Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Tiina Bruno

Tiina Bruno ses som en normbrytare och global expert på ett av sätten att effektivt differentiera ert Employer Brand och öka inkludering, jämställdhet och social hållbarhet på arbetsplatsen. Med konkreta exempel om hur man tar vara på all kompetens på smartare sätt, inspirerar hon till nya tankesätt kring ROI och tar ert arbetsgivarvarumärke till en ny nivå – oavsett om det är i Stockholm eller Tokyo. Efter samarbete med globala organisationer och företag, har hon idag identifierat de gemensamma nycklar som gör skillnad i praktiken, från ord till handling - överallt.

Hur attraherar och behåller ni medarbetare genom livets olika faser? Vill ni uppfattas som en inkluderande arbetsgivare som tar tillvara allas fulla potential? Är social hållbarhet, jämställdhet och balans i livet viktigt i er kultur? Konkurrensen om talangerna är tuff. Många pratar också om att det behövs ett ”nytt ledarskap”, med mer empati, tillit, medkänsla och omtanke om varandra, inte minst efter pandemin. Tiina Bruno lyfter hur just dessa egenskaper och förmågor utvecklas på en plats man inte alltid tänker på – utanför jobbet. Värdet med ”familjekompetens”, från livet med barn och äldre föräldrar till vänner, husdjur och alla man bryr sig om, ett förhållningssätt som skapar både engagemang och lojalitet. Det ger ökad attraktionskraft och ledarengagemang, vilket ger ett försprång som snabbt kan bli en lönsam affär med ringar på vattnet som gynnar alla. Tiina bjuder på en bred och internationell erfarenhetsbas, med bakgrund från värderings- och varumärkesarbete i näringsliv och offentlig sektor. Idag driver hon en verksamhet med fokus på inkludering, social hållbarhet och jämställdhet i arbetslivet. Hon  samarbetar med globala företag och organisationer som FN för att diskutera det som kan skapa värde och göra skillnad i vardagen för arbetsplatser och medarbetare överallt. Hennes uppskattade seminarier är fyllda med energi, inspiration och konkreta exempel.  Vill ni stärka er attraktion, behålla er kompetens och gå i bräschen för ett hållbart och inkluderande arbetsliv? 

Boka Tiina Bruno Blogginlägg: Företag vinner på att bli föräldrasmarta

 • Effekten av att boka Tiina Bruno

  Efter Tiina Brunos föreläsningar och workshops får du med dig insikter och tankebanor som påverkar attityder och beteenden – både dina egna och andras omkring dig. Det du hört skapar hävstångseffekter och ringar på vattnet direkt när du kommer tillbaka till din vardag.

 • Tiina Bruno som talare

  Tiina upplevs som passionerad, modig, inspirerande och engagerande både som föreläsare och moderator. Hon lägger stor vikt vid att lyfta konkreta och verkliga exempel, ofta med paneler och intervjuer varvat med inspiration och fakta. Hon kopplar mjuka frågor till konkreta värden på olika nivåer och involverar ofta deltagarna på interaktiva sätt både vid fysiska seminarier och webinars. Hennes sk dialogverkstäder har med ett väl beprövat dialogduksupplägg uppskattats av många kunder, för det enkla och energiskapande sättet att involvera och samla input från alla på kort tid och oavsett storlek på grupp.

 • Så arbetar Tiina Bruno

  Med energi, engagemang och värme guidar Tiina företag och individer till nya insikter och metoder. Hon sätter sig in i och anpassar upplägg efter beställarens situation och behov. Tiina skräddarsyr gärna föreläsningar och program tillsammans med kunden för att ge maximal nytta med insatsen. Det görs genom koppling till företagets vision, värderingar och önskvärd prioritering i aktuellt fokus. Hon håller också utvecklande föredrag speciellt inriktade mot t ex ledare, HR-avdelningar och föräldralediga. Oavsett storlek på insats ger hennes seminarier och workshops effekt från första dag, genom både personlig utveckling och förstärkning av kundens varumärke som arbetsgivare.

  Tiina varvar gärna inspiration med dialoger kring konkreta exempel, för att snabbare bidra till förändring oavsett om det gäller personlig utveckling eller ett företags utmaningar. Hon lägger stor vikt vid erfarenhetsutbyte och diskussion för att alla ska få med sig konkreta idéer. Tiina kan även anlitas som inspirationsföreläsare för större grupper med färre inslag av interaktivitet.

 • Tiina Bruno erbjuder

  Tiina erbjuder inspirationsföredrag, dialogworkshops, kurser för ledare och HR. Vidare utvecklingsträffar för föräldralediga, individuell coaching samt licensiering i verktyg och rådgivning. Hon är även en uppskattad moderator för paneler och events.

 • Tiina Bruno passar till

  Frukost- eller lunchseminarier internt eller för kunder, inspirationsföreläsning som del av en kick-off eller en ledardag, extern facilitator av träffar för föräldralediga, coach för grupper och individer samt moderator för paneler kring ämnen hon berör.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Inspirerande
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska, Franska

Tiina är internationell ekonom, ledarutvecklare och karriärcoach, med passion för att identifiera den fulla potentialen hos både individer och organisationer. Hon engagerar ledare på alla nivåer att agera förebilder för det som krävs för att vara en hållbar och attraktiv arbetsplats genom livets faser, med tydlig koppling till ROI, lönsamhet och Agenda2030. Tiina har bakgrund från kommunikations- och seminariebranschen, med fokus på Employer Branding, storytelling, interaktiva seminarier och events. Under ett par år drev hon som partner en konsultbyrå för mer värderingsdrivna ledare och företagskulturer.
2010 ställde hon en enkel fråga till 100 chefer med barn, vilket ledde till boken ”Föräldrasmart handbok för chefer och medarbetare”.

Det var starten på en spännande global resa, där Tiina som inbjuden till internationella paneler, seminarier och projekt bestämde sig för att utforska och utveckla en arbetsgivarmodell som kan förändra livet för många, överallt. Hon sågs som pionjär och förändringsagent och byggde nätverk globalt i armkrok med multinationella företag och FN-organisationer. Mot den vision hon aldrig släppt greppet om: att ingen ska behöva välja mellan jobb och familj, och att man tar bättre vara på all tillgänglig kompetens, även den som utvecklas utanför jobbet.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

”Tiina has a warm and energy-boosting personality and creativity”

2017-04-05, 13:39

“Tiina has a warm and energy-boosting personality and creativity, in combination with a sharp and strategic mind. Her passion and concrete way of working created commitment and a willingness to be part of a change. She is brave and dares to challenge and discuss attitudes and behaviors that are obstacles to change.” Former client

”Workshopen och Tiina Bruno var energigivande inslag under vår konferens”

2017-04-05, 13:38

”Äntligen ett konkret och lättanvänt verktyg för att hantera stressnivån och pusslandet i vardagen! Workshopen och Tiina Bruno var energigivande inslag under vår konferens och gav oss värde både som individer och team. Med en blandning av nya tankar, viktiga diskussioner och uppstart av allas PrioHjul fick vi ett självhjälpsverktyg som vi kunde använda vidare direkt på egen hand, både på jobbet och privat. Jag har använt JobbPrioHjulet som ledarverktyg i feedback-samtal och flera av mina medarbetare använder LivsPrioHjulet som stöd privat för smartare prioriteringar. Ämnet berör alla, men man behöver ett konkret sätt att jobba med det.” Sara Catoni, fd chefsjurist, Storstockholms Lokaltrafik

”Tiinas PrioHjuls-analys förändrade mitt liv”

2017-04-05, 13:37

”Tiinas PrioHjuls-analys förändrade mitt liv redan samma dag. Jag gick hem och följde hennes råd att även prata med min partner om det hela. Det gick över förväntan och vi somnade utmattade, men med en helt ny approach till vårt liv och varandra. I och med analysverktyget har jag fått insikter om hur jag bör planera och driva för att ta mig från målsättning till måluppfyllnad. Man kan inte rädda hela världen, men Tiina har bidragit till att rädda mig. Tack.” Malin Liljequist, bolagsjurist, Storstockholms Lokaltrafik

Famsmartatwork

Tiina Bruno talar om:

 • Attrahera och behåll kompetens på nya sätt

  Stick ut i mängden som attraktiv arbetsgivare och bransch. Gå från ord till handling med konkreta idéer och erfarenhetsutbyte under en dialogverkstad som engagerar både ledare och medarbetare.

 • Inkludering i praktiken

  Return on Inclusion/ROI från kompetens till KPI:er. Gå från ord till handling med konkreta idéer och fokus på vad ni vinner. Kreativ dialogverkstad som engagerar ledare och medarbetare.

 • Hållbart arbetsliv genom livets faser

  Hur engagerar och behåller ni medarbetare när livet utvecklas? (för arbetsgivare/HR/ledare) Självkänsla, karriär och helhet i livet (för medarbetare).

 • Prioritera smartare

  Sluta jaga balans i livet. Prioritera på nya sätt och balansera tid-energi-effekt.

 • Familjesmart Ledarskap

  Familjeliv, en outnyttjad källa till modernt ledarskap

 • Familjesmart Arbetsgivare

  Ta vara på all kompetens och bli en mer inkluderande, jämställd och attraktiv arbetsgivare

 • Dags att bli Föräldrasmart

  Ta vara på föräldrakompetens på jobbet, för blandad grupp medarbetare. Alt Dags att bli Föräldrasmart för enbart föräldrar.

 • Friends and Familysmart at work

  Brett perspektiv för blandad grupp oavsett var i organisationen.

 • En Familjesmart föräldraledighet

  Personlig utveckling med inspiration och gruppcoaching, internt program eller inspirationsföreläsning.

 • Jämställdhet - Ja visst men hur?.

  Gå från ord till handling med konkreta idéer och fokus på vad ni vinner. Kreativ dialogverkstad som engagerar ledare och medarbetare.

Expertområden:

Prisklass:

8.000 kr - 35.000 kr

 • Mitt motto

  ”Livet med familj och vänner, de vi bryr oss om – den bästa ledarskapskurs vi kan gå! Låt oss ta vara på ALL kompetens, även på jobbet.’”

Andra talare inom samma område

Lasse Gustavson

Lasse Gustavson blev den förste i Sverige, som erhöll utmärkelsen Årets brandman. Detta efter att han överlevde en svår gasexplosion i Göteborgs oljehamn och återvände till utryckningstjänst

Björn Pettersson

Björn Pettersson, med över ett decennium av erfarenhet som professionell coach och mentor, är en mångsidig expert inom ledarskap, coaching och utbildning. Björn förstår vikten av att balanse

Joakim Harping

Joakim Harping, Affärs-PT, Kundombudsman, Författare och Senior Advisor, är en erfaren praktiker som arbetar med kunder, medarbetare, leverantörer, ledare och chefer. Med en

Kaja MichelsonKaja Michelson, en expert inom stresshantering ger konkreta verktyg för att hur man sänker stressen och stärker föräldraledarskapet. Hon är ...

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap