Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Peter Paunovic

Peter Paunovic har över 14 års erfarenhet som passionerad företagsledare. Hans expertis ligger i att främja effektivitet genom mellanmänskliga möten och idéutbyte. Genom sin imponerande bakgrund inom försäljning och kundbemötande har Peter utvecklat enkla verktyg som kan appliceras över olika branscher för att optimera både arbets- och privatlivet. 

Med bakgrund som Stockholms Ekonom och influerad av serbisk kultur, erbjuder Peter ett unikt perspektiv som skapar kultursynergier som kan förvandla din organisation. Boka  Peter Paunovic nu och låt honom guida dig mot ökad effektivitet och en rikare kulturell förståelse.

Webbplats: https://www.youtube.com/watch?v=uuXogZIlpa4

Urval av tidigare beställare: Nordea, Handelsbanken, RISE, Canon, ICA Maxi, Eskilstuna Kommun, Visit Hemavan Tärnaby, Parken Zoo, Calix, m.fl.

 • Effekten av att boka Peter Paunovic

  ”Vi har lyckats över förväntan. Vi säljer numera till 40 procent av de kunder som ringer in, samtidigt som våra kunder ger oss betyg 9,2 av 10, när vi frågar hur nöjda de är med den service de får av oss.” – Victoria Thore, VD Ikano Försäkring

 • Peter Paunovic som talare

  Med en balans mellan djup allvar och humor, skapar Peter en engagerande atmosfär som uppskattas av hans publik. Hans energi och förmåga att vara öppen och autentisk bidrar till en minnesvärd upplevelse.

 • Så arbetar Peter Paunovic

  Peter strävar alltid efter att engagera sina åhörare genom övningar och workshops. Oavsett om det är små övningar eller mer omfattande workshops, involverar han sin publik på ett sätt som gör lärandet både praktiskt och minnesvärt.

 • Peter Paunovic erbjuder

  Peter Paunovic levererar sina föreläsningar utan tekniska hjälpmedel, enbart med en whiteboard och penna. Genom en interaktiv och deltagarcentrerad metod binder han omedelbart sin publik.

 • Peter Paunovic passar till

  Peter Paunovics föreläsningar passar perfekt för säljorganisationer, kundservice, kundtjänst, gästbemötande och alla som har interaktion med kunder.

Talaren utgår från Stockholm, Södermanland
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande, Kick-off
Kön Man
Språk Svenska, Engelska

Med rötterna i Stockholm är Peter Paunovic inte bara en framstående ekonom utan också en passionerad entreprenör i över ett decennium. Hans serbiska arv har berikat hans förmåga att förstå och sammanföra olika kulturer för att nå maximal påverkan.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

"Tillföra ny energi!"

2017-11-03, 15:01

”Vi hoppade på Novus Kunskaps utbildning i kundservice och merförsäljning. Detta för att få bättre lönsamhet på verksamheten och tillföra ny energi i arbetet.

Tidigare hade vi en snittförsäljning per frisör på cirka 6–8000 kr i månaden. Efter genomförd utbildning har vi ett snitt på 18 000 kr per frisör och månad.

Idag har vi utökat salongen, vi har fler kunder än någonsin, samtidigt som vi upplever att vi inte jobbar mer.”

Anna-Karin Kjellström,
Ägare Salong Preben Lidköping

Peter Paunovic talar om:

 • Service

  Egentligen arbetar vi alla med någon form av service. Du som bygger entreprenadmaskiner, erbjuder din kompetens som en service för att grävmaskinisten ska kunna erbjuda sitt arbete. Du som tar emot kundsamtal på telefon eller chatt gör samma sak. Vi påverkar någon annan människas liv, och det är service.

 • Försäljning

  Varför är det så komplicerat? Alla älskar bra försäljning men ingen vill vara säljare? Men jag river nidbilden om vad en säljare är och ger enkla tips på hur du kan göra istället.

Expertområden:

Prisklass:

25.000 kr - 25.000 kr

 • Mitt motto

  ”Det är viktigare att förstå kunden, än att få kunden att förstå.”

Andra talare inom samma område

Karin Klerfelt

Lönsamhetsexperten Karin Klerfelt föreläser om hur du blir en stjärna på att ta betalt, argumentera och förhandla. Hon lär ut tekniker som du kan använda både privat och på jobbet, oavset

Marianne Kjellberg

Marianne Kjellberg har utvecklat en unik talarkompetens med hennes erfarenhet inom både försäljning inom IT-branschen och nu som entreprenör inom hästföretagande. Genom att

Anders Hallquist

Anders Hallquist föreläser om sälj, merförsäljning via service och kundvård. Men även hur företag kan öka trivseln på arbetsplatsen, vilket i sin tur leder till mer välmående och

Maurice Jenkens

Maurice Jenkens är Sales Types coachen som håller i forskningsbaserade föreläsningar inom intuition@work och hur detta påverkar våra liv inom till exempel personlig utveckling, ledarskap, fö

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap