Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Tommy Davidovic

Tommy Davidovic är coach och mental tränare med lång erfarenhet av att hjälpa ambitiösa individer inom idrott till nya höjder. Som mental tränare står han bakom guldmedaljer på VM, EM och SM nivå samt två historiska rekord.
Tommy utgår från etablerade teorier inom neurovetenskap, filosofi och fysiologi och har sammanställt allt det som funkar bäst i sin metod “The Flow Mindset”.

The Flow Mindset möjliggör aktiv närvaro och man får lära sig att att sålla bort störande faktorer som står i vägen för att kunna uppnå sin fulla potential, med allt vad det kan innebära! Oavsett var i processen ni är när det kommer till ert arbete med mental träning så har Tommy ett upplägg som kan passa just er. Tommy erbjuder inspirationsföreläsningar i mental träning där åhörarna får en inblick i vad mental träning kan innebära och vad en ny sorts engagemang till sin sport kan tillföra individen såväl som laget och organisationen..

Urval av tidigare beställare: SVT, King, Massive, Rituals, Barncancerfonden, Taekwondolandslaget, Devoteam Creative Tech, Arbetsförmedlingen, Eos Basket, Region Skåne, Svenska kyrkan, Burlöv Kommun, Sveriges Lantbruksuniversitet, Vellinge Kommun, Malbas Basket, Malmö Opera, WSP, Exakta…

 • Effekten av att boka Tommy Davidovic

  Du som åhörare får nya, mer intuitiva tankesätt som utmanar ditt gamla sätt att se och göra saker. Tommys fokus är alltid resultat och ger därför alltid konkreta verktyg och tips för att nå den förändring som önskas.

 • Tommy Davidovic som talare

  “Du gav så mycket mer på en timme än alla hundratals timmar jag lagt ner på att lyssna på andra föreläsare.” - Linda, eventdeltagare

  “Gripande föreläsning, perfekt inbakat med en twist av glimten i ögat! Det var jätteintressant och en stor nyckel för alla människor som vill utvecklas på alla plan. 1 timme kändes som 15 minuter och jag hade gärna fått höra ännu mer!” - Sara, åhörare

  "Ögonöppnande", på ett stort sätt. Jag fick mer av att lyssna på Tommy än alla andra föreläsningar och kurser som jag någonsin varit på!” - Martin, eventdeltagare

  “Detta var så bra! Jag blir på riktigt ledsen för alla som missar detta. Detta behöver alla höra!” - Lovisa, virtuell assistent.

 • Så arbetar Tommy Davidovic

  Tommy Davidovic utgår alltid från uppdragsgivarens behov. Han analyserar och kartlägger noggrant målgruppen och dess behov och ser till att anpassa sina föreläsningar för att uppnå optimalt resultat.

 • Tommy Davidovic erbjuder

  Tommy erbjuder följande föredrag:

  - Mental träning & Mindset (The Flow Mindset)
  - Hur vinnande team skapas (Systemisk teamcoaching)

 • Tommy Davidovic passar till

  Tommy har en avväpnande verkan på allt från chefer till kaxiga ungdomar och passar till de flesta event samt utbildningar.

Talaren utgår från Skåne
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Underhållande, Inspirerande, Kick-off, Aktiverar publiken
Kön Man
Språk Svenska, Engelska

Sedan han var 19 år gammal har Tommy arbetat med individer och grupper. Under sin resa har han jobbat med alla sorters människor. Från de mest omotiverade i vårt samhälle, till de mest motiverade idrottarna på världsnivå. Några av Tommys framgångar har varit att hjälpa idrottare och lag till EM-guld och historiska bedrifter.

• Kandidatexamen i Idrottsvetenskap, inriktning ledarskap.
• Certified Co-Active Coach (CPCC) via Coaches Training Institute.
• Certified Team Performance Coach (CTPC) via Team Coaching International.
• Professional Certified Coach (PCC) via International Coach Federation.
• Skapare av “The Flow Mindset”, en metod i mental träning.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Med Tommys hjälp tog jag mig till EM guld i Karate.

2016-12-02, 14:27

Tommys mentala träning och kostrådgivning tog mig till EM guld i Karate. Jag har aldrig förr varit så skärpt och fått min kropp att göra som jag vill! Jag har insett nu vilken otrolig makt den mentala biten har över prestationen och det har aldrig känts så bra som det gör nu!
- Johanna Lind, Guldmedaljör ESKA Karate 2016

En coach som överraskar

2016-12-01, 15:51

Tommy är ett levande exempel på en coach som överraskar dig på ett sätt som gör att du hittar steg framåt, till lösningar som såg omöjliga ut att nå till innan. Rekommenderar honom varmt!"

- Sebastian Ekstam, Affärsutvecklare/Coach

Rekommenderar alla att bli coachade av Tommy

2016-12-01, 15:50

"Att bli coachad av Tommy hjälper mig med min personliga utveckling och att förstå hur just jag fungerar. Detta betyder så mycket för både mig själv och för vårt nystartade företag. Jag rekommenderar alla människor att bli coachad av Tommy!!"
-Josefin Runquist, VD Di-Stort

Tack Tommy!

2016-12-01, 15:48

Efter bara en timmes samtal med Tommy hade han hjälpt mig att göra mina tveksamheter till mina självklarheter! Tack Tommy!
- Diana Lidforsen

Lätt att relatera till

2016-12-01, 15:47

"Jag såg Tommy tala på Creative Mornings i Malmö, där han talade om ämnet "Risk". Hans genuina och personliga framförande gjorde det lätt att relatera och ta till sig det han talade om. Hans budskap var både användbart och utmanande på ett uppmuntrande sätt och jag kan självsäkert säga att det var en av de bästa föreläsningarna jag sett på Creative Mornings i Malmö! Tack Tommy!"
-Lenise Ormsby, Fotograf, Creative Mornings

Hade gärna fått höra ännu mer!

2016-12-01, 15:45

"Gripande föreläsning perfekt inbakat med en twist av glimten i ögat! Det var jätteintressant och en stor nyckel för alla människor som vill utvecklas på alla plan. 1 timme kändes som 15 minuter och jag hade gärna fått höra ännu mer!"
-Sara Kjellker, Elitsatsande golfspelare

Lärde mig mycket under kort

2016-12-01, 15:43

"Jag fick uppleva Tommys föreläsning/workshop inom coachingmetoden. Övade och lärde mig mycket under kort tid. Inspirerande och kul, jag gick därifrån som en bättre lyssnare, coach och make. Min fru la direkt märke till det och sa: Du verkar annorlunda, på ett bra sätt :). Mina högsta rekommendationer!"
-Alexander Kinigalakis, VD Drivhuset Uppsala

En glädje att jobba

2016-12-01, 15:41

"Tommy var en glädje att jobba med och hade en särskilt god förmåga att skapa förtroende hos publiken. Han tog sig tid att noggrant smälta vår önskan och var väl förberedd att leverera en tolkning av vårt ämne som var både insiktsfullt och inspirerande. Jag skulle definitivt rekommendera honom som talare och coach."
- Justin Style, Värd för CreativeMornings Malmö

rekommenderas

2016-10-24, 15:29

"Skulle rekommendera alla i ledarposition att lyssna på detta! Skapade både igenkänning och reflektion i mig som ledare och organisationen jag arbetar i."
- Maria Nyberg platschef Eson-pac Norrköping

Mycket bra!

2016-10-24, 15:29

"Mycket bra! Ger eftertanke och träffar hårt. Jag gillar!"
- Sofia Nilsson Eson-pac, HR-ansvarig

..inspirerande och lärorik!

2016-10-24, 15:29

"Föreläsningen var inspirerande och lärorik! Fint om gruppdynamik och ledarskap. Det du berörde fick mig att associera till kommunikation i relationer av alla slag!”
- Vivi Katarina Hennig, Teknikområdesansvarig Region Syd WSP

Andra talare inom samma område

Raymond Ahlgren

Bättre samarbete – Ökad Produktivitet – Högre Arbetsmoral

En

Jonna Nyberg

Jonna Nyberg, en av Sveriges ledande föreläsare inom kommunikation och retorik, erbjuder en unik och inspirerande upplevelse för både individ och organisation. Med över tio

Laila Bagge

Strålande moderatorn och föreläsaren Laila Bagge föreläser om entreprenörskap, självkänsla, företagande och vikten av att drömma och våga. Med grund i de egna erfarenheterna delar Laila med sig av s

Gabriella Wejlid

Öka kreativiteten, sätt igång idéflödet och få en helt ny förståelse för hur hjärnan fungerar! Gabriella Wejlid håller aktiva och inspirerande seminarier i ”Kreativitet”, ”Hjärnan ...

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap