Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Charlotte Gustavsson

Charlotte Gustavsson har drivit en TV- station i Ghana – 2014, tre år senare – hoppade hon på ett plan norrut och tillträdde som VD för Modo Hockey. Gång efter annan har Charlotte Gustavsson vågat kasta sig ut i det okända, nya länder, städer och branscher. Nyckeln till hennes framgångar har utöver hårt arbete varit hennes positiva syn och livsglädje, något som sattes på hårt prov när hon drabbades av bröstcancer vid 34 års ålder.

Charlotte talar om att våga leva och att våga misslyckas. Med erfarenheter från hennes eget liv, ger hon oss perspektiv på tillvaron i en vindlande föreläsning.

 • Charlotte Gustavsson som talare

  Charlotte Gustavsson är glad och engagerande, bjuder på sig själv och når ut till både gammal som ung med sitt enkla och avväpnande sätt. Charlotte kan även bokas som konferencier och moderator. Genom hennes operativa arbete med TV, samt under tiden som VD för Modo har Charlotte varit delaktig i flera arrangemang och diskussionsforum i olika former.

  Hennes föreläsningar präglas av hennes energi, värme och närvaro. Det är ingen åhörare som lämnar Charlottes tänkvärda föreläsningar oberörda.

 • Så arbetar Charlotte Gustavsson

  Charlotte anpassar alltid föreläsningarna efter kunden och åhörarna. Grundbudskapen och ramarna är de samma, men hon skräddarsyr innehållet för att nå ut till publiken på bästa sätt.

 • Charlotte Gustavsson erbjuder

  Charlotte erbjuder perspektiv, reflektion, flera goda skratt och en positiv energi som åhöraren bär med sig länge.

 • Charlotte Gustavsson passar till

  Charlotte Gustavssons föreläsning passar gammal som ung, både större och mindre grupper. Hennes fokus är att ge perspektiv och tid till eftertanke. Hon vill inspirera människor och ge dem den där extra knuffen för att våga testa något nytt, eller något de länge drömt om men aldrig förverkligat. Inspirera tjejer till att ta plats. Passar även som moderator och konferencier, både till djupgående verksamhets forum och till

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Inspirerande
Kön Kvinna
Språk Engelska

Charlotte Gustavsson växte upp i en liten ort i Värmland, men hon blev snabbt nyfiken på världen. Charlotte har bott i fyra länder och arbetat internationellt. Hennes civilekonomexamen från Stockholms universitet ledde till jobb inom finansbranschen i Stockholm som sedan ledde till media.
Charlotte Gustavsson arbetade fem år inom MTG-koncernen, varav de sista tre åren som VD för TV-kanalen Viasat1 i Ghana, Afrika.

Tiden i Afrika var spännande både på det professionella och privata planet men efter tre år lockade Europa igen. Då blev det jobb på Modo Hockey, vilket också innebar att hon blev första kvinnliga VD för en klubb i högsta ligan. Utmaningarna var många, att stå i rampljuset för en klubb med många problem, både sportsliga och ekonomiska var såklart krävande.

Efter tre månader som VD för Modo Hockey drabbades hon av bröstcancer. Idag är Charlotte 37 år, frisk, glad och oerhört tacksam över det liv hon levt och hur hennes med- och motgångar berikat hennes tillvaro.
Med en positiv attityd och en vilja av stål kommer man långt, både inom näringslivet och med privata målsättningar. Men snälla ni, glöm inte att njuta av livet under resans gång. Det är resan som är livet, här och nu.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

Thomas Fogdö

Thomas Fogdö var tidigare utförsåkare i Sveriges alpina landslag och vann världscupen i slalom 1993. Två år senare bröt han ryggraden på ett träningspass och blev förlamad från midjan och ned. I dag

Yordanos Mebrahtu & Lina Taha

Motstånd kontra drömmar, flykt till Sverige, kulturkrockar och sociala medier hör till det som Lina Taha och Yordanos Mebrahtu talar om. Yordanos är född i Sverige, men hennes föräldrar ko

Vera Simonsson

Vera Simonsson, Årets Kvinnliga Äventyrare 2009, föreläser om äventyr och prestationer utanför det vanliga. Vera föreläser om drivkraften bakom expeditioner, om att som grupp arbeta mot ett gemen

Tommy Lundberg

Alla organisationer vill ha engagerade medarbetare. Men vad är det som gör att vi går igång på jobbet – att vi blir inspirerade, engagerade och motiverade? Detta är grundfrågan som Tommy

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap