Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Jeanette Hedström

Jeanette Hedström, med över två decenniers erfarenhet som egenföretagare, författare och föreläsare, är en inspirerande ledare som tar människor på en djupgående resa genom hennes föreläsningar. Hennes passion för att guida andra uppstod efter en allvarlig bilolycka vid 22 års ålder, vilket resulterade i en Nära Döden-upplevelse (NDU) som omformade hennes liv. 

Genom åren har hon förfinat sin förmåga att bygga företag, forma team och utveckla personliga varumärken, allt med en betoning på att utgå från individens unika styrkor och svagheter för att skapa balans och optimera potentialen. Jeanette är inte rädd för att utmana konventionella tankesätt och leder tryggt utanför boxen, där nya och spännande möjligheter väntar. Jeanette och hennes man Johan Bergelin är certifierade Firewalk Masters och en del av Global Firewalk Association. De har haft över 100 olika events där folk samlats runt elden. Mod är hennes signum, och hon delar generöst med sig av sin egen erfarenhet och insikt, som uppmanar lyssnarna att ta till sig det som passar dem och lämna resten bakom sig.

 • Effekten av att boka Jeanette Hedström

  Att boka Jeanette som talare resulterar i ökad motivation och medvetenhet bland åhörarna. De lämnar föreläsningen med stärkt självledarskap och mod att ta sig an utmaningar. Dessutom får de en unik inblick i en persons nära döden-upplevelse, något få människor har upplevt. Jeanettes föreläsningar lämnar alltid lyssnarna med känslan av att hon har talat direkt till dem.

 • Jeanette Hedström som talare

  Jeanette captiverar sitt publikum med en gripande berättarstil som kommer rakt från hjärtat. Hennes föreläsningar är fyllda av känsla och inlevelse och syftar till att inspirera och väcka tankar hos åhörarna. Genom att så frön av kraft och eftertanke, samt genom att lyfta fram modet och det unika hos varje individ, skapar Jeanette en atmosfär som berör och motiverar.

 • Så arbetar Jeanette Hedström

  Jeanette anpassar sitt arbete efter varje evenemang och målgrupp, vilket gör hennes föreläsningar unika och effektiva. Genom att använda olika verktyg och metoder skapar hon en engagerande och interaktiv upplevelse för åhörarna. Hon fokuserar på att lyfta fram individens egna känslor och kraft, vilket gör varje föreläsning personlig och meningsfull. Med sin djupa förståelse för människans potential och hennes förmåga att skapa en trygg och öppen atmosfär, leder Jeanette sina åhörare på en resa mot självinsikt och personlig tillväxt.

 • Jeanette Hedström erbjuder

  Hon anpassar sitt arbete efter varje individ, vilket gör att hennes föreläsningar blir personliga och kraftfulla. Jeanette använder en mängd verktyg beroende på evenemanget för att engagera och inspirera gruppen, hon jobbar med individens egna känsla och kraft.

 • Jeanette Hedström passar till

  Jeanettes föreläsningar är lämpliga för företagsevent, retreats, gästföreläsningar, personlig utveckling, ledningsgrupper och teambuilding.

Talaren utgår från Västra Götaland
Typ av föreläsning Underhållande, Inspirerande, Kick-off, Aktiverar publiken
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska

Med över 21 år som egenföretagare har Jeanette skaffat sig en gedigen erfarenhet inom företagande. Dessutom har hon verkat som författare och föreläsare samt coach och företagsledare under de senaste 15 åren.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap