Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Peter Paunovic

Peter Paunovic visar vad riktig försäljning är, samtidigt som han hjälper åhöraren att riva alla nidbilder. Med säljmetodik som grund har han skapat verktyg som alla kan använda. Peter blandar en stor portion humor med ödmjukhet och allvar, samtidigt som han tar dig med dig på en resa som visar att allt du behöver finns inom dig.

– Mötet mellan människor, det är där det händer på riktigt. Låt oss inte slarva bort det! säger han.

Peter har blivit utsedd till världens bästa säljare inom Metro-koncernen, årets mediesäljare av mediebyrån Mindshare och en av Sveriges mäktigaste säljare av tidningen Resumé.

 • Effekten av att boka Peter Paunovic

  ”Vi har lyckats över förväntan. Vi säljer numera till 40 procent av de kunder som ringer in, samtidigt som våra kunder ger oss betyg 9,2 av 10, när vi frågar hur nöjda de är med den service de får av oss.” – Victoria Thore, VD Ikano Försäkring

 • Peter Paunovic som talare

  Peter blandar humor med allvar i en kraftfull mix som inte lämnar någon oberörd. Det känns i varje del av kroppen när Peter föreläser.

 • Så arbetar Peter Paunovic

  Vi skapar tillsammans en plan för vad ni vill att jag ska fokusera på. Jag trycker på de punkter som är extra viktiga för just er.

 • Peter Paunovic erbjuder

  Peter erbjuder föreläsningar om kundmötet, oavsett om det är som säljare, via kundservice, värdskap, ekonomiavdelningen, lagret eller ledningsgruppen. Han talar om mötet mellan människor och relationer dem emellan. Med enkla verktyg visar han att det går att ändra ett helt företags utveckling genom att fokusera på mötet med kunden, vare sig det är ett fysiskt möte, på telefon, i mail, på sociala medier eller genom appar.

 • Peter Paunovic passar till

  Kick-offer, strategimöten, gemensamma träffar för olika avdelningar som ska samarbete.

Talaren utgår från Södermanland
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Kick-off
Kön Man
Språk Svenska, Engelska

Peter är född och uppvuxen i Eskilstuna. Han stod tidigt på scen men då i egenskap av sångtalang. Som 8-åring uppträdde han för första gången i TV. Peter har alltid älskat scenen. Dessa erfarenheter bär han med sig i sina föreläsningar. ”Det ska kännas när jag föreläser” är ett av hans motton.

Efter avslutade studier vid Stockholms Universitet började Peter som säljare på ett litet annonsbolag som hette Avisator. Försäljningen av annonser gick till en början trögt, men Peter hankade sig fram. 2003 hamnade han på gratistidningen Metro, som ingår i Kinnevik-koncernen.

På Metro lärde han sig om försäljning, kundrelationer, kundbemötande, kundvård och allt annat som hör affärer till. Han gick från en årlig försäljning på 572 000 kr år 2003 till 72 miljoner kronor år 2005. Med dessa framgångar tog Peters karriär ordentlig fart. I rask takt blev han försäljningschef, försäljningsdirektör och sedermera också VD för ett dotterbolag, som Metro och Aftonbladet ägde hälften var av.

Som VD byggde Peter upp bolaget från 0 kr till 52 miljoner kr i omsättning, men han saknade närheten till kunder, människor och kundmötet. 2010 sa Peter upp sig och skrev boken ”Bestseller” tillsammans med Ann Olrin, tidigare redaktionschef på Metro.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

"Tillföra ny energi!"

2017-11-03, 15:01

”Vi hoppade på Novus Kunskaps utbildning i kundservice och merförsäljning. Detta för att få bättre lönsamhet på verksamheten och tillföra ny energi i arbetet.

Tidigare hade vi en snittförsäljning per frisör på cirka 6–8000 kr i månaden. Efter genomförd utbildning har vi ett snitt på 18 000 kr per frisör och månad.

Idag har vi utökat salongen, vi har fler kunder än någonsin, samtidigt som vi upplever att vi inte jobbar mer.”

Anna-Karin Kjellström,
Ägare Salong Preben Lidköping

Peter Paunovic talar om:

Expertområden:

Prisklass:

20.000 kr - 30.000 kr

 • Mitt motto

  ”Det är viktigare att förstå kunden, än att få kunden att förstå.”

3minTalk — Peter Paunovic / Försäljning för alla

Andra talare inom samma område

Kelly Odell

Vill ni må bättre på jobbet? Vill ni ha en arbetsmiljö där ni trivs mer med chefen och kollegorna? Medarbetare som mår bra presterar bättre. Kelly Odell ger rättframma perspektiv

Ida Hult

Behöver du stärka ditt konsumentfokus? Få koll på vad människor egentligen behöver, vill ha och känner? Behöver du inspireras inför framtiden? Eller måla om den stora bilden av vart din

Anna Olsson

Anna Olsson är en synnerligen erfaren förändringsledare, säljare och ledare. Hon arbetar passionerat så att förändringsprojekt lyckas, både affärsmässigt och mänskligt. H

Björn Salomonsson

Björn Salomonsson är talaren som motiverar säljorganisationer till framgång. Han väcker nyfikenhet och ger verktyg som åhörarna kan använda för att påverka genom sina handlingar. 

Björn ...

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap