Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Niklas Forser

Varför göra det komplicerat, när det är så enkelt? Finns det genvägar till framgång. Ja, Niklas Forser lär ut den gyllene formeln, vars tolv framgångsnycklar får företag att bli mer lönsamma/tjäna pengar, gå bra och samtidigt må bra. Allt med utgångspunkt från vår hjärnas specifika processer och hur vi kan jobba med den, inte mot den, enligt en specifik process.

Niklas hjälper organisationer att frigöra sin potential, vilket leder till lönsamma affärer genom målsättningar och strategier, bättre ledarskap och tydligare kommunikation. Företag som går bra och mår bra, kort och gott. Han gör det som i organisationer ofta känns svårt, komplicerat och otydligt till något enkelt och självklart för alla med hjälp av insikter kring hur den mänskliga hjärnan fungerar.

Allt företagande handlar om människor och idéer satta i system. Dock har de flesta en tendens att fokusera alltför mycket enbart på systemet när det kommer till företagande, det som grovt förenklat kan hänföras till den logiska delen av hjärnan. Vi glömmer bort att en stor del av våra drivkrafter kommer från vårt känsloliv, våra nedärvda beteenden och vårt grundläggande behov av social tillhörighet – känslohjärnan och den sociala hjärnan. Insikterna kring detta ger oss en förståelse kring varför vi agerar – eller inte agerar – som vi gör och hjälper oss att jobba med och inte mot hjärnan. Det ger fascinerande, kraftfulla resultat i både företag och människorna i dem!

Blogginlägg: Gen-vägen till framgång!

Blogginlägg: Hävstångseffekten

 • Effekten av att boka Niklas Forser

  Niklas ger publiken en wow-/aha-upplevelse. Inspiration och upplevelse av att det som ofta verkat krångligt och svårt, faktiskt är enkelt. Med hjälp av rätt insikter och kunskap finns det faktiskt genvägar och smarta lösningar som alla kan tillämpa för att utveckla sig själva, sin organisation/sitt företag och sin affär.

 • Niklas Forser som talare

  Niklas Forser bjuder på en insiktsfull och lättsamt föreläsning som hjälper er att få flera WOW- & AHA-upplevelser. Insikter om mänskligt beteende och hemligheten bakom framgångsrika företag, berättas med engagemang och energi och flätas samman med egna erfarenheter och anekdoter från näringslivet. Saker som tidigare känts svåra och krångliga att uppfattas av åhörarna för vad de i själva verket är – enkla. För sanningen är den att med hjälp av nyfikenhet, rätt typ av frågeställningar och vägledning finns svaren redan i er organisation, i er samlade kunskap och erfarenhet. Det krävs bara att någon hjälper er se skogen för alla träd. För detta har Niklas hittat och systematiserat ett antal nycklar, närmare bestämt 12 stycken, som i sin process bevisligen blir den faktiska genvägen som får organisationer att gå bättre och må bättre.

 • Så arbetar Niklas Forser

  Niklas erbjuder färdiga upplägg för inspirationsföreläsningar, men erbjuder även skräddarsydda föreläsningar på förfrågan genom att anpassa och väva in just ert företags specifika nuläge, utmaningar och eventuella hinder för att ge inspiration och energi till hur ni kan nå ert önskade läge. Han coachar ledare, ledningsgrupper och team och ser till att dessa tar fram visioner och strategier som engagerar hela organisationen.

 • Niklas Forser erbjuder

  Niklas erbjuder en inspirationsföreläsning kring hur en bättre förståelse för den mänskliga hjärnan och mänskligt beteende är tätt sammankopplat med framgångsrikt företagande och lönsamhet. Det är en föreläsning som ger energi och vitamininjektioner till företag och organisationer som upplever att de står och stampar eller helt stagnerat i sin utveckling och i sitt sätt att arbeta med strategier, affärer, kommunikation, försäljning eller ledarskap. Föreläsningarna har visat sig otroligt uppskattade och effektiva även hos företag som redan går bra, men som strävar efter mer kvalitet och effekt från de insatser de gör och mer engagemang från individerna i organisationen genom att de mår bättre.

 • Niklas Forser passar till

  Inspiration
  Affärsutveckling
  Personlig utveckling
  Organisationsutveckling

Talaren utgår från Västra Götaland
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Man
Språk Svenska, Engelska

Niklas är framgångscoach, ledarcoach, entreprenör och medgrundare till den omtalade appen Remente – ett system för personlig utveckling och målstyrning, som finns i över 70 länder och i skrivande stund har över 300 000 nedladdningar. Med en bakgrund som nordisk marknadschef på Nestlé och marknadsdirektör på Carlsberg är Niklas grundare till Leverage Consulting. Med hjälp av över 10 års framgångsforskning kopplat med insikter och djup kunskap om den mänskliga hjärnan har Niklas Forser skapat ett system med 12 nycklar som utvecklar beteendet och resultaten i företag och individer.

Niklas är utbildad civilekonom samt certifierad NLP Practitioner. Han har genomgått gedigna studier inom Human Needs Psychology i kombination med en andra utbildningar och kurser inom beteendevetenskap. Niklas är även författare till boken ”Hävstångseffekten – 10 steg till ett rikare liv”, en bok i personlig utveckling.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

"A great guy with a huge smile and a big heart!"

2017-09-13, 17:05

”Consultants love to make things harder than they are so they can charge more to help you solve problems you don’t have. Niklas makes things easier and shows you how it is done so you can manage it yourself. He doesn’t consult. He creates real change in people. He is also a great guy with a huge smile and a big heart. If you have a chance to work with him you should. He is great with people one on one but has amazing group skills as well.”

Niklas Forser talar om:

Andra talare inom samma område

Lena Lundqvist

Vill du få inspiration att försätta berg? Vill du få lust att förändra ditt liv? Detta får du av Lena Lundqvist. Hon är professionell coach samt ägare och VD för SHIFT Education AB. Hon ä

Charlotte Gustavsson

Charlotte Gustavsson har drivit en TV- station i Ghana – 2014, tre år senare – hoppade hon på ett plan norrut och tillträdde som VD för Modo Hockey. Gång efter annan har Charlotte Gustavss

Liza-Maria Norlin

Liza-Maria Norlin betonar värderingars betydelse för ett framgångsrikt ledarskap. Ett brinnande samhällsintresse gör varje föreläsning till en unik upplevelse, där hon ta

Nicoletta BaroutsiAlla organisationer klarar av att prestera under ideala förhållanden, men vissa klarar av att upprätthålla sin verksamhet även under ...

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Koppargatan 3
602 23 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap