Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Charlotte Hågård

Charlotte Hågård är en ofta efterfrågad specialist på karriärplanering, personligt varumärke och employer branding i sociala medier, främst LinkedIn. Hon är känd som en mycket kunnig, inspirerande och professionell föreläsare.

Charlotte är även författare till flera bästsäljande karriär- och ledarskapsböcker. Hennes senaste två böcker handlar om hur du bygger individens och företagets varumärke på LinkedIn. Hennes uppskattade föreläsningar är praktiskt utformade och fyllda med konkreta tips och övningar. Charlotte har hållit i många seminarier och föreläsningar i Sverige, Skandinavien och internationellt. 

Som erfaren och uppskattad karriär- och ledarskapsexpert blir hon ofta intervjuad i media. Charlotte har varit både krönikör i DN, intervjuad i många dagstidningar och ledarskaps-/chefsmagasin, karriärexpert i TV4, medverkat i radio samt intervjuad i BBC vid ett flertal tillfällen.

 • Effekten av att boka Charlotte Hågård

  Publiken får inspiration, effektiva verktyg och mycket kunskap inom karriär, employer branding, ledarskap, talang samt personligt varumärke och Linkedin.

 • Charlotte Hågård som talare

  Charlotte Hågård är dynamisk, kunnig samt inspirerande och professionell. Hon har förmågan att entusiasmera en publik och fånga deras uppmärkhet genom hög igenkänningsfaktor, konkreta verktyg, kunskap och erfarenheter inom sociala medier, ledarskap och personligt varumärke.

 • Så arbetar Charlotte Hågård

  Charlotte anpassar sitt föredrag efter beställarens behov och önskemål.

 • Charlotte Hågård erbjuder

  Charlotte erbjuder föreläsningar, utbildningar och seminarier om karriär, personligt varumärke, LinkedIn, ledarskap, employer branding och entreprenörskap i Sverige, Skandinavien och internationellt. 

  Charlottes föreläsningar är omåttligt populära och kända för att vara både inspirerande och lärorika. Hon är van att tala i många olika sammanhang - inför ledningsgrupper, på konferenser, stora grupper med flera hundra i publiken och i interna företagssammanhang med medarbetare och chefer. Inspiration, verktyg och mycket kunskap inom karriär, ledarskap, talang, personligt varumärke och Linkedin är bara en del av det Charlotte delar med sig av.

 • Charlotte Hågård passar till

  Charlotte Hågård lämpar sig till både stora som mindre grupper, inom privat och offentlig sektor.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska

Charlotte är civilekonom från Uppsala Universitet, internationellt certifierad karriärcoach, och utbildad i USA till Personal branding strategist och Social branding analyst.

Hon började sin karriär inom marknadsföring i USA och Australien. Väl hemma i Sverige igen blev hon headhuntad till att själv bli headhunter och rekryterare. Det var under tusentals intervjuer med människor som Charlotte såg ett stort behov av ett professionellt bollplank för jobb- och karriärfrågor. Många var vilsna och tilltufsade av vad som hänt dem i yrkeslivet. Även företag behövde verktyg och metoder för att utveckla och behålla personal.

År 1992 grundade Charlotte Newstart, Sveriges första karriärrådgivningsföretag och var först i Sverige med att erbjuda strukturerad metodik för karriärcoaching och att ge “individuell karriärrådgivning till alla”. Hon har själv coachat över tio tusen personer.

Charlotte startade Newstart förlag 1993 för att ge ut inspirerande litteratur inom karriärområdet. 1998 startade hon Karriärcoachakademin, den första karriärrådgivarutbildningen i Skandinavien, idag Sveriges största arrangör av karriärcoach- och metodikutbildningar.

Förutom det dagliga arbetet som entreprenör, jobbar Charlotte idag mycket som föreläsare, konsult och coach inom LinkedIn, social selling och employer branding.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Väldigt lärorikt

2017-03-28, 11:35

"Jag var på din föreläsning i onsdags och tyckte att det var fantastiskt och väldigt lärorikt! Skönt att få lite tips om hur man går vidare på detta underbara forum. Köpte även din bok så jag hoppas att det finns ännu mer tips där."
- Björn Ljungberg

Vilken energi

2017-03-28, 11:34

”Jag tycker du var fantastisk när du föreläste på TRR nu i torsdags. Vilken energi!”
- Anders Östman

Ett rasande bra seminarium

2017-03-28, 11:31

”Tack för ett rasande bra seminarium på TRR! Jag var en av de som köpte din bok ”Stick ut!” och nu plöjer jag den från pärm till pärm.”
- Annica Löfling Verksamhetsutvecklare

En fantastisk inspirerande person

2017-03-28, 11:29

”Charlotte är en fantastisk inspirerande person. Hon har en gedigen kunskap inom karriär och ledarskap samt att förstå vilka nya trender som är på gång inom området. Den nya boken ”Stick ut!” ligger helt rätt i tiden!”
- Kristin Widell, HR Director, Combitech AB

Peppande föreläsning

2017-03-28, 11:29

”Tack för en jättebra och peppande föreläsning på Folkuniversitetet i måndags kväll! Kände mig supermotiverad och åkte direkt hem och började för första gången titta runt lite mer på Linkedin sidan, påbörjade en del justeringar av min profil och la in ett foto! Jag verkar i en bransch, (filmbranschen), som ligger lite efter i användandet av detta medium som verktyg för rekrytering, men uppskattade mycket det exempel du tog upp som refererade just till hur ett filmteam sätts samman. Hur som helst har de små ändringar jag gjort påverkat på något sätt, för jag har sedan i måndags haft flera nya besök på min sida redan!”
- Pernilla Olsson, art director, scenograf och production designer i filmbranschen.

En smittande entusiasm

2017-03-28, 11:26

"Kloka ord, en outsinlig källa av kunskap kring karriärcoachning och en smittande entusiasm som ger åhöraren energi och lust att utforska sina egna talanger. Charlotte Hågård är en föreläsare som talar om de flestas favoritämne – om dig, dina talanger, din framtid och verktygen som hjälper dig att nå dina mål och förverkliga dina drömmar. Hennes budskap är att alla är en stjärna – och själv strålar hon på författarhimlen"
- Sylvia Buddembaum, Personalchef, Lidl

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap