Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Hem / Inspiration / Lili Öst

Lili Öst

År 2023 firar Lili Öst 40 år som artist och 20 år som föreläsare. Hon är tongivande inom personlig utveckling och läran om attraktionslagen och har utsetts till en av Sveriges topp 100 föreläsare tre år i rad. Genom sina inspirerande skräddarsydda föreläsningar och workshops med musikaliska inslag hjälper hon företag att zooma ut och se på nuläget samt orsak och verkan ur ett annorlunda, för många livsförändrande perspektiv. Sedan kan man zooma in igen och med ett uppgraderat mindset, en gemensam utgångspunkt och kraftfulla verktyg ta sig an den förändring man vill skapa. 

Lili lyfter hela seminariet/eventet och har som största fokus hela tiden att inspirera och underhålla publiken. Genom en skön blandning av fakta, skratt, livesång, hög igenkänning, forskning och självupplevt inspirerar hon till insikt och ny energi. Lili benämns ofta som en ögonöppnare, dörröppnare och möjliggörare. Allt från småföretag till stora organisationer tar in henne på kortare såväl som längre uppdrag där hon på sitt unika sätt arbetar med mindset, fokus, bemötande, det egna ansvaret, energi, arbetsglädje, reflektion och den personliga utvecklingen av chefer och medarbetare. Genom ökad självmedvetenhet och ett uppgraderat mindset finner företag nya lösningar på problem som tidigare har "satt sig i väggarna".  Lili är även författare, bland annat till böckerna "Jag blir vad jag tänker, SÅ KLART! Hur DU & Attraktionslagen blir ett vinnande team" och den senaste boken "JA! Boken som gör dig glad", vilken är en antologi som kom ut i november 2022.

 • Lili Öst som talare

  Lili inspirerar med humor, värme och hög igenkänning och lockar till eftertanke. Hon utmanar begränsande sanningar och målar upp en helt ny karta för många. Detta hjälper inte bara individen utan också teamet att ta sig till en ny nivå av självinsikt och ökad förståelse för varandra. Genom att se på kommunikation, bemötande, fokus, förhållningssätt och självprat ur ett nytt perspektiv kan de vässa sina färdigheter och prestera bättre tillsammans.

 • Så arbetar Lili Öst

  Hon erbjuder sina kunder inspirationsföreläsningar, halvdags, - heldags eller flerdagars workshops. Detta som längre förändringsprocesser över tid, samt medarbetar, - grupp, - och ledarcoaching.
  Som konferencier/moderator jobbar hon tätt ihop med ansvarig på företaget och skräddarsyr uppdraget in i minsta detalj.

 • Lili Öst erbjuder

  Skräddarsydda föreläsningar och workshops med musikaliska inslag

  På teman som arbetsglädje, kommunikation, fokus, attityder, förhållningssätt, förändring, bemötande, självledarskap, psykisk hälsa och inspiration, skräddarsyr jag föreläsningar och workshops efter era behov. Mitt unika koncept att väva in musiken är terapeutiskt och gör att jag når hjärtat hos åhörarna, inte bara deras huvuden. Min metodik är disruptiv och alltid blandad med inspiration, nya perspektiv, igenkänning, humor och värme.
  För fler typer av föreläsningar, följ länken www.liliost.se/foeretag

  Lili Öst - ett kinderegg

  Med sina 40 år som artist och hundratals uppdrag genom åren som konferencier/moderator, kan ni dra nytta av hennes breda erfarenhet genom att kombinera flera av hennes förmågor: föreläsare, konferencier och middagsunderhållning. Om ni vill ha fler artister på scenen än Lili kan hon ta med sig resten av gänget i sånggruppen Avec, som har arbetat tillsammans i 35 år och är experter på middagsunderhållning. Alternativt kan hon bjuda in andra fantastiska sångarkollegor som också kan konsten att underhålla. Det kommer att bli svängigt, musikaliskt och underhållande, med humor och i nära samspel med publiken.

 • Lili Öst passar till

  Lilis föreläsningar och workshops passar både privat såväl som offentlig sektor. Föreläsningarna är perfekta vid konferenser, kick-offer och inför/ under förändringsprocesser.
  Att ta in Lili innan ni påbörjar ett planerat förändringsarbete kan påverka hur era medarbetare förhåller sig till den förändring de ska genomföra. Detta kan göra en enorm skillnad i hur arbetet utvecklas och landar på sikt.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Underhållande, Inspirerande
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska

Lili Öst har ett förflutet som sångare i grupperna Family Four och Avec (som emellanåt återuppstår). Under hela sitt yrkesverksamma liv har hon inspirerat från scenen och arbetat som showproducent, manusförfattare och regissör. En egen utbrändhet år 2002 ledde henne till att på djupet börja arbeta med sin personliga utveckling för att förstå vad som ledde till utbrändheten. Detta blev grunden till att hon 2003 skrev sin första musikaliska föreläsning, "PAUS eller KAOS", och därifrån har hon fortsatt att utveckla både sig själv och sin yrkesroll inom personlig utveckling och förändring. Hon är en diplom utbildad coach med inriktning på NLP och har även utbildning inom kommunikologi. Idag har Lili över 3 000 coaching timmar i ryggen och coachar privatpersoner, medarbetare och ledare.


Genom sina föreläsningar, workshops, böcker, kurser och den tidigare podden "Attraktionslagen 2.0" (som hon drev mellan 2018 och 2022, och där det finns 200 avsnitt tillgängliga), har hon hjälpt tusentals människor att få insikter och uppnå önskade förändringar.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Koppargatan 3
602 23 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap