Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Peter Rylander

Peter Rylander är en framstående föreläsare som effektivt kommunicerar viktiga budskap om Attityd, Språkbruk, Respekt och Empati. Han har en omfattande erfarenhet och har arbetat med många skolor i hela Sverige.
Med sin kraftfulla röst och sitt dynamiska framträdande, skapar han ett bestående intryck och stärker värdegrunderna rejält. Peter har en imponerande förmåga att fånga publiken med sitt starka budskap, ett budskap som når fram till både elever, pedagoger och föräldrar. Genom att lyssna på honom får alla målgrupper engagera sig i att skapa en trygg och respektfull skolmiljö.

Språkbruk och värdegrund är centrala komponenter för en trivsam och inkluderande skolmiljö. Att skapa en atmosfär där eleverna kan utvecklas och trivas, är avgörande för deras framgång. Därför är det viktigt att ta hjälp av en inspirerande och kunnig föreläsare som kan ge ett "wake-up call" och erbjuda konkreta verktyg för att främja ett positivt språkbruk och god värdegrund i skolan. Med detta i åtanke är Peter Rylander den perfekta kandidaten för att ge er skola en extra boost av energi.

Urval av tidigare beställare:  Kommuner och skolor över hela Sverige och nu senast ett samarbete med Sollefteå Kommun.

 • Effekten av att boka Peter Rylander

  När du bokar Peter Rylander som föreläsare, erhåller du mer än bara en engagerande presentation. Du investerar i budskap som ger långvariga effekter och skapar bestående intryck hos alla åhörare. Hans föreläsningar om attityd, språkbruk, respekt och empati, inte bara berör åhörarna på djupet, utan de sätter också igång tankar och dialoger som fortsätter att resoneras långt efter att föreläsningen har avslutats.

 • Peter Rylander som talare

  Känd för sin tydliga kommunikation och dynamiska leverans, skapar Peter Rylander en föreläsningsmiljö där budskapen om viktiga värdegrunder som attityd, språkbruk, respekt och empati verkligen genomsyrar och berör åhörarna på djupet. Hans engagerande framförande och klarhet i budskapet gör honom till en föreläsare som effektivt når fram till sin publik.

 • Så arbetar Peter Rylander

  Elever, skolans personal och föräldrar involveras i denna utbildning, som mycket tydligt kompletterar och stärker skolans pågående arbete gällande värdegrunder. - Elevers attityd, språkbruk, nät-etik och bemötande både i och utanför skolan. Föräldrars ansvar, närvaro och delaktighet i värdegrundsarbetet. - Skolpersonal som utan tvekan bekräftas och stärks i sina roller

  - Morgonmöte med pedagoger för att diskutera om det är något som Respektgympa bör belysa lite extra denna dag, exempelvis språkbruk, grupptryck, empati eller attityd.

  - Elevföreläsning som är mycket energifylld, inspirerande och medryckande! Föreläsningen är ca 40 minuter och innehåller konkreta exempel och berättelser från vardagen och verkligheten, som eleverna lätt kan ta till sig. Detta blir en riktig "aha-upplevelse” för samtliga elever.

  - Rundvandring och uppföljning i varje klassrum tillsammans med rektor. Varje klassrumsbesök varar i ca 15-20 minuter. Eleverna får här möjlighet att ställa frågor och få svar på funderingar gällande budskapen från den tidigare föreläsningen.
  - Föreläsning på kvällen för alla vårdnadshavare. En tankeväckande och mycket fängslande föreläsning som ger ett riktigt ”wake up call". Här blir det resultat! Föräldrarnas insikt, närvaro och engagemang gällande värdegrundsarbetet blir definitivt större

 • Peter Rylander erbjuder

  Peter erbjuder en komplett heldag i skolan, fylld med interaktiva möten som involverar pedagoger, elever och föräldrar. Med sin engagerande föreläsningsstil, säkerställer han att pedagoger känner sig värderade, elever upplever insiktsfulla "aha-ögonblick" och föräldrar får värdefulla insikter – ett "wake up call" – om deras viktiga roll i att stödja en trygg och positiv skolatmosfär. Genom dessa möten främjar han konstruktiv dialog och bygger starkare band mellan skolan och hemmet.


  Föreläsningar: Peter erbjuder engagerande och tankeväckande föreläsningar för pedagoger, elever och föräldrar. Han använder sin tydliga röst och dynamiska framträdande för att förmedla budskapen på ett effektivt sätt och skapa en meningsfull upplevelse för åhörarna.

  Heldagsprogram: Peter kan arrangera heldagsprogram i skolan, där han möter pedagoger, elever och föräldrar separat eller tillsammans. Dessa program ger en omfattande och djupgående upplevelse där varje målgrupp får ta del av budskapen och få konkreta verktyg för att främja värdegrunder och en trygg miljö.

  Peter erbjuder interaktiva workshopar och sessioner där deltagarna engageras och får möjlighet att reflektera över och diskutera ämnen som attityd, respekt och empati.

 • Peter Rylander passar till

  Peter är en idealisk föreläsare för alla åldersgrupper inom skolan. Hans föreläsningar och workshops är lika relevanta och effektiva för de yngsta i förskolan, lågstadiet, mellanstadiet, högstadiet och gymnasieeleverna. Genom att anpassa sin framställning och budskap för varje åldersgrupp, säkerställer Peter att hans viktiga lärdomar om attityd, språkbruk, respekt och empati verkligen når fram till varje elev, oavsett ålder.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Underhållande
Kön Man
Språk Svenska, Engelska

Peter Rylander har en mångfacetterad bakgrund som omfattar sex år som lärare på hög- och mellanstadienivå. Utöver detta har han även gjort sig känd som en inspirerande fotbollstränare och scoutledare, med erfarenhet av att arbeta med olika åldersgrupper. Denna gedigna bakgrund har gett honom en djup förståelse för vikten av rätt attityd, språkbruk, respekt och empati inom utbildning och ungdomsutveckling.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Peter Rylander talar om:

 • Att skapa god attityd

 • Positivt språkbruk:

  Att medvetet använda ett positivt språk, som skapar en inkluderande och respektfull atmosfär i skolan.

 • Empati och medkänsla:

  Att utveckla empati och medkänsla är avgörande för att skapa en förståelse för alla kännande varelser och deras känslor.

 • Kulturell mångfald och inkludering:

  Skapa en inkluderande skolmiljö som värdesätter och respekterar olika kulturella bakgrunder och identiteter, är avgörande för elevernas trivsel och lärande.

 • Positiva värdegrunder och karaktärsutveckling:

  Peter betonar betydelsen av positiva värdegrunder som ärlighet, respekt, ansvar och medkänsla. Genom att fokusera på karaktärsutveckling hos eleverna, kan man främja positiva beteenden och skapa en trygg och respektfull skolmiljö.

 • Konflikthantering och problemlösning:

  Att lära sig hantera konflikter på ett konstruktivt sätt och att utveckla problemlösningsfärdigheter, är viktiga komponenter i en positiv skolmiljö.

Expertområden:

Prisklass:

25.000 kr - 35.000 kr

 • Mer om priser

  Om flera skolor i samma kommun vill boka in Respektgympa, så finns absolut möjligheten till en mer förmånlig prisbild per skola.

 • Mitt motto

  Skapa en stark energi och tydliga budskap som verkligen “når fram” till alla målgrupper!

Andra talare inom samma område

Louise Hoffsten

Louise Hoffsten: Att Leva Med MS och Finna Ljuset i Mörkret
Louise Hoffsten, den älskade sångerskan, delar med sig av sin livsresa och erfarenheter ...

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap