Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Toni Järlström

Självmedkänsla

Psykologiska coachen och Positiv psykologi experten Toni Järlström visar dig hur du använder metoder från neurovetenskap och positiv psykologi för att effektivt hantera självkritik, prestationsångest och känslor av otillräcklighet. Personlig utveckling och höga standarder i all ära men attityden jag-måste-det-eftersom-jag-är-otillräcklig är både destruktiv och ineffektiv. Tankesättet jag-väljer-det-eftersom-jag-redan-är-tillräcklig och förtjänar att ha det ännu bättre gör livet lättare att leva och leder till bättre resultat. Du kan nämligen sikta högt och samtidigt visa vänlighet och förståelse gentemot dig själv. 

Så om du också är trött på ständiga krav på perfektion som leder till konstant oro och självanklagelser, stavas lösningen självmedkänsla. Självmedkänsla är ett sätt att arbeta med dig själv och banar vägen för högre välbefinnande och motivation samt mindre stress och ångest.

Toni visar hur du effektivt kan bemöta motgångar och svårigheter med självmedkänsla. Du får smidiga övningar för att stanna upp, känna in och knyta an mitt i vardagen. Inspirerad att öva på egen hand växer du motståndskraftig och lär känna dig själv på djupet. Du behöver inte längre drivas av rädsla för att misslyckas eller att inte passa in. Du kan lära dig möta dina egentliga behov och våga sträva efter dina djärvaste mål och drömmar utifrån en känsla av tillräcklighet och samhörighet med andra.  

Toni sticker ut i självhjälpsdjungeln såsom en av landets fåtal högskoleutbildade coacher med expertkunskaper i positiv psykologi. Han använder evidensbaserad kunskap och metoder för att hjälpa sina klienter höja sitt välmående och leva mer meningsfulla liv.

Vill du lära dig att bli självmedkännande? Boka Toni Järlström!

Urval av tidigare beställare:
Volvo, Akademikernas A-kassa, Embrace Festival, Goodville, Evidensia.

 • Effekten av att boka Toni Järlström

  Inför föreläsningen uppmanas publiken att genomföra ett vetenskapligt test (5 min) på nätet som mäter deras nivå av självmedkänsla. Testet ger självinsikt och skapar förförståelse för ämnet. Under föreläsningen erbjuds publiken inte bara den spännande vetenskapen bakom självmedkänsla utan ges också handfasta psykologiska verktyg för att förstärka den. Publiken guidas genom övningen “självmedkännande paus” som ger en konkret upplevelse av hur det är att vara inlyssnande och välvillig gentemot sig själv. Publiken tar med sig hem verktyg som de kommer kunna använda privat och professionellt under hela sina liv för att effektivt hantera motgångar och svårigheter. Inspirerade att börja öva på egen hand kommer de lära känna sig själva djupare, bli motståndskraftiga samt leva utifrån en känsla av tillräcklighet och samhörighet.

 • Toni Järlström som talare

  Toni är djupt passionerad för sitt ämne och lever själv som han lär. Han upplevs som autentisk, varm och kunnig av sin publik. Han inger förtroende med sin vetenskaplighet och djup med sin förmåga att utan omvägar ta an svåra existentiella frågor på ett konstruktivt sätt. Toni brukar interagera med publiken under föreläsningarna och älskar att väcka nya insikter.

 • Så arbetar Toni Järlström

  Toni kan skräddarsy föreläsningar och workshops efter beställarens behov men erbjuder även följande fasta paket;

  1. Föreläsning: Självmedkänsla - Den vänliga och vetenskapliga vägen till välmående. 90 min. Innehåller två övningar.
  2. Föreläsning: Självmedkänsla - Den vänliga och vetenskapliga vägen till välmående. 50 min. Passar bra under lunchen eller andra kortare pauser. Innehåller 1 övning.
  3. Workshop: Självmedkänsla - Den vänliga och vetenskapliga vägen till välmående. 2h. Mer interaktiv format där deltagarna kan ställa öppna, privata frågor och testa olika övningar.

 • Toni Järlström erbjuder

  Inspirationsföredrag och utbildande föredrag.

 • Toni Järlström passar till

  Självmedkänsla lämpar sig för alla personer och organisationer där motgångar och svårigheter uppstår, tex i form av stress, ångest, självkritik, depression, skam och perfektionism. Ämnet passar styrelser och ledningar som kan dra stor nytta av ett självmedkännande ledarskap som banar vägen för djupare självinsikt, inre styrka, bättre ansvarstagande och därmed bättre relation till personalen. Självmedkänsla lämpar sig även för medarbetare på den operativa nivån eftersom den förstärker både motivation och prestation.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande, Aktiverar publiken
Kön Man
Språk Svenska, Engelska

Toni är en av landets få högskoleutbildade coacher och besitter därmed expertkunskaper i positiv psykologi; det som ofta kallas för lyckoforskning. Han har med hjälp av forskare och psykologer specialtränats i psykologisk coaching och motiverande samtal och har en filosofie kandidatexamen i kognitiv neurovetenskap.

Tidigare har Toni arbetat som en business english coach på en privatskola i Singapore där han lärde sig hantverket att vägleda sina klienter mot sina behov och mål på ett effektivt sätt. Han har också arbetat en hel del med utsatta människor i låsta miljöer och lärt sig bemöta svåra livssituationer med en stor dos medkänsla och motiverande samtal som leder till förändring på personens egna villkor.

Numera har han ett samtalsrum i Gamla stan där han tar emot klienter som önskar höja sitt välbefinnande och leva mer värderingsdrivna och meningsfulla liv. Han arbetar även som mindfulnessinstruktör med flera års erfarenhet av olika meditations- och avslappningstekniker. Toni är också ute bland företag och organisationer och ger föreläsningar och workshops om hur positiv psykologi kan användas för att få mer välmående, modiga och produktiva medarbetare.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

"Givande och intressant!"

2018-10-19, 15:38

“Det var givande och intressant att höra hur man kan hantera dessa kritiska inre röster som många av oss har. Riktiga verktyg för hur man gör i sådana situationer. Självmedkänsla som koncept var nytt för mig. Medkänsla för andra är de flesta av oss bra på men inte för oss själva. Att få info om hur man kan träna på att bygga självmedkänsla var också nytt för mig.” Medarbetare på Volvo

"Superbra workshop!"

2018-10-19, 15:38

“Tack för en superbra workshop! Jag tyckte själv att jag fick många bra verktyg och kände att även min sektion var positivt överraskade av ditt budskap och värme.” Seija Börgesson, sektionschef, Akademikernas a-kassa

Toni Järlström talar om:

Expertområden:

Prisklass:

15.000 kr - 20.000 kr

 • Mer om priser

  90 min föreläsning kostar 20000 kr
  50 min föreläsning kostar 15000 kr
  2h workshop kostar 20000kr
  Privat psykologisk coaching för skräddarsydda priser

 • Mitt motto

  “Med åldern upptäcker du att du har två händer, en för att hjälpa dig själv och en för att hjälpa andra.

  ”Meningen med livet är att hitta din gåva och sedan skänka bort den.”

Andra talare inom samma område

Leila Karchaoui

Leila Karchaoui hjälper er att öka lönsamheten och den humanitära hållbarheten. Leila bistår företag och organisationer med att skapa nytta i alla led för att få mer arbetsglädje och högr

Anna Wikfalk

Anna Wikfalk lär er hantera hantera stress och hur man skapar fokuserade, nöjda och engagerade medarbetare på arbetsplatsen och i skolan. Mångårig erfarenhet och omfattande utbildning i ä

Monika Orski

Hur får man intelligenta människor att arbeta tillsammans? Hur gör man för att leda en grupp där alla kan, vill och bör få tänka själva? Lyckligtvis är uppgiften bara nästan omöjlig. Moni

Maria Mattsson

Maria Mattsson är inspiratören du aldrig glömmer. I föredraget ”Livsformen – Så får du ut mer av livet”, efter boken med samma namn, talar hon om att leva sitt liv fullt

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap