Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Hem / Inspiration / Lili Öst

Lili Öst

År 2023 firar Lili Öst 40 år som artist och 20 år som föreläsare. Hon är tongivande inom personlig utveckling och läran om attraktionslagen och har utsetts till en av Sveriges topp 100 föreläsare tre år i rad. Genom sina inspirerande skräddarsydda föreläsningar och workshops med musikaliska inslag hjälper hon företag att zooma ut och se på nuläget samt orsak och verkan ur ett annorlunda, för många livsförändrande perspektiv. Sedan kan man zooma in igen och med ett uppgraderat mindset, en gemensam utgångspunkt och kraftfulla verktyg ta sig an den förändring man vill skapa. 

Lili lyfter hela seminariet/eventet och har som största fokus hela tiden att inspirera och underhålla publiken. Genom en skön blandning av fakta, skratt, livesång, hög igenkänning, forskning och självupplevt inspirerar hon till insikt och ny energi. Lili benämns ofta som en ögonöppnare, dörröppnare och möjliggörare. Allt från småföretag till stora organisationer tar in henne på kortare såväl som längre uppdrag där hon på sitt unika sätt arbetar med mindset, fokus, bemötande, det egna ansvaret, energi, arbetsglädje, reflektion och den personliga utvecklingen av chefer och medarbetare. Genom ökad självmedvetenhet och ett uppgraderat mindset finner företag nya lösningar på problem som tidigare har "satt sig i väggarna".  Lili är även författare, bland annat till böckerna "Jag blir vad jag tänker, SÅ KLART! Hur DU & Attraktionslagen blir ett vinnande team" och den senaste boken "JA! Boken som gör dig glad", vilken är en antologi som kom ut i november 2022.

 • Lili Öst som talare

  Lili inspirerar med humor, värme och hög igenkänning och lockar till eftertanke. Hon utmanar begränsande sanningar och målar upp en helt ny karta för många. Detta hjälper inte bara individen utan också teamet att ta sig till en ny nivå av självinsikt och ökad förståelse för varandra. Genom att se på kommunikation, bemötande, fokus, förhållningssätt och självprat ur ett nytt perspektiv kan de vässa sina färdigheter och prestera bättre tillsammans.

 • Så arbetar Lili Öst

  Hon erbjuder sina kunder inspirationsföreläsningar, halvdags, - heldags eller flerdagars workshops. Detta som längre förändringsprocesser över tid, samt medarbetar, - grupp, - och ledarcoaching.
  Som konferencier/moderator jobbar hon tätt ihop med ansvarig på företaget och skräddarsyr uppdraget in i minsta detalj.

 • Lili Öst erbjuder

  Skräddarsydda föreläsningar och workshops med musikaliska inslag

  På teman som arbetsglädje, kommunikation, fokus, attityder, förhållningssätt, förändring, bemötande, självledarskap, psykisk hälsa och inspiration, skräddarsyr jag föreläsningar och workshops efter era behov. Mitt unika koncept att väva in musiken är terapeutiskt och gör att jag når hjärtat hos åhörarna, inte bara deras huvuden. Min metodik är disruptiv och alltid blandad med inspiration, nya perspektiv, igenkänning, humor och värme.
  För fler typer av föreläsningar, följ länken www.liliost.se/foeretag

  Lili Öst - ett kinderegg

  Med sina 40 år som artist och hundratals uppdrag genom åren som konferencier/moderator, kan ni dra nytta av hennes breda erfarenhet genom att kombinera flera av hennes förmågor: föreläsare, konferencier och middagsunderhållning. Om ni vill ha fler artister på scenen än Lili kan hon ta med sig resten av gänget i sånggruppen Avec, som har arbetat tillsammans i 35 år och är experter på middagsunderhållning. Alternativt kan hon bjuda in andra fantastiska sångarkollegor som också kan konsten att underhålla. Det kommer att bli svängigt, musikaliskt och underhållande, med humor och i nära samspel med publiken.

 • Lili Öst passar till

  Lilis föreläsningar och workshops passar både privat såväl som offentlig sektor. Föreläsningarna är perfekta vid konferenser, kick-offer och inför/ under förändringsprocesser.
  Att ta in Lili innan ni påbörjar ett planerat förändringsarbete kan påverka hur era medarbetare förhåller sig till den förändring de ska genomföra. Detta kan göra en enorm skillnad i hur arbetet utvecklas och landar på sikt.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Underhållande, Inspirerande
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska

Lili Öst har ett förflutet som sångare i grupperna Family Four och Avec (som emellanåt återuppstår). Under hela sitt yrkesverksamma liv har hon inspirerat från scenen och arbetat som showproducent, manusförfattare och regissör. En egen utbrändhet år 2002 ledde henne till att på djupet börja arbeta med sin personliga utveckling för att förstå vad som ledde till utbrändheten. Detta blev grunden till att hon 2003 skrev sin första musikaliska föreläsning, "PAUS eller KAOS", och därifrån har hon fortsatt att utveckla både sig själv och sin yrkesroll inom personlig utveckling och förändring. Hon är en diplom utbildad coach med inriktning på NLP och har även utbildning inom kommunikologi. Idag har Lili över 3 000 coaching timmar i ryggen och coachar privatpersoner, medarbetare och ledare.


Genom sina föreläsningar, workshops, böcker, kurser och den tidigare podden "Attraktionslagen 2.0" (som hon drev mellan 2018 och 2022, och där det finns 200 avsnitt tillgängliga), har hon hjälpt tusentals människor att få insikter och uppnå önskade förändringar.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Carolina Wolfhagen, företagare

2023-03-28, 19:35

“Vilken inspiratör du är! Har helt ändrat tänk på allt, varje dag. TACK!”

Madeleine Walles, Chefredaktör tidningen Nära

2023-03-28, 19:34


”Lili Öst har verkligen förmågan att trollbinda sin publik”.

Eva Suits, Marknadschef Skepparholmen Konferens/Krog/Spa

2023-03-28, 19:34


”På ett lekfullt sätt och med målande beskrivning exemplifierar Lili invanda tankemönster där negativa tankar leder till självuppfyllande profetior. Med dessa klockrena bevis staplade på varandra lovade jag mig själv att lägga bort osund pessimism, sluta att ta ut någon ledsamhet i förväg och fokusera min kraft på energigivande tankar och aktiviteter som inspirerar. Tack Lili för din tankeväckare som blev en "vitamininjektion"!

Roine Sundberg, Minanda Adviser AB/Skälsätra Bygg

2023-03-28, 19:33


”Lilis föreläsning på vår kickoff var väldigt lyckad och kändes bra i timing i var företaget befinner sig just nu. Hennes annorlunda synsätt och metodik gav nya insikter som kommer hjälpa teamet att fortsätta framåt i en positiv riktning”.

Challe Lundholm, Goodlifetravel by Feature Familjen AB

2023-03-28, 19:32


”Lili är en stjärna både på och utanför scenen! Vi har haft med henne som föreläsare på flera kom-i-form resor och hon är en enorm tillgång då hon också kan bidra med sitt artisteri. Hon sprider glädje och värme till alla omkring sig och får alla att må bra. Hennes livsglädje och humor sprudlar och sprider sig i hela gruppen. Att vi samtidigt får med oss hennes verktyg till ett härligare och roligare liv är pricken över i. Kan verkligen ge Lili de allra bästa rekommendationerna”!

Richard Svartvik, DOO Nordic Choice Hotels - Clarion Collection Sverige

2023-03-28, 19:30

Jag vill verkligen å det varmaste rekommendera Lili för framtida uppdragsgivare. Ni kommer inte bli besvikna. (Detta inlägg har ännu inte godkänts)

Eva Reignier, Ericsson

2023-03-28, 19:29

”Fantastiskt, underbart, inspirerande, glädjespridande! Efter ditt föredrag vill man bara ta tag i sitt liv och bli i sin fulla potential!”


Anna-Fia Nilsson, PR/Chief Trainer, Sensai/Bvlgari

2023-03-28, 19:27

”Lilis deltagande på vår kick-off var precis vad vi behövde! Uppiggande, kul, tänkvärt och gav energi” Bassam Mattar, VD SOS International "En otroligt inspirerande föreläsning där man direkt fick enkla verktyg att förändra sitt tankesätt”.

Katalin Paldeak Pålsson, COO Nordic Choice Hotels

2023-03-28, 19:25“Efter två år med pandemi, nedskärningar, ovisshet, stora påfrestningar och förändringar för hela vår bransch, var det helt väsentligt för oss att ta en rejäl fot i backen på det personliga planet för våra ledare. Med hjälp av Lili Öst ´s självhjälpsverktyg lyckades vi efter en mycket destruktiv och krävande tid att få tillbaka våra ledares fokus "på plus", vilket varit helt avgörande för att snabbt komma tillbaka till en ny vardag. Vi rekommenderar Lili å det varmaste när det behövs hjälp med reflektion och utveckling för individ eller grupp”.

Richard Svartvik, DOO Nordic Choice Hotels - Clarion Collection Sverige

2023-03-28, 19:24

Efter pandemin då vardagen blev någorlunda normal kände vi behov av att ge våra hotelldirektörer nya verktyg, nya tankesätt och ny energi för att kunna hantera nya frågeställningar som uppstod i den nya vardagen.Vi valde att anlita Lili Öst som en viktig del i denna process. Lili har varit en mycket uppskattad person genom sin djupa kunskap kring våra energier, fokus på PLUS och förmågan att få fram sitt budskap. Att hon dessutom har en hög humorfaktor och får gruppen att skratta gör verkligen inte saken sämre. Jag vill verkligen å det varmaste rekommendera Lili för framtida uppdragsgivare. Ni kommer inte bli besvikna.

Marie Helenius, Nacka kommun

2023-03-28, 19:23


“Förutom att hon har en fängslande personlighet som utstrålar styrka och positivitet, så har hon röstens och talets förmåga. Lili är en fantastiskt vis coach och är en mästare på att vara tydlig och förklara så att man verkligen förstår. Hennes entusiasm och lösningsfokusering smittar av sig och hon får allt det svåra till att bli enkelt. Hennes närvaro i frågorna som kommer upp, gör att hennes råd och metoder är enkla att ta med sig i livet framöver och hon bäddar för att man ska kunna fortsätta arbeta självständigt med sin eller gruppens utveckling”.

Anneli Sandström, VD Herb Pharma Sverige AB

2023-03-27, 11:33

"Lilis framförande fick oss i Herb Pharma team att skratta så det ekade, tårarna trillande när det berörde hjärtat, eftertanken på vad lägger jag mitt fokus på, har för var och en av oss satt positiva känslor i rullning".

Mica Almberg, VD Master Training

2023-03-27, 11:33

“Vi anlitade Lili när vi skulle genomgå en förändring där de var största vikt att alla medarbetare var införstådda i processen och där vi ville att vi tillsammans skulle landa i en positiv känsla. Med sina inspirerande föreläsningar och individuella samtal fick Lili oss att inte bara ta oss igenom den viktig förändring utan påverkade vårt sätt att arbeta, så att det blev en genomtänkt och positiv förändringsresa”.

Fia Westerberg, Head of people and Culture, Winn Hotel Group

2023-03-27, 11:32

”Vi på Winn Hotel Group har haft förmånen att anlita Lili Öst både som coach, föreläsare, workshopledare, konferencier och sångerska. Det unika med Lili är att hon är ett ”Kinderegg” med bred kompetens som täcker flera behov och områden. Hon har en förmåga att trollbinda publiken med sin professionalism och glädje samtidigt som hon förmedlar ett budskap som sätter sig djupt och som man tar med sig i arbetslivet såväl som privatlivet. Vi ser fram emot fortsatta framtida samarbeten med Lili Öst. Mina varmaste rekommendationer”.

“Vilken inspiratör du är! Har helt ändrat tänk på allt, varje dag. TACK!”

2023-03-27, 11:27

Carolina Wolfhagen, företagare

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: info@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss. 
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap