Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Christer Olsson

Christer Olsson inspirerar och ökar handlingskraft med unik förmåga.

Låt mig börja där jag börjar i många av mina föreläsningar. I insikten att mycket här i livet faktiskt bara kan vara av eller på. Bakåt eller framåt. Svart eller vitt. Gråskalan är givetvis bra att ha för alla reflekterande människor, men det finns sammanhang där den inte duger till något annat än undanflykter. Jag pratar om utveckling. 

Och jag påstår att allt som inte är under utveckling, är under avveckling. Det finns inget mittemellan. Alla som tror på att behålla – ni är farligt ute. Av det uppenbara skälet att själva livet rör sig framåt. Allt utvecklas. I allt snabbare takt. Och den som själv slutar röra på sig hamnar i problem.

Christer Olsson är känd för sin unika förmåga att förstå det vardagliga samspelet mellan människor. Hans föreläsningar inspirerar, manar till eftertanke och ökar er handlingskraft. De goda råden är inte bara användbara för chefer och ledare, utan för människor på alla platser och i alla situationer i livet.  

Christer är fiskarsonen som gjort sunt förnuft till sin affärsidé. Han har arbetat som föreläsare i över 20 år och varvar det med författarskap och coachning av ledare och ledningsgrupper på några av Nordens största företag. Han är idag en av Sveriges mest bokade föreläsare. • Effekten av att boka Christer Olsson

  Hans ambition är att så Tankefrön och att du skall gå från att Veta till att Göra. Det handlar om utveckling och att vara en prövande lärande och levande människa. Han står fast för att allt som inte är under utveckling är under avveckling behålla är en farlig strategi.

 • Christer Olsson som talare

  Christer har en unik förmåga att sätta fingret på det vardagliga samspelet mellan människor på ett sätt som inspirerar, manar till eftertanke och inte minst till handling.

 • Så arbetar Christer Olsson

  Christer anpassar sina föreläsningar efter kundens önskemål och behov.

 • Christer Olsson erbjuder

  Christer Olsson skräddarsyr föreläsningar och utbildningar utefter kundens behov och önskemål. Han anpassar utbildningen utifrån var kunden är just nu och vad som ska uppnås.

 • Christer Olsson passar till

  Ledningsgruppsmöte, Kick Off, Medansvarig konferens, Kundarrangemang, Förändringsmöte, Utbildning.

Talaren utgår från Västra Götaland
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande
Kön Man
Språk Svenska

Christer är utbildad ingenjör och ekonom med påbyggnadsstudier i psykologi och beteendevetenskap. Karriären gick via sälj och marknadsföring till koncernledningen i en av dåtidens största investmentbolag.

Han driver idag tre företag i Christer Olsson Group och varvar detta med författarskap. Han senaste bok ”Du lever så länge du lär” kom i januari 2017 och är redan en succé.

Litteratur:
Idag viger Christer sitt liv åt att få människor att bli mer prövande och lärande och göra mer av det de redan vet. Tankar kring detta har han formulerat i sin nyutkomna tredje bok ”Du lever så länge du lär” med underrubriken ”Från veta till göra”. Christers har tidigare nått stor framgång med böckerna ”Vart är du på väg - Och vill du dit?” samt ”Du läcker vad du tänker”.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

"Christer Olsson är Sveriges bästa föreläsare och inspiratör!"

2017-09-19, 13:26

Christer Olsson är Sveriges bästa föreläsare och inspiratör, varje gång jag lyssnar på honom får jag med mig nya ideer och tankar om hur jag skall vidareutveckla mitt ledarskap och min organisation.

Christer Trägårdh
Head of Swedish Banking
Swedbank AB

Andra talare inom samma område

Tiina Bruno

Tiina Bruno ses som en normbrytare och global expert på ett av sätten att effektivt differentiera ert Employer Brand och öka inkludering, jämställdhet och social hållbarhet på arbetsplatsen.

Pia Villför Larsson

Pia Villför Larsson är certifierad facilitator Master enligt IAF med mångårig erfarenhet av att leda möten och workshops som facilitator inom alla sektorer - offentligt, privat och ideellt.

Catarina Löfqvist

Med närmare 30 års erfarenhet från olika roller inom eldistribution i energibranschen, har Catarina Löfqvist utvecklat en djupgående expertis inom arbetsmiljö och verksamhet

Torbjörn Hellmouth

Med lång erfarenhet som chef och ledare inom polisens Nationella insatsstyrka ger oss Torbjörn Hellmouth en högintressant föreläsning. Den handlar om mod och rädsla samt hur detta påverkar

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap