Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Hem / Underhållning och event / Caroline Ravn

Caroline Ravn

Ge aldrig upp din dröm.

Caroline Ravn är en av världens ledande magiker. Redan tidigt i sin karriär vann hon priser både i Svenska och Nordiska Mästerskapen i trolleri. Hon har också vunnit Årets Inspiratör och mottagit det prestigefyllda Truxapriset för sin imponerande prestation, både nationellt och internationellt. Hennes show, som är en fantastisk blandning av humor och magi, har tagit henne runt hela världen - från Höganäs i Skåne till trollkarlarnas mecka Las Vegas.

Caroline har fått stor uppmärksamhet i svenska medier, bland annat i Aftonbladet och Dagens Nyheter, samt i ett långt inslag i Godkväll på SVT. Hon har också mottagit flera priser, både nationellt och internationellt. Hon är en underhållare till fingerspetsarna och kan även agera konferencier och moderator med skicklighet.

Caroline bokas flitigt till företagsevent över hela landet och är på väg att erövra världen. Hon har bland annat uppträtt på det legendariska Bridgestreet Theater i New York och har som mål att ha en egen trolleriscen i Las Vegas, vilket hon redan är på god väg mot att uppnå.


Urval av tidigare beställare:

Spotify, Ikea, Atea, Agria, TEDx, SVT, Pfizer, SEB

 • Effekten av att boka Caroline Ravn

  Publiken får sig många goda skratt och lämnas i djup förundran och känslan av att ingenting är omöjligt. Caroline bjuder på en fartfylld upplevelse man sent kommer att glömma.

 • Caroline Ravn som talare

  Humor är en av grundpelarna i Carolines trollerishower. Hennes show är medryckande och interaktiv, där gästerna vid flera tillfällen bjuds upp på scenen. På detta sätt blir inte bara gästerna en del av publiken, de blir själva en del av showen. Caroline är närvarande, charmig och skicklig både som trollkarl och konferencier.

 • Så arbetar Caroline Ravn

  Caroline anpassar sitt format efter beställarens behov och önskemål. Det kan vara allt från förmingel på 30 minuter till stora galor.

 • Caroline Ravn erbjuder

  Caroline erbjuder inte bara trollerishower, utan även inspirationsföreläsningar och underhållning för konferenser. Hon utför close-up magi under mingel och även scenshower. Dessutom är hon en prisbelönt konferencier och ger magisk touch till galor och evenemang.

  Caroline erbjuder också magikonsultation, till exempel som rådgivare för filminspelningar och trick.

 • Caroline Ravn passar till

  Företagsevent, galamiddagar och konferenser samt mingel och mässor.

Talaren utgår från Skåne
Typ av föreläsning Underhållande
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska

Caroline fick sin dröm att bli trollkonstnär från sin farfar, som var amatörtrollare. Under sin ungdomstid gav hon dock upp trolleriet på grund av mobbning i skolan. Istället läste Caroline till präst i över fem år. Men långt senare, vid tjugotre års ålder, hittade hon tillbaka till sin dröm att bli trollkonstnär och förverkligade den.

Sedan dess har Caroline haft flera olika jobb inom trollkonstbranschen. Hon har till exempel varit handmodell åt McDonalds i Frankrike, där hon trollade fram hamburgare och bytte färg på milkshakes. Hon har också uppträtt på det legendariska Bridgestreet Theatre i New York och gett råd till filmproduktioner om trolleri för stora reklamfilmer.

Idag driver Caroline sitt eget trolleriföretag med stor framgång sedan 2014. Hon har fått stor uppmärksamhet i svenska medier, till exempel i Aftonbladet och i ett långt inslag på SVT:s Godkväll. Caroline har också mottagit flera priser, inklusive Årets Hallå-inspiratör, två silver i SM i magi och ett silver i NM i magi. År 2021 tog hon emot det ärofyllda Truxapriset. Hon bokas flitigt till företagsevent och uppträder ofta på några av världens lyxigaste kryssningar.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

"Mycket charmig och fantastiskt duktig!"

2017-05-31, 11:01

”Caroline är mycket charmig och fantastiskt duktig! En perfekt underhållning som fungerar för alla åldrar och kulturer. Hennes perfekta engelska gör det möjligt att underhålla även utländska gäster. Hon får mina varmaste rekommendationer och högsta betyg som underhållare på företagsevent.” Anneli Bell, VD, Erwin Müller Group Scandinavia VB

"Förbluffande!"

2017-05-31, 11:01

”Att se Caroline Ravns mynt försvinna i luften ett fåtal centimeter från där egna näsan slutar är förbluffande. Det kräver min själ hinkvis med talang i kombination med fler hinkar rå träning. Respekt.” Joakim Roubert, Axis Communications

“Her energy and charm is instantly engaging!"

2017-05-31, 10:59

“Her energy and charm is instantly engaging and for any audience, this is the magical ingredient that connects the artist and audience together.” Michael Vincent, Member of The British Magic Circle and Magic Circle

“Perfekt!”

2017-05-31, 10:59

“Perfekt!” Jenny Evergren, Regional Key Account Manager, Scandlines Helsingborg - Helsingör

"Bravo!”

2017-05-31, 10:58

”Caroline bjöd våra kunder på en BRA magisk show. Med inlevelse, spontanitet och glädje får hon sin publik att trollbindas. Bravo!” Torbjörn Gregorioff, Regionchef Flyg BRA, Ängelholm - Halmstad

”Professionell, flexibel, underhållande och skicklig!"

2017-05-31, 10:58

”Professionell, flexibel, underhållande och skicklig – Caroline Ravn såg till att det blev en magisk guldkant på vårt event!” Marie Gustafsson, Affärsnätverket Västra hamnen

"Bjöd på många skratt!"

2017-05-31, 10:58

”Caroline var väldigt sprudlande, full av energi och bjöd på många skratt! En perfekt underhållande aktivitet på vår middag!” Elinor Kretz, receptionschef, Ystad Saltsjöbad

Caroline Ravn talar om:

Expertområden:

Prisklass:

25.000 kr - 70.000 kr

 • Mitt motto

  “En trollkarls uppgift är inte att dölja sin hemlighet ifrån sin publik, utan att bevara den åt dem.”

Andra talare inom samma område

Erika Funke

Erika Funke, känd journalist inom konst- och antikbranschen sedan två decennier, ger en unik inblick i den fascinerande och föränderliga antikvärlden. Hur gick det till när antikviteter gick

Josh Stinton

Josh Stinton aka The Charity Adventurer

Som en mindset-specialist och äventyrare ger Josh publiken insikter som de kan använda i sin ...

Pontus Platin

Pontus Platin och “Mannens Lilla Röda - en ABC-bok för män som vill lyckas”.

Boken har jag gjort om till ett underhållande och tänkvärt ...

Gunnar Ekberg

Gunnar Ekberg är mannen som startade sin hemliga bana när han som 19-åring dök på ett Sovjetiskt spionfartyg. 

Gunnar som stod listad ...

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap