delar under sina föreläsningar och workshops med sig av sin sprudlande och varma energi, i kombination med att lugnt och närvarande väcka eftertanke och ge utrymme för reflektion. Hon drar upp nya tankespår, inbjuder till aha-upplevelser och får många polletter att trilla ned.

  Många känner att de engageras och rycks med av Tiinas passion för de områden hon talar om. De lämnar salen med ett nytt förhållningssätt, fyllda av ny energi att utvecklas och bidra till en positiv förändring.

 • Så arbetar Tiina Bruno

  Med energi, engagemang och värme guidar Tiina företag och individer till nya insikter och metoder. Hon sätter sig in i och anpassar upplägg efter beställarens situation och behov. Tiina skräddarsyr gärna föreläsningar och program tillsammans med kunden för att ge maximal nytta med insatsen. Det görs genom koppling till företagets vision, värderingar och önskvärd kompetensprofil. Hon håller också utvecklande föredrag speciellt inriktade mot t ex ledare, HR-avdelningar och föräldralediga. Oavsett storlek på insats ger hennes seminarier och workshops effekt från första dag, genom både personlig utveckling och förstärkning av kundens varumärke som arbetsgivare.

  Tiina varvar gärna inspiration med dialoger kring konkreta exempel, för att snabbare bidra till förändring oavsett om det gäller personlig utveckling eller ett företags utmaningar. Hon lägger stor vikt vid erfarenhetsutbyte och diskussion för att alla ska få med sig konkreta idéer. Tiina kan även anlitas som inspirationsföreläsare för större grupper med färre inslag av interaktivitet.

 • Tiina Bruno erbjuder

  Tiina erbjuder inspirationsföredrag, dialogworkshops, kurser för ledare och HR. Vidare utvecklingsträffar för föräldralediga, individuell coaching samt licensiering i verktyg och rådgivning. Hon är även en uppskattad moderator för paneler och events.

 • Tiina Bruno passar till

  Inslag under ledardagar, del i ledarprogram, frukost- eller lunchseminarium internt eller för företagets kunder. Det kan vara blandade grupper eller ledare. Slutligen träffar för föräldralediga och kick-off eller team-dagar.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Inspirerande
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska, Franska

Utbildning: Internationell ekonomiexamen från Uppsala universitet 1994, studier i Grenoble, påbyggnad med bl a coachutbildning på ACC-nivå hos Leapfrog/ICF och NLP Diploma, (Matheva).

Entreprenör, har byggt och drivit eget företag sedan 2005, med fokus på:
- Företagsvärderingar/värderingsstyrt ledarskap
- Inkluderande ledarskap och social hållbarhet
- Föräldrasmarta arbetsgivare/Parentsmart Employers
- PrioHjul-metoden
- Dialogduksworkshops och moderatoruppdrag

Tiina är därtill grundare av konceptet Parentsmart Employers/Föräldrasmarta Arbetsgivare. Hon är även författare till boken ”Föräldrasmart handbok för chefer och medarbetare”, (Ekerlids 2010) samt uppfinnare av PrioHjul-metoden.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

”Företag som är föräldrasmarta kommer att bli vinnare”

2018-04-17, 16:02

”Att bli förälder är en naturlig del av livet, liksom att vara föräldraledig. Jag har vid flera tillfällen anställt gravida kvinnor, eftersom vi i rekrytering har ett långsiktigt perspektiv med ambition att alltid anställa den som är bäst. Att se barn och graviditet som något negativt känns helt främmande – föräldraskap är positivt och utvecklande. Som förälder utvecklar man flera olika egenskaper bland annat retorik, ledarskap, lyhördhet, simultankapacitet och samarbetsförmåga. Egenskaper som rätt använda i företaget även kan medverka till att förbättra resultat och måluppfyllelse. Jag är övertygad om att de företag som är föräldrasmarta kommer att bli vinnare i kampen om de bästa medarbetarna och kunderna.” Stefan Hollmark, koncernchef, Telge AB

”Ibland måste man tålmodigt stå bredvid”

2018-04-17, 16:01

”En sak jag tänkt på är min förmåga att skapa förutsättningar för mina barn att utvecklas och växa i det dagliga lärandet. Ibland måste man tålmodigt stå bredvid och, utan att vara där och peta, titta på när barnet gör det ena misstaget efter det andra i sina försök att utföra sin uppgift. När de väl lyckas är glädjen och lärandet stort. Denna insikt och nyfikenheten från mig som pappa skapar en god grund för deras framtida lärande och utveckling. Samma sak gäller självklart för mina medarbetare." Joakim Ströberg, marknadschef, Telge AB

”Öppnat många dörrar både yrkesmässigt och för mig personligen”

2018-04-17, 15:59

”Jag har fått en större distans till jobbet och är därmed bättre på att acceptera nederlag utan att tappa fokus eller motivation och driv. Bättre självkänsla och större distans till jobbet har också gjort mig modigare. Jag vågar säga vad jag vill, vågar ge och be om feedback i större utsträckning och vågar ifrågasätta beslut och arbetssätt. En rakare attityd mot kollegor och chefer har också gjort mig till en bättre förhandlare, vilket öppnat många dörrar både yrkesmässigt och för mig personligen.” Anna K. Strömberg, analytiker, Nordea

”Tiina has a warm and energy-boosting personality and creativity”

2017-04-05, 13:39

“Tiina has a warm and energy-boosting personality and creativity, in combination with a sharp and strategic mind. Her passion and concrete way of working created commitment and a willingness to be part of a change. She is brave and dares to challenge and discuss attitudes and behaviors that are obstacles to change.” Former client

”Workshopen och Tiina Bruno var energigivande inslag under vår konferens”

2017-04-05, 13:38

”Äntligen ett konkret och lättanvänt verktyg för att hantera stressnivån och pusslandet i vardagen! Workshopen och Tiina Bruno var energigivande inslag under vår konferens och gav oss värde både som individer och team. Med en blandning av nya tankar, viktiga diskussioner och uppstart av allas PrioHjul fick vi ett självhjälpsverktyg som vi kunde använda vidare direkt på egen hand, både på jobbet och privat. Jag har använt JobbPrioHjulet som ledarverktyg i feedback-samtal och flera av mina medarbetare använder LivsPrioHjulet som stöd privat för smartare prioriteringar. Ämnet berör alla, men man behöver ett konkret sätt att jobba med det.” Sara Catoni, fd chefsjurist, Storstockholms Lokaltrafik

”Tiinas PrioHjuls-analys förändrade mitt liv”

2017-04-05, 13:37

”Tiinas PrioHjuls-analys förändrade mitt liv redan samma dag. Jag gick hem och följde hennes råd att även prata med min partner om det hela. Det gick över förväntan och vi somnade utmattade, men med en helt ny approach till vårt liv och varandra. I och med analysverktyget har jag fått insikter om hur jag bör planera och driva för att ta mig från målsättning till måluppfyllnad. Man kan inte rädda hela världen, men Tiina har bidragit till att rädda mig. Tack.” Malin Liljequist, bolagsjurist, Storstockholms Lokaltrafik

Andra talare inom samma område

Anna Sandborn

Anna Sandborn föreläser om hur man utvecklar och stärker sitt självledarskap, når sina mål och hur man som ledare genom engagemang och tydliga värderingar kommunicerar fö

Jenny Andersson

Vill du få mer energi och effektiva verktyg för bättre ledarskap, närvaro, kommunikation och utveckling? Jenny Andersson är en hyllad och flitigt anlitad föreläsare som brinner för att ge

Johan Book

Framgångsrika strategigenomföranden 3.0. Här får du tipsen du behöver för att skapa en högpresterande organisation som glatt arbetar i linje med lagda strategier! Johan Book tar dig med p

Tommy Davidovic

Tommy Davidovic är omtalad för sin förmåga att ge publiken känslan att allt är möjligt. Med sin glöd och sin okuvliga tro på andra människors förmågor talar han med en övertygelse i särkl

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap