Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Torbjörn Hellmouth

Med lång erfarenhet som chef och ledare inom polisens Nationella insatsstyrka ger oss Torbjörn Hellmouth en högintressant föreläsning. Den handlar om mod och rädsla samt hur detta påverkar vår motivation och samarbetsförmåga när vi jobbar i grupp.

Fylld av energi och övertygelse om att hög prestation går att förena med trivsel, bjuder Torbjörn på forskningsevidens, erfarenheter och insikter på ett personligt och humoristiskt sätt. Han sätter fokus på de attityder och beteenden som hjälper och stjälper i mötet med andra människor.

Bland tidigare uppdragsgivare märks: Aleris Omsorg AB, TCO, Migrationsverket, Swedavia AB, Kriminalvården och Sandvik AB.

 • Effekten av att boka Torbjörn Hellmouth

  Torbjörn hjälper åhöraren att få perspektiv på sina attityder och beteenden och ger tydliga råd och konstruktiva verktyg i ert arbete med att öka prestation, motivation och trivsel.

 • Torbjörn Hellmouth som talare

  Torbjörn älskar att äntra scenen och gör det med stor trygghet, värme och personlig energi. Åhörarna bjuds ofta in till att dela insikter och reflektioner.

 • Så arbetar Torbjörn Hellmouth

  Torbjörn erbjuder föreläsningar och workshops från 30 min upp till heldag, helt beroende på målgrupp, innehåll och syfte. Utformning av framträdandet sker alltid i nära samarbete med kunden.

 • Torbjörn Hellmouth erbjuder

  Torbjörn erbjuder åhörarna möjlighet att få ökade insikter kring hur vi kan förena höga prestationer i arbetsgruppen med en stark känsla av trivsel. Han ger verktyg som hjälper oss att utveckla de beteenden som attraherar rätt typ av motivation och drivkraft. Torbjörn ger oss ökad kunskap och förståelse för de faktorer som påverkar prestationen i en arbetsgrupp.

 • Torbjörn Hellmouth passar till

  Torbjörn är en föreläsare, utbildare och facilitator som genom sin varma, vänliga och tydliga framtoning passar i de flesta miljöer. Det kan handla om kortare inspirationsföreläsningar eller mer omfattande kunskapspåfyllnad för ledare, chefer eller medarbetare. Torbjörn hjälper även publiken i sammanhang där frågor och konflikter behöver processas under handfast och lyhörd ledning.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Man
Språk Svenska, Engelska

Torbjörn har mer än tjugofem års erfarenhet av att leda grupper både nationellt och internationellt, inom Försvarsmakten och Polisen. Under dessa år har synen på ledarskap och attityden till de ”mjuka frågorna” genomgått stora förändringar. De senaste årens forskning på området har gett nya och spännande perspektiv på hur arbetsgrupper fungerar och hur ett effektivt ledarskap ser ut.

Förutom grundläggande studier inom försvaret och polisen har Torbjörn en polischefsutbildning från Lunds universitet. Han har även bedrivit högskolestudier inom psykologi och pedagogik.

Genom sitt nära samarbete med Ledarskapscentrum i Umeå har Torbjörn tillgång till ett världsledande forskarnätverk inom motivation, ledarskap, team- och målsättningsarbete.

Torbjörn är delägare i företaget Lead4Change och likaså samarbetspartner till 2Secure Academy. Där arbetar han med grupp- och ledarutveckling, med fokus på att utveckla säkerhetskulturen genom god arbetsmiljö, säkerhet, prestation och trivsel. Utöver detta ingår han i CompetensCompagniets krisstödsnätverk bestående av ett hundratal konsulter, med uppgift att stödja grupper och individer vid allvarliga incidenter och kriser nationellt och internationellt.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

Lotta Åberg

Lotta Åberg arbetar som handledare i psykosocialt arbete med grupper samt utbildar i MI - motiverande samtal och TMO- traumamedveten omsorg.
Tidigare ...

Louise Hoffsten

Den älskade sångerskan Louise Hoffsten föreläser om hur det är att leva med ms och hur det har påverkat hennes liv. Hon berättar hur det var att få diagnosen för nästan 20 år sedan. Trots

Tommy Lundberg

Alla organisationer vill ha engagerade medarbetare. Men vad är det som gör att vi går igång på jobbet – att vi blir inspirerade, engagerade och motiverade? Detta är grundfrågan som Tommy

Christer Olsson

Christer Olsson inspirerar och ökar handlingskraft med unik förmåga.

Låt mig börja där jag börjar i många av mina föreläsningar. ...

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: info@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss. 
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap