Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Pernilla Cristvall

Pernilla Cristvall är en erfaren yogalärare och kursledare med över 20 års erfarenhet inom områden som yoga, personlig och andlig utveckling. Med en bakgrund inom marknadsföring valde Pernilla att följa sin längtan och övergå till att arbeta med inre ledarskap.

Pernilla är inte bara en föreläsare utan också en inspiratör som skapar en personlig kontakt med sina åhörare genom att dela med sig av sina egna erfarenheter och visdom. Med en varm och professionell inställning och interagerande vägleder hon människor till nya självinsikter för att våga ta steget utanför sin trygghetszon och skapa mer medvetna val till ett högre medvetande. Hennes drivkraft ligger i att hjälpa människor att upptäcka och förverkliga sitt fulla potential. 

Genom sin verksamhet med yogastudio och yogalärarutbildningar i Stockholm och kursverksamhet i Öregrund, samt genom föreläsningar, kurser och utbildningar runt om i Sverige, når hon en bred publik med sitt budskap. Som grundare av yogaformen Shamanic Yin Flow har Pernilla skapat en unik metod som förenar sina erfarenheter inom yoga och shamanism. Detta gör att hennes yogaform integrerar våra olika medvetandenivåer kropp, sinne, själ och anden på ett holistiskt sätt.

 • Stockholmsmässan – föreläsning Medveten livsstil och Mindfulnesskurs samt organiserat yogaverksamheten på Allt för Hälsan under år (prova-på yoga, föreläsningar och yogaevent)
 • Santa Maria – Mindfulnesskurs 
 • Vingresor – yogaresor sedan 2014 
 • Kroppsterapeuternas Yrkesförbund – Seminarier inom hälsa 
 • Axelsons Institut – föreläsningar inom personligt varumärke och teraputisk coaching 
 • Grand Tours – Seminarier inom hälsa på mässor och kryssning samt hållit yogaresor
 • Pernilla Cristvall som talare

  Pernilla är en sann inspiratör och skapar förtroende och personlig kontakt med åhörarna genom att föreläsa utifrån sin intuition och det som är för stunden. Hon delar hjärtligt med sig av sina egna erfarenheter och visdom vilket går på djupet och inspirerar till eget utforskande och att göra medvetna val till ett högre medvetande.

  "Pernillas naturliga sätt att förhålla sig inspirerade oss alla. Hennes värme och professionella inställning fick mig att våga ta steget ut ur trygghetszonen utan att det kändes konstigt eller tillgjort."

  "Mitt första möte med Pernilla skedde under en heldagsföreläsning. Jag gillade hennes sätt och dialog direkt och anlitade henne för ett uppdrag till mitt företag. Pernilla arbetade med min ledningsgrupp under ett antal möten med yoga och mindfulness i samband med mitt vanliga månadsmöte som för många av oss en helt ny värld, vilket tog oss som grupp till nya insikter, ökad harmoni, respekt och förståelse för varandra. Jag lämnar med varm hand över vår grupp till Pernilla för en resa som jag inte ser något slut på."

  "Tack för en fin workshop! Du är jätteduktig på att kombinera dina olika kvaliteer till något unikt och bra!"

  "Effektivt sätt att hitta sin längtan och få inspiration till att göra förändring"

  “Känner en sån stor tacksamhet för idag. Din undervisning kräver medvetenhet, empati och stark intuition, och allt det har du!”

 • Så arbetar Pernilla Cristvall

  Med en preferens för interaktivitet involverar Pernilla gärna sin publik i workshops och dialoger för en djupare förståelse och tillämpning av ämnena hon behandlar.

 • Pernilla Cristvall erbjuder

  Pernilla erbjuder inspirerande föreläsningar som berör på djupet.
  Det finns också möjlighet att kombinera föreläsning med yoga och sound healing.

 • Pernilla Cristvall passar till

  Pernilla passar bäst för mindre grupper där hennes expertis inom inre ledarskap, mindfulness och personlig utveckling kan göra störst inverkan.

Talaren utgår från Stockholm, Uppsala
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande, Aktiverar publiken
Kön Kvinna
Språk Svenska

Pernilla har en bakgrund inom marknadsekonomi och har arbetat som marknadschef på mindre och större företag samt haft rollen som redaktör för tidningen "Yoga för dig". Hon har också genom åren haft många utbildningar i personligt varumärke och inre ledarskap för blivande yogalärare och kroppsterapeuter.
Som konsult har Pernilla bland annat arbetat som coach enligt ICF-standarder och med sin djupa förankring inom yogafilosofi och praktik har hon också delat med sig av sin kunskap som yogalärare och mindfulnessinstruktör. Som ayurvedisk hälsorådgivare har hon erbjudit vägledning för att främja balans och hälsa enligt det traditionella indiska hälsosystemet.

Utöver sina mer traditionella roller har Pernilla också utforskat mer spirituella och andliga områden. Hon har ägnat sig åt shamanpraktiker, där hon integrerat sina kunskaper och erfarenheter för att stödja andlig tillväxt och healing. Dessutom har hon delat sina färdigheter som sound healer för att främja välbefinnande genom ljudterapi och vibrationer.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap