Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Caroline Ravn

Ge aldrig upp din dröm.

Magikern Caroline Ravn är stjärnskottet vars häpnadsväckande trolleritrick får folk i hela landet att tappa hakan. Hon tillför en magisk dimension och en god portion humor till middagar, likaså på konferenser samt galor och företagsevent.

Caroline är inte bara sällsynt som trolleriartist i världsklass. Hon är dessutom trollkvinna i en kompakt mansdominerad bransch. Hon är inte ett passivt föremål som sågas itu på scen. Caroline äger showen.

Hon har redan fått stor uppmärksamhet i svenska medier, t ex i Aftonbladet, liksom i ett långt inslag i Godkväll på SVT. Caroline har även mottagit flera priser, såsom Årets Hallå-inspiratör, två silver i SM i magi samt ett silver i NM i magi.

Caroline bokas flitigt till företagsevent i hela landet. Idag är hon på väg att erövra världen. Hon har bl a uppträtt på legendariska Bridgestreet Theater i New York. Målet är att ha en egen trolleriscen i Las Vegas. Caroline är redan på väg dit.


Urval av tidigare beställare:
BRA Sverige, Demo Entertain, Advokafirman Foyen, Jayway och Sucuba Technologies AB.

 • Effekten av att boka Caroline Ravn

  Publiken får sig många goda skratt och lämnas i djup förundran samt en känsla av att ingenting är omöjligt. Caroline bjuder på en hårresande upplevelse man aldrig glömmer.

 • Caroline Ravn som talare

  Humor är en av grundpelarna i Carolines trollerishower. Hon trollbinder även på inspirationsföreläsningar med hög energi och interaktivt. Det krävs djup koncentration, inte minst vid tänkeläsningsnumren.

 • Så arbetar Caroline Ravn

  Caroline anpassar sitt format efter beställarens behov och önskemål. Det kan vara allt från förmingel på 30 minuter till stora galor.

 • Caroline Ravn erbjuder

  Caroline bjuder inte bara på trollerishower. Hon ger även inspirationsföreläsningar och konferensunderhållning. Därtill erbjuder Caroline magikonsultation, t ex som rådgivare till filmtrick. Dessutom är hon en prisad konferencier samt ger magisk touch åt galatillställningar.

 • Caroline Ravn passar till

  Företagsevent, galamiddagar och konferenser samt mingel och mässor.

Talaren utgår från Skåne
Typ av föreläsning Underhållande
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska som andraspråk

Caroline fick drömmen att bli trollkonstnär av sin farfar som var amatörtrollare. Under ungdomsåren gav hon dock upp trolleriet pga mobbning i skolan. Istället läste Caroline till präst i fyra år. Men långt senare, tjugotre år gammal, hittade hon tillbaka till sin dröm att bli trollkonstnär – och förverkligade den!

Därefter har Caroline bl a varit handmodell åt McDonalds Frankrike. (Hon gjorde allt från att trolla fram hamburgare till att byta färg på milkshakes.) Hon har även uppträtt på legendariska Bridgestreet Theater i New York. Dessutom har Caroline gett råd till filmtrick i bl a reklamfilmer.

Idag har Caroline drivit sitt eget trolleriföretag med stor framgång i 3,5 år. Hon har redan fått stor uppmärksamhet i svenska medier, t ex i Aftonbladet, liksom i ett långt inslag i Godkväll på SVT. Caroline har även mottagit flera priser, såsom Årets Hallå-inspiratör, två silver i SM i magi samt ett silver i NM i magi. Hon bokas flitigt till företagsevent och trollar sig land och rike runt. Idag väntar övriga världen på att fascineras av Caroline.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

"Mycket charmig och fantastiskt duktig!"

2017-05-31, 11:01

”Caroline är mycket charmig och fantastiskt duktig! En perfekt underhållning som fungerar för alla åldrar och kulturer. Hennes perfekta engelska gör det möjligt att underhålla även utländska gäster. Hon får mina varmaste rekommendationer och högsta betyg som underhållare på företagsevent.” Anneli Bell, VD, Erwin Müller Group Scandinavia VB

"Förbluffande!"

2017-05-31, 11:01

”Att se Caroline Ravns mynt försvinna i luften ett fåtal centimeter från där egna näsan slutar är förbluffande. Det kräver min själ hinkvis med talang i kombination med fler hinkar rå träning. Respekt.” Joakim Roubert, Axis Communications

“Her energy and charm is instantly engaging!"

2017-05-31, 10:59

“Her energy and charm is instantly engaging and for any audience, this is the magical ingredient that connects the artist and audience together.” Michael Vincent, Member of The British Magic Circle and Magic Circle

“Perfekt!”

2017-05-31, 10:59

“Perfekt!” Jenny Evergren, Regional Key Account Manager, Scandlines Helsingborg - Helsingör

"Bravo!”

2017-05-31, 10:58

”Caroline bjöd våra kunder på en BRA magisk show. Med inlevelse, spontanitet och glädje får hon sin publik att trollbindas. Bravo!” Torbjörn Gregorioff, Regionchef Flyg BRA, Ängelholm - Halmstad

”Professionell, flexibel, underhållande och skicklig!"

2017-05-31, 10:58

”Professionell, flexibel, underhållande och skicklig – Caroline Ravn såg till att det blev en magisk guldkant på vårt event!” Marie Gustafsson, Affärsnätverket Västra hamnen

"Bjöd på många skratt!"

2017-05-31, 10:58

”Caroline var väldigt sprudlande, full av energi och bjöd på många skratt! En perfekt underhållande aktivitet på vår middag!” Elinor Kretz, receptionschef, Ystad Saltsjöbad

Caroline Ravn talar om:

Expertområden:

Prisklass:

20.000 kr - 60.000 kr

 • Mitt motto

  ”Ge aldrig upp din dröm.” ”I’m not afraid of death. I’m afraid of not having lived enough”

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Norrtullsgatan 6
113 29 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

Roos & Tegnér 7A Hotell Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2018 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap