Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Klas Hallberg

Klas Hallberg är en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare och komiker. Han har utsetts till Årets talare flera gånger och stått på scen i mer än femton år för över 1500 organisationer. I sina skräddarsydda föredrag hjälper Klas företag att zooma in det allra viktigaste och genomföra förändringar. 

Har du tröttnat på att verka tvärsäker? Klas uppmanar dig att stanna upp, släppa taget och våga vara osäker. Vill du utvecklas och samtidigt få ett gott skratt? Då ger Klas dig mindfulness på värmländska.

Klas Hallberg visar hur du tar tag i dig själv – och dessutom har roligt på kuppen! Han leder dig rätt i balansgången mellan att styra upp och släppa taget. Klas avslöjar också hur du vinner på att bejaka förändringar.

Däremot ger dig Klas inga standardlösningar, för du får mycket bättre svar själv på sikt.

Vill du skratta när du utvecklas? Boka Klas Hallberg!


Johan Staël von Holstein om Klas föredrag: ”Klas Hallberg är tamejtusan det bästa man kan se och höra på en svensk scen. Världsklass!”

Klas är även författare och har bland annat skrivit de omtalade böckerna “Hångla mer!” och “YCDBRALAI – You Can’t Do Business Running Around Like An Idiot”.

Klas Hallbergs bok Hångla mer! Klas Hallbergs bok YCDBRALAI

Urval av tidigare beställare:
Lund Comedy Festival

 • Effekten av att boka Klas Hallberg

  Du får den pusselbit du behöver vid aktuellt tillfälle. Du får verktyg att arbeta mindre men bättre, samt må bättre både hemma och på jobbet.

 • Klas Hallberg som talare

  Vettig, medryckande och underhållande.

 • Så arbetar Klas Hallberg

  Klas Hallberg pratar med beställaren inför varje föreläsning. Utifrån det samtalet skapar Klas en föreläsningskomposition som passar bäst för tillfället.

 • Klas Hallberg erbjuder

  Exempel på grundupplägg till föreläsningar:

  Verksamhetsstyrning i en föränderlig värld
  Vi måste ha styrning – men vi får inte fastna i den. En fruktansvärt rolig föreläsning med obehagligt tydliga sanningar.

  Bemötandets magi
  Om vardagligt ledarskap En vidrig sanning är den – men ändå sann: Vi leder varandra genom vårt sätt att bemöta varandra. En riktigt rolig föreläsning om hur vi faktiskt påverkar vår omgivning med vårt sätt att bemöta andra i vardagen.

  Personlig effektivitet
  Om att ta eget ansvar för att få saker gjorda. En lömsk föreläsning där medarbetarna skrattar sig till den obehagliga insikten att de är inblandade själva i sina egna liv.

  Mask – mört – gädda
  Om entreprenörskap och affärsmannaskap. En fruktansvärt enkel metafor som ger väldigt tydliga förhållningssätt för framgång. Man gräver mask och agnar med den för att fånga mörten, som man sedan lockar gäddan med. Om att gilla att gräva mask – och även komma ihåg att det ska upp gäddor i båten också!

  Prestera bättre och må bättre
  Det finns en ganska vanlig föreställning om att man antingen får prestera eller må bra. Den här föreläsningen hamrar på ren värmländska in det uppenbara: vi kan och ska BÅDE prestera OCH må bra.

  Att göra det omöjliga möjligt
  Vi tar oss ut i fältet av möjligheter och upptäcker dem i vardagen. Vi gör oss av med begränsande föreställningar och älskar äventyret. Det här är en riktig rock´n roll-föreläsning om att spränga gränser. Yes!

  YCDBRALAI – You Can’t Do Business Running Around Like An Idiot
  Om att arbeta mindre men få mer gjort genom att använda mer av sin potential. Klas inspirerar till att göra rätt saker istället för många saker, samt att ifrågasätta vardagens måsten och agera utifrån lust, snarare än plikt.

  Hångla mer!
  Om att få ut mer av vardagen. Tänkvärd underhållning i en vindlande färd av igenkänning, aha-upplevelser, gapskratt och livets allvar. Temat är att ge sig hän. Att hångla istället för att småpussas.

 • Klas Hallberg passar till

  Privat el offentlig sektor, mässor, konferenser, kick-offs.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Underhållande, Inspirerande, Kick-off, Aktiverar publiken
Kön Man
Språk Svenska, Engelska

Klas Hallberg har utsetts till Årets talare flera gånger och är ständigt aktuell med nya teman och infallsvinklar. Han har en enastående förmåga att väcka engagemang hos sin publik. Efter 20 år som professionell föreläsare är han ett slipat kommunikationsverktyg och 100 procent relevant i varje sammanhang.

Innan Klas ställde sig på scen ägnade han åratal åt att lära sig allt om inlärning, kommunikation, prestationspsykologi samt accelererat lärande och egen utveckling. Dessa kunskaper använder han idag med framgång på scen.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

Vahid Kulbay

Vahid berättar om sin kamp och resa, han berättar om hur det vara att gå från att vara en aktiv person som tränade mycket, åt sunt och jobbade som fotomodell till att drabbas av en plötslig

Frida Knutsson

Frida Knutsson, mötesledare och sångerska, strävar efter att skapa minnesvärda upplevelser både för små ledningsgrupper och stora scener. Med sin unika förmåga att fånga pub

Susanne Fredriksson

Susanne Fredriksson, expert inom arbetsglädje och coachande ledarskap. Med över 30 års erfarenhet i ryggen är Susanne en pionjär inom motivationshöjande insatser. Hon skapar en unik föreläsn

Micke Darmell

Micke Darmell, en professionell talare med över 15 års erfarenhet och +1000 föreläsningar. Sedan Eventeffect började göra 100-listan på de populäraste talarna för 6 år sedan har han varit me

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap