Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Maria Redig

Maria Redig är samtalsterapeuten som föreläser om stress, kommunikation, ledarskap och hälsa, men även närliggande ämnen. 

Hon håller i flertalet olika kurser, föreläsningar och andra arrangemang som rör ovanstående ämnen. Där åhörarna får tillgång till hennes enorma verktygslåda som är fylld med både teoretiska och praktiska övningar. Åhörarna kommer få en självmedvetenhet som leder till många positiva förändringar. Varje typ av föreläsning finns listad här nedan.

 • Stress & Hälsa
  Dessa hör verkligen ihop. Vad är vad? Att börja andas och “se klart” gör att kroppen få en vilopaus och du kan få mer, effektivt gjort, och må mycket bättre. Livsglädje!
 • Kommunikation & självmedvetenhet
  Med enkla verktyg blir allt så tydligt och det blir då lätt att se sig själv och andra med mer positiv syn. Konflikter blir lösta, alla får prata själva, lättare att sätta gränser, beroende och medberoende blir tydligt och hur man på ett enkelt sätt (med träning) kan förändra invanda beteendemönster.
 • Soul Voice/själens röst
  Det handlar ej om att kunna sjunga eller liknande utan att du har en röst och dig själv, det är allt! Genom varierade rösttekniker och andning kan du lära dig steg för steg att frigöra spänningar. Människans röst är det mest kraftfulla redskapet vi har tillgängligt för att “hela” oss förändra vår medvetenhet om oss själva.Befria din röst, öka/förbättra kommunikationen och lås upp kreativa uttryckssätt.
 • Led dig själv och andra
  Utveckla ditt ledarskap, tjäna både tid och pengar, bli medveten om din potential och sluta stressa i onödan. 3 stegs kurs.

Alla dessa föreläsningar är anpassningsbara, så att allt blir så relevant som möjligt för åhörarna.
Maria har nyligen släppt sin CD att slappna av till. Den finns på Spotify samt YouTube.

 • Effekten av att boka Maria Redig

  Åhörarna kommer få ökad medvetenhet om sig själv/självmedvetenhet och andra människor/medarbetare. De kommer få djupa insikter i alla sorters kommunikation.

  De kommer kunna sätta bättre rutiner, få tydlighet i både arbets- och privatlivet. Att ta eget ansvar istället för att döma andra, samt att hitta kraften att sätta gränser på ett positivt sätt. Men de kommer främst lära sig att respektera sig själva och andra i sin omgivning.

  “Du är bra precis som du är, ibland behöver man bara läsa bruksanvisningen och/eller förstå den.”

 • Så arbetar Maria Redig

  Maria är som en sambandscentral, där alla verktyg från diverse utbildningar, erfarenheter och kunskaper har samlats. Hon arbetar på ett flytande sätt, vilket ger henne möjlighet att följa och förändra allting utifrån deltagarnas reaktioner. Däremot befinner sig den kreativa aspekten alltid på en stabil grundsten med tydliga ramar, så kundens behov förblir alltid i centrum.

 • Maria Redig passar till

  Marias föreläsning kan anpassas till alla gruppstorlekar inom både offentlig och privat sektor.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska

Maria är född i Dalarna, uppväxt i Värmland men valde att flytta till Stockholm i början av 80-talet. Då utbildade hon sig till frisör, jobbade hos Björn Axén och drev sedan två egna salonger i Stockholms innerstad fr.1987. Därefter tog livet verkligen fart, och hon samlade på sig en hel del kunskaper och erfarenheter. Detta inkluderar bl.a arbete med Globen, Melodifestivalen och att vara Wardrobe Manager åt Jackson 5. Utöver detta så bodde hon dels i New York, och dels bland ursprungsbefolkningen i Mexico. Hon hann även med att utbilda sig till psykoterapeut, symbolpedagog, dansledare, coach inom ljusterapi och Soul Voice terapeut och Lärare.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Maria Redig talar om:

Expertområden:

Prisklass:

15.000 kr - 30.000 kr

 • Mitt motto

  Lifecreation - livförsäkringen som ger utdelning under tiden du lever. Du behöver bara bestämma vad du vill!

Andra talare inom samma område

Beata Wickbom

Beata Wickbom har modererat över 1,000 event, konferenser och möten. De teman som passar henne bäst är: digitalisering, innovation, hållbarhet, kommunikation, ledarskap och

David Knutsson

David Knutsson är ingen duvunge. Som kommunikatör har han stor erfarenhet av att leda event och andra tillställningar. David har producerat flera internationella framträdanden för bolag i

Jessica Humleklo

Jessica Humleklo är en erfaren yogalärare, mentala tränare, teamcoach och moderator som dedikerat sig åt att guida individer och organisationer mot deras fulla potential. Ge

Cecilia Ömalm

Jag heter Cecilia Ömalm och har arbetat som konstnär i över 20 år. Mitt arbete drivs av att använda konst som ett verktyg för samhällsförändring, inspiration och personlig u

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap