Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Thord Nossborn

Thord Nossborn introducerar konceptet Brain Lean® som ett medel för att öka vår insikt om hur våra hjärnor fungerar – både dess framgångar och brister. 
Detta koncept behandlar inte bara hjärnans struktur och överlevnadsinstinkter, utan även de faktorer som främjar kreativitet och kollektiv intelligens.  När externa faktorer som krig, räntor, inflation, energipriser, miljö och på senaste tiden, hot/möjligheter från AI påverkar och stressar oss, är det viktigare än någonsin att vi förstår och kan hantera vår tillvara och bli emotionellt intelligentare. 

I en paradoxal era där vi utmattar våra hjärnor alltmer, trots den snabba utvecklingen inom hjärnforskningen, blir psykosocial ohälsa allt vanligare. I denna kontext är samarbete och kreativitet avgörande framgångsfaktorer.

Genom att boka Thord Nossborn får du tillgång till en vägledare som inte bara hjälper dig förstå hjärnans komplexitet utan också lär dig att navigera genom dagens utmaningar. Med hans expertis kan du utveckla både emotionell och intellektuell förmåga och bättre rusta dig för framtidens krav.

Urval av tidigare beställare: Thord har talat på flera stora mässor (Stockholm, Malmö, Sundsvall) och för organisationer som Försvarsmakten, Region Stockholm, Lantmäteriet, Transportstyrelsen, Skogsstyrelsen, Sjöfartsverket, Skolverket, Sveriges kommunikatörer, Tierps kommun, Kils kommun och företag som KIA, Fujitsu, HSB, Scandic, Diplomat, Stora Enso, Ica, Coop, Ranstad, Academedia, Hallandstrafiken. Han är även kursledare för Myndighetsnätverket som organiserar utbildningar för 22 myndigheter, kommuner, domstolar och högskola i Sundsvall/Härnösand.

 • Effekten av att boka Thord Nossborn

  Publiken lär sig hantera vardagen, både på jobbet och privat. De lär sig vad som händer i hjärnan och får med sig verktyg som de kan använda i arbets- och privatlivet.

 • Thord Nossborn som talare

  Thord är en föreläsare med enkelhet och humor i sitt sätt att framföra sitt budskap. Han har förmågan att göra även komplicerade ämnen begripliga genom att koppla dem till vardagliga situationer och sina egna erfarenheter. Med sin omfattande erfarenhet från flera branscher lyfter han fram passande exempel som illustrerar hans poänger.

 • Så arbetar Thord Nossborn

  Thord anpassar sina föreläsningar efter era specifika behov.
  Med en underhållande framställning beskriver Thord ämnet på ett sätt som alla kan relatera till och förstå, oavsett om de är medarbetare eller chefer. Detta ger gruppen betydelsefulla insikter om hur man kan stödja sig själva och varandra för att undvika skadlig stress och skapa en miljö för innovation och framsteg.

 • Thord Nossborn erbjuder

  Föreläsningarna är både engagerande och innehållsrika med användbar information. Eftersom det baseras på vetenskap passar det för grupper som kan vara kritiska mot det som de upplever som “flum”.

 • Thord Nossborn passar till

  Thord har en bred och flexibel målgrupp som inkluderar individer och grupper inom olika sammanhang där kunskap om hjärnans funktion, stresshantering och personlig utveckling är värdefullt.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande
Kön Man
Språk Svenska

Thord har en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm med specialisering inom beteendevetenskaplig marknadsföring. Efter detta har han vidtagit en rad kurser inom beteendevetenskap, coaching, EQ-utveckling och även Compassion Cultivation, en metod skapad vid Stanford i USA.

Innan sin tid som konsult hade Thord en mångårig karriär inom resebranschen över hela världen. Under de senaste tre decennierna har han fokuserat på att stärka affärsverksamheten som en del av Affärskraft konsultföretag.

Kontinuerligt utbildar Thord chefer och arbetsledare i ämnet Hälsofrämjande ledarskap och han har upprätthållit ett långvarigt samarbete med Försvarsmakten.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Under kortare föredrag är det bara att luta sig tillbaka och lyssna, medan längre föredrag innehåller olika övningar. Thord åtar sig också längre uppdrag inom ledarskap, service/bemötande och grupputveckling.

Thord Nossborn talar om:

Expertområden:

Prisklass:

15.000 kr - 40.000 kr

 • Mer om priser

  12 000–20 000 kr för kortare seminarier 25 000–30 000 kr för heldag

 • Mitt motto

  ”Tänk på vad du tänker – för det är det som är ditt liv.”Andra talare inom samma område

Marie Niljung

“Våga fråga. Våga lyssna. Våga agera” är den röda tråden i alla frågor. 

Jag heter Marie Niljung och jag erbjuder ...

Sara Lundgren

Sara Lundgren grundade företaget "VIS - vuxen i samhället" för att stödja vuxna som i sin vardag, antingen privat eller i jobbet, möter ungdomar som utmanar vuxenvärldens fö

Berit Nordström

I Berit Nordström föreläsningar får vi viktiga inblickar i betydelsefull forskning om barns lärande och motivation. Barns hjärnor formas i samspel mellan gener och miljö. Dessa forskningsres

Cattis Olsson

Cattis Olsson inspirerar med positiv energi och motivation.

Efter en fallskärmsolycka vid 16 års ålder gick OS-drömmen och en elitkarriär ...

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap