Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Tommy Davidovic

Tommy Davidovic är omtalad för sin förmåga att ge publiken känslan att allt är möjligt. Med sin glöd och sin okuvliga tro på andra människors förmågor talar han med en övertygelse i särklass. ”Hela mitt liv har folk sagt till mig att saker jag velat göra är svåra, att jag drömmer. Men jag har gång på gång bevisat motsatsen.” 

Tommys föreläsningar handlar alltid om resultat och verktygen för att nå dit – 100 procent fritt från klyschor och med 110 procent äkthet. 

Hans metoder används idag för att utbilda idrottare i mental träning på idrottsgymnasier, men även till att utbilda personal inom Sveriges innovationssystem. Det är idag är ett av världens bästa. Som internationellt certifierad coach och mental tränare blir han flitigt anlitad av både chefer, idrottare, entreprenörer och privatpersoner som vill utveckla sig själva och nå sin fulla potential.

Urval av tidigare beställare: WSP, Region Skåne, Svenska kyrkan, Burlöv Kommun, Drivhuset, Vellinge Kommun, Malbas Basket och Marknadsrespons.

 • Effekten av att boka Tommy Davidovic

  Du som åhörare får nya, mer intuitiva tankesätt som utmanar ditt gamla sätt att se och göra saker. Tommys fokus är alltid resultat och ger därför alltid konkreta verktyg och tips för att nå den förändring som önskas.

 • Tommy Davidovic som talare

  Tommy talar direkt från hjärtat. Hans sällsynta förmåga att sätta fingret på det som motiverar till förändring får folk att drömma och tänka större. Tommy lämnar ingen oberörd.

 • Så arbetar Tommy Davidovic

  Tommy Davidovic utgår alltid från uppdragsgivarens behov. Han analyserar och kartlägger noggrant målgruppen och dess behov och ser till att anpassa sina föreläsningar för att uppnå optimalt resultat.

 • Tommy Davidovic erbjuder

  Tommy erbjuder följande föredrag:

  • “Du föddes för att leda!” (för alla) Om hur du kan förändra hela livet med några enkla livsfilosofier.
  • “100 kg lättare med självkänsla”. (för alla) En föreläsning om självkänsla och hur du bygger upp den.
  • “Arbetsglädje är inte magi” (passar bäst för chefer och ledningsgrupper) För alla företag som vill lära sig sopa mattan med konkurrenterna och ha roligare under tiden.
  • “Världens längsta meter” (för alla) En föreläsning som handlar om mål, förändring och din inre kritiska röst.
  • “Hur man lyckas med livet” (för alla) En inspirerande föreläsning som ger dig verktygen att nå din potential utifrån människans biologi.

  Tommy skräddarsyr självfallet även föreläsningar utifrån de flesta ämnen, såsom; mål, förändring, balans/hälsa, ledarskap, coaching, mental träning, relationer samt motivation och lärande.


 • Tommy Davidovic passar till

  Tommy har en avväpnande verkan på allt från chefer till kaxiga ungdomar och passar till de flesta event samt utbildningar.

Talaren utgår från Västra Götaland
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Underhållande, Inspirerande, Kick-off, Aktiverar publiken
Kön Man
Språk Svenska, Engelska

Sedan han var 19 år gammal har Tommy arbetat med individer och grupper. Under sin resa har han jobbat med alla sorters människor. Från de mest omotiverade i vårt samhälle, till de mest motiverade idrottarna på världsnivå. Några av Tommys framgångar har varit att hjälpa idrottare och lag till EM-guld och historiska bedrifter.

• Kandidatexamen i Idrottsvetenskap, inriktning ledarskap
• Har genomgått internationell coachingutbildning
• Utbildad inom samtalsmetodik, filosofi, coaching, gruppcoaching, och arbetsmarknadscoaching
• Har arbetat som hälsorådgivare, basketcoach, basketspelare, projektledare. Har vidare startat skola, suttit i flera styrelser, föreläst i 8 år, coachat i 8 år och lett grupper i 13 år.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Skulle rekommendera alla i ledarposition att lyssna på detta

2018-01-15, 13:24

”Skulle rekommendera alla i ledarposition att lyssna på detta! Skapade både igenkänning och reflektion i mig som ledare och organisationen jag arbetar i.”

Gripande föreläsning

2018-01-15, 13:23

”Gripande föreläsning perfekt inbakat med en twist av glimten i ögat! Det var jätteintressant och en stor nyckel för alla som vill utvecklas på alla plan. En timme kändes som femton minuter och jag hade gärna fått höra ännu mer!”

"Den bästa föreläsare jag hört!"

2018-01-15, 13:22

”Den bästa föreläsare jag hört! Förstod vad han menade och det känns bra för ingen annan har förstått mig. Nu fattar jag att jag inte är ensam. Jag inser nu att jag har mycket mer möjligheter och ansvar än tidigare.”

Med Tommys hjälp tog jag mig till EM guld i Karate.

2016-12-02, 14:27

Tommys mentala träning och kostrådgivning tog mig till EM guld i Karate. Jag har aldrig förr varit så skärpt och fått min kropp att göra som jag vill! Jag har insett nu vilken otrolig makt den mentala biten har över prestationen och det har aldrig känts så bra som det gör nu!
- Johanna Lind, Guldmedaljör ESKA Karate 2016

En coach som överraskar

2016-12-01, 15:51

Tommy är ett levande exempel på en coach som överraskar dig på ett sätt som gör att du hittar steg framåt, till lösningar som såg omöjliga ut att nå till innan. Rekommenderar honom varmt!"

- Sebastian Ekstam, Affärsutvecklare/Coach

Rekommenderar alla att bli coachade av Tommy

2016-12-01, 15:50

"Att bli coachad av Tommy hjälper mig med min personliga utveckling och att förstå hur just jag fungerar. Detta betyder så mycket för både mig själv och för vårt nystartade företag. Jag rekommenderar alla människor att bli coachad av Tommy!!"
-Josefin Runquist, VD Di-Stort

Tack Tommy!

2016-12-01, 15:48

Efter bara en timmes samtal med Tommy hade han hjälpt mig att göra mina tveksamheter till mina självklarheter! Tack Tommy!
- Diana Lidforsen

Lätt att relatera till

2016-12-01, 15:47

"Jag såg Tommy tala på Creative Mornings i Malmö, där han talade om ämnet "Risk". Hans genuina och personliga framförande gjorde det lätt att relatera och ta till sig det han talade om. Hans budskap var både användbart och utmanande på ett uppmuntrande sätt och jag kan självsäkert säga att det var en av de bästa föreläsningarna jag sett på Creative Mornings i Malmö! Tack Tommy!"
-Lenise Ormsby, Fotograf, Creative Mornings

Hade gärna fått höra ännu mer!

2016-12-01, 15:45

"Gripande föreläsning perfekt inbakat med en twist av glimten i ögat! Det var jätteintressant och en stor nyckel för alla människor som vill utvecklas på alla plan. 1 timme kändes som 15 minuter och jag hade gärna fått höra ännu mer!"
-Sara Kjellker, Elitsatsande golfspelare

Lärde mig mycket under kort

2016-12-01, 15:43

"Jag fick uppleva Tommys föreläsning/workshop inom coachingmetoden. Övade och lärde mig mycket under kort tid. Inspirerande och kul, jag gick därifrån som en bättre lyssnare, coach och make. Min fru la direkt märke till det och sa: Du verkar annorlunda, på ett bra sätt :). Mina högsta rekommendationer!"
-Alexander Kinigalakis, VD Drivhuset Uppsala

En glädje att jobba

2016-12-01, 15:41

"Tommy var en glädje att jobba med och hade en särskilt god förmåga att skapa förtroende hos publiken. Han tog sig tid att noggrant smälta vår önskan och var väl förberedd att leverera en tolkning av vårt ämne som var både insiktsfullt och inspirerande. Jag skulle definitivt rekommendera honom som talare och coach."
- Justin Style, Värd för CreativeMornings Malmö

rekommenderas

2016-10-24, 15:29

"Skulle rekommendera alla i ledarposition att lyssna på detta! Skapade både igenkänning och reflektion i mig som ledare och organisationen jag arbetar i."
- Maria Nyberg platschef Eson-pac Norrköping

Mycket bra!

2016-10-24, 15:29

"Mycket bra! Ger eftertanke och träffar hårt. Jag gillar!"
- Sofia Nilsson Eson-pac, HR-ansvarig

..inspirerande och lärorik!

2016-10-24, 15:29

"Föreläsningen var inspirerande och lärorik! Fint om gruppdynamik och ledarskap. Det du berörde fick mig att associera till kommunikation i relationer av alla slag!”
- Vivi Katarina Hennig, Teknikområdesansvarig Region Syd WSP

Andra talare inom samma område

Anders Haglund

Anders Haglund är en av Sveriges mest uppskattade föreläsare, inspiratörer och coacher. Han titulerar sig transformativ framgångscoach och hans livsförändrande tankar om framgång och livskvalitet ha ...

Sofia Nordgren

Sofia ger råden du behöver om kost, träning, stresshantering och utbrändhet. Om hur du kan hantera din tid effektivare och hälsosammare. Hon får dig att

Jenny Andersson

Vill du få mer energi och effektiva verktyg för bättre ledarskap, närvaro, kommunikation och utveckling? Jenny Andersson är en hyllad och flitigt anlitad föreläsare som brinner för att ge

Michael Södermalm

Michael Södermalm är en av de bästa föreläsarna och inspiratörerna i Norden. En föreläsning med honom är väl investerad tid och garanterar energikickar.  

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap