Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Hem / Inspiration / Marie Androv

Marie Androv

Marie Androv föreläser om mindfulness, där hon ger handfasta verktyg som är lätta att använda för att motverka stress, stärka välbefinnande och inre styrka i alla vardagssituationer; relationer, jobb, hälsa. Åhörarna får praktisk förståelse för vad mindfulness är, och hur de kan använda sig av det för att stärka sin egna kapacitet.

Genom att träna hjärnans kapacitet att växla om till välbefinnande kan du i högre utsträckning välja hur du agerar under stress, möta tuffa situationer och förändring i livet med värdighet, och t o m komma ut ännu starkare på andra sidan. Och vara både effektivare och gladare på vägen. Marie kallar det för att vara Självtrygg®.

Marie leder åhörarna med värme och humor, så att alla är med på banan. Hon väver samman forskning inom området på ett sätt som är lätt att förstå. Samtidigt som hon delar iakttagelser, anekdoter och berättelser från både sig själv och andra. Varje föreläsning innehåller berörande övningar och reflektioner, där deltagaren möter sig själv och varandra.

Innan sina 15 år inom mindfulness, var hon kommunikationsansvarig på KTH och hade en karriär som journalist i Washington D.C.

 • Effekten av att boka Marie Androv

  Genom egen upplevelse i mindfulness och medkänsla inspireras du att göra den förändring du önskar. Du får motivation att bli medveten om vanemönster och ta hand om dina behov, och träna nya vanor. Du får med dig enkla tekniker och övningar att stärka välbefinnande, som är genomförbara utifrån dina förutsättningar och lätta att använda i din vardag.

 • Marie Androv som talare

  Med värme och humor delar hon iakttagelser, anekdoter och berättelser från sitt eget liv och människor hon mött, varvat med lättsam teori, berörande övningar och reflektioner, där deltagaren möter sig själv och varandra.

 • Så arbetar Marie Androv

  Talaren utgår ifrån beställarens behov, men anpassar alltid innehållet efter deltagarna och deras respons i stunden. Hon väver på ett enkelt sätt samman forskning i mindfulness, medkänsla och hjärnan med den 5000-åriga indiska läkekonsten Ayurveda om personlighetstyper och deras behov, upplevelsebaserade övningar, reflektion och egna erfarenheter och iakttagelser i mötet med människor och sig själv.

 • Marie Androv erbjuder

  Inspirationsföredrag som motiverar och berör genom lättsam teori, upplevelse och reflektion. När du själv upplever är det så mycket lättare att gå från insikt till förändring.
  Talaren anpassar upplägget efter beställarens behov.

 • Marie Androv passar till

  Passar alla sektorer och eventformer som vill ha inspiration och verktyg till förändring.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Inspirerande
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska, Franska, Spanska

Marie arbetar med mindfulness och meditation i föreläsningar, kurser och utbildningar och är utbildad för de världskända lärarna Jack Kornfield och Tara Brach. Hon har 10 års erfarenhet som kommunikationsansvarig på Kungliga Tekniska högskolan. Marie har även tidigare karriär som journalist i Washington D.C. och programkoordinator för Centralasien och Östafrika på SIDA, och har bland annat bott i Kyrgyzstan.
Marie är dessutom MediYoga terapeut, under flera år ansvarig för fortutbildningen i MediYoga vid Depression vid MediYoga Institutet, Stockholm. Hon är utbildad ayurvedisk livsstilscoach med studier och praktik i Sverige, Indien och USA, och arbetserfarenhet från sjukhus i Indien.

Marie har studerat och praktiserat mindfulness meditation i över 15 år. Även om det inte är en händelse, ett val eller en metod som fått hennes liv att vända från depression till glädje, är det regelbunden meditation som får henne att välja välbefinnande och glädje varje dag. Hon kallar det för att bli självtrygg.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Marie Androv talar om:

Expertområden:

Prisklass:

5.000 kr - 20.000 kr

 • Mer om priser

  5 000 kr för 1 tim föreläsning/workshop 8 000 kr för 1,5–2 tim föreläsning/workshop 10 000–20 000 kr för heldag beroende på antalet åhörare och hur mycket förarbete som krävs.

 • Mitt motto

  Glädje är en vana du väljer varje dag.

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Koppargatan 3
602 23 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap