Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Hem / Affärsnytta / Framtid, trender / Framtid / Kristian Mandin

Kristian Mandin

Behöver vi utbildning, behöver vi kunskap, vad ska vi ha kärnfamiljen till och vad hände egentligen 1984? Kristian Mandin ifrågasätter det vi ofta tar för givet i samhället och visar hur vi kan se saker ur nya perspektiv. Hans föreläsning "Nio saker att tänka på" är baserad på hans bok med samma namn och fungerar som en handbok för framtiden. Den lyfter fram hur mycket av det vi anser vara normalt egentligen är ganska märkligt när man ser det från ett lite annat perspektiv. 

Mandin påpekar att samhället alltid har förändrats, men ifrågasätter om den nuvarande samhällsmodellen verkligen fungerar för alla. Föreläsningen ställer viktiga frågor om vår förmåga att förändra vår tillvaro och uppmanar publiken att bryta invanda mönster. Även om föreläsningen kanske inte ger direkta svar, hjälper den åhörarna att ställa bättre frågor och reflektera över sin egen roll i samhället.

Att världen omkring oss förändras är inget nytt, så har det varit i alla tider och den värld vi just nu lever i är resultatet av massor av tidigare förändringar.  Men fungerar verkligen den rådande samhällsmodellen på alla? Det mesta visar att allt fler får allt svårare att passa in i den förväntade normaliteten? Så varför har vi förlorat kraften att i grunden förändra vår tillvaro, så som generationerna före oss gjorde och hur ska vi göra för att bryta våra mönster?

Föreläsningen Nio saker att tänka på ger kanske inte så många svar men hjälper dig ställa bättre frågor. Och framför allt ställa den viktigaste frågan av alla, Vad håller jag egentligen på med?

 • Effekten av att boka Kristian Mandin

  Efter en föreläsning med Kristian ser världen se lite annorlunda ut. Publiken får tänkvärda betraktelser levererade med glimten i ögat. Kristian talar om sådant som är viktigt på riktigt.

 • Kristian Mandin som talare

  Föreläsningen "Nio saker att tänka på" skiftar snabbt mellan humor och allvar, med många drastiska slutsatser och ifrågasättanden av invanda mönster, normer och levnadsvanor.

 • Så arbetar Kristian Mandin

  Kristian är kommunikativ med sin publik, söker igenkänningsfaktorer, engagemang och gärna högljutt ifrågasättande av de slutsatser han lägger fram.

 • Kristian Mandin erbjuder

  Engagerande föreläsningar om ämnen som många inte reflekterat över. Föreläsningen varar cirka två timmar.

 • Kristian Mandin passar till

  Utbildningssektorn, grundskola, gymnasieskola, organisationer och företag i förändring, verksamheter inom kommun och region.

Talaren utgår från Skåne
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Underhållande
Kön Man
Språk Svenska

Kristian har arbetat i flera branscher och gått från att diska på restaurang till chef inom utbildningssektorn. Karriären har mest bestått av mer eller mindre slumpartade händelser och möten som placerat honom i helt oväntade sammanhang tills den dag han bestämde sig för att strunta i karriär och titlar och istället bosätta sig på en liten ö. Idag arbetar Kristian Mandin parallellt inom marknadsföring och vuxenutbildning men saknar naturligtvis formell utbildning inom båda fälten.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Får världen att verka lite mindre

2017-02-22, 16:21

"Kristian Mandin får världen att verka lite mindre." Jonny Stråhle, AICE Group

Annorlunda och tänkvärt!

2017-02-22, 16:21

”Kristian Mandins perspektiv på tillvaron är annorlunda och tänkvärt. Hans föreläsningar pendlar snabbt mellan humor och allvar, högt och lågt, det vardagliga och det ovanliga." Fredrik Ekblom, Distriktschef Fonus

Andra talare inom samma område

Lotta Wiström

Lotta Wiström, en erfaren föreläsare och coach, har under mer än två decennier delat med sig av sin kunskap inom områden som ledarskap, personlig utveckling, teambuilding, försäljning, själv

Annelie Johansson

Annelie Johansson här, jag brukar beskrivas som företagsledare och entreprenör med lång karriär inom

Max Söderpalm

Funderar ni på vilken nytta ni kan ha av AI i företaget? Med över 15 års erfarenhet av att föreläsa och träna affärsmän och affärskvinnor, har Max Söderpalm etablerat sig so

Idriz Zogaj

Öka din minneskapacitet och mota bort mentala ålderssjukdomar. Svenske mästaren i minne Idriz Zogaj talar om mental träning på elitnivå som innefattar ökad koncentration, fokus, simultanförmåga, ...

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap