Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Lili Öst

Ögonöppnare, dörröppnare och möjliggörare.

Lili Öst benämns som en ögonöppnare, dörröppnare och möjliggörare.

Hon hjälper dig och ditt team att fokusera på ett hållbart mindset, målsättning, motivation, attityd, självledarskap och det egna ansvarstagandet. Med Lili som talare kan ni förbättra arbetsglädjen, höja energin och stärka er employer branding samtidigt som ni utvecklar de viktiga områdena som är avgörande för framgång. 

Med Lili Öst som talare och workshopledare på ditt event kommer du att få tillgång till en inspirationskälla som inte bara utmanar det konventionella tänkandet utan också erbjuder praktiska verktyg för att uppnå önskade resultat. Lili är en auktoritet inom sina expertområden och har en bevisad förmåga att guida företag och individer mot positiv förändring och framgång. Boka henne för ditt nästa evenemang och ge din publik en minnesvärd upplevelse som kommer att göra skillnad.

 • Effekten av att boka Lili Öst

  Här är några av de positiva effekterna som du kan förvänta dig när du bokar Lili:

  Inspirerad publik: Lili har en unik förmåga att inspirera och motivera sin publik. Hennes föreläsningar är fyllda med insikter, humor och engagerande berättelser som kan hjälpa deltagarna att hitta ny inspiration och energi. 

  Ökad medvetenhet: Lili fokuserar på personlig utveckling, mindset och attitydförändring. Genom att lyfta fram vikten av självmedvetenhet och ett positivt mindset kan hon hjälpa deltagarna att öka sin medvetenhet om sig själva och sin omgivning. 

  Förbättrat samarbete: Lili betonar vikten av kommunikation, bemötande och förhållningssätt. Dessa aspekter kan förbättra teamets samarbetsförmåga och öka förståelsen för varandra. 

  Lösningar på tidigare svåra problem: Genom att hjälpa företag och organisationer att tänka på sina utmaningar från nya perspektiv och kultivera ett uppgraderat mindset, kan Lili bidra till att hitta innovativa lösningar på problem som tidigare verkat oöverstigliga. 

  Positiv Företagskultur: Lili's budskap om arbetsglädje, ansvarstagande och positivitet kan bidra till att skapa en positiv och hälsosam företagskultur, vilket i sin tur kan leda till ökad produktivitet och medarbetarnöjdhet. 

  Konkreta verktyg för förändring: Lili erbjuder praktiska verktyg och tekniker som deltagarna kan använda omedelbart för att påbörja sin personliga utvecklingsresa och förändra sitt beteende och tankesätt. 

  Minnesvärd upplevelse: Lili är känd för att lyfta hela evenemanget med sin förmåga att inspirera och underhålla. Deltagarna kommer att komma ihåg hennes föreläsning som en minnesvärd och meningsfull upplevelse. 

  Positiv påverkan på resultat: Genom att öka medvetenheten, förbättra samarbetet och bidra till en positiv företagskultur kan Lili's närvaro på evenemanget ha en positiv inverkan på organisationens resultat och framgång.

 • Lili Öst som talare

  Lili inspirerar med humor, värme och hög igenkänning och lockar till eftertanke. Hon utmanar begränsande sanningar och målar upp en helt ny karta för många. Detta hjälper inte bara individen utan också teamet att ta sig till en ny nivå av självinsikt och ökad förståelse för varandra. Genom att se på kommunikation, bemötande, fokus, förhållningssätt och självprat ur ett nytt perspektiv kan de vässa sina färdigheter och prestera bättre tillsammans.

 • Så arbetar Lili Öst

  Oavsett vilken nivå av engagemang eller längd på utvecklingsresan som behövs, är Lili Öst utrustad med expertisen och erfarenheten för att skräddarsy en lösning som passar era specifika mål och behov. Hennes mångsidighet och engagemang för att se sina kunder blomstra gör henne till en värdefull partner för alla som strävar efter förändring och utveckling.

 • Lili Öst erbjuder

  Med drygt 40 år som artist, 20 år som föreläsare och omfattande erfarenhet som konferencier och moderator kan Lili dra nytta av sin breda kompetens genom att kombinera sina talanger som föreläsare och konferencier.

  På teman som arbetsglädje, kommunikation, fokus, attityder, förhållningssätt, förändring, bemötande, självledarskap, psykisk hälsa och inspiration, skräddarsyr jag föreläsningar och workshops efter era behov. Sitt unika koncept att väva in musiken är terapeutiskt och gör att hon når hjärtat hos åhörarna, inte bara deras huvuden. Hennes metodik är disruptiv och alltid blandad med inspiration, nya perspektiv, igenkänning, humor och värme.

  Arbetsmetodik Som Konferencier/Moderator
  När det gäller uppdrag som konferencier eller moderator samarbetar Lili tätt med den ansvariga på företaget för att skräddarsy uppdraget i minsta detalj. Detta säkerställer att evenemanget blir helt anpassat efter era behov och att varje aspekt, från program till interaktion med publiken, är noggrant planerad och genomförd för att ge den bästa möjliga upplevelsen.


  Med sina 40 år som artist och hundratals uppdrag genom åren som konferencier/moderator, kan ni dra nytta av hennes breda erfarenhet genom att kombinera flera av hennes förmågor: föreläsare, konferencier och middagsunderhållning. Om ni vill ha fler artister på scenen än Lili kan hon ta med sig resten av gänget i sånggruppen Avec, som har arbetat tillsammans i 35 år och är experter på middagsunderhållning. Alternativt kan hon bjuda in andra fantastiska sångarkollegor som också kan konsten att underhålla. Det kommer att bli svängigt, musikaliskt och underhållande, med humor och i nära samspel med publiken.

 • Lili Öst passar till

  Lilis föreläsningar och workshops passar både privat såväl som offentlig sektor. Föreläsningarna är perfekta vid konferenser, kick-offer och inför/ under förändringsprocesser.
  Att ta in Lili innan ni påbörjar ett planerat förändringsarbete kan påverka hur era medarbetare förhåller sig till den förändring de ska genomföra. Detta kan göra en enorm skillnad i hur arbetet utvecklas och landar på sikt.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Underhållande, Inspirerande
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska

Lili Öst har ett förflutet som sångare i grupperna Family Four och Avec (som emellanåt återuppstår). Under hela sitt yrkesverksamma liv har hon inspirerat från scenen och arbetat som showproducent, manusförfattare och regissör. En egen utbrändhet år 2002 ledde henne till att på djupet börja arbeta med sin personliga utveckling för att förstå vad som ledde till utbrändheten. Detta blev grunden till att hon 2003 skrev sin första musikaliska föreläsning, "PAUS eller KAOS", och därifrån har hon fortsatt att utveckla både sig själv och sin yrkesroll inom personlig utveckling och förändring. Hon är en diplom utbildad coach med inriktning på NLP och har även utbildning inom kommunikologi. Idag har Lili över 3 000 coaching timmar i ryggen och coachar privatpersoner, medarbetare och ledare.


Genom sina föreläsningar, workshops, böcker, kurser och den tidigare podden "Attraktionslagen 2.0" (som hon drev mellan 2018 och 2022, och där det finns 200 avsnitt tillgängliga), har hon hjälpt tusentals människor att få insikter och uppnå önskade förändringar.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Carolina Wolfhagen, företagare

Hel stjärnaHel stjärnaHel stjärnaHel stjärnaHel stjärna

2023-03-28, 19:35

“Vilken inspiratör du är! Har helt ändrat tänk på allt, varje dag. TACK!”

Madeleine Walles, Chefredaktör tidningen Nära

Hel stjärnaHel stjärnaHel stjärnaHel stjärnaHel stjärna

2023-03-28, 19:34


”Lili Öst har verkligen förmågan att trollbinda sin publik”.

Eva Suits, Marknadschef Skepparholmen Konferens/Krog/Spa

Hel stjärnaHel stjärnaHel stjärnaHel stjärnaHel stjärna

2023-03-28, 19:34


”På ett lekfullt sätt och med målande beskrivning exemplifierar Lili invanda tankemönster där negativa tankar leder till självuppfyllande profetior. Med dessa klockrena bevis staplade på varandra lovade jag mig själv att lägga bort osund pessimism, sluta att ta ut någon ledsamhet i förväg och fokusera min kraft på energigivande tankar och aktiviteter som inspirerar. Tack Lili för din tankeväckare som blev en "vitamininjektion"!

Roine Sundberg, Minanda Adviser AB/Skälsätra Bygg

Hel stjärnaHel stjärnaHel stjärnaHel stjärnaHel stjärna

2023-03-28, 19:33


”Lilis föreläsning på vår kickoff var väldigt lyckad och kändes bra i timing i var företaget befinner sig just nu. Hennes annorlunda synsätt och metodik gav nya insikter som kommer hjälpa teamet att fortsätta framåt i en positiv riktning”.

Challe Lundholm, Goodlifetravel by Feature Familjen AB

Hel stjärnaHel stjärnaHel stjärnaHel stjärnaHel stjärna

2023-03-28, 19:32


”Lili är en stjärna både på och utanför scenen! Vi har haft med henne som föreläsare på flera kom-i-form resor och hon är en enorm tillgång då hon också kan bidra med sitt artisteri. Hon sprider glädje och värme till alla omkring sig och får alla att må bra. Hennes livsglädje och humor sprudlar och sprider sig i hela gruppen. Att vi samtidigt får med oss hennes verktyg till ett härligare och roligare liv är pricken över i. Kan verkligen ge Lili de allra bästa rekommendationerna”!

Richard Svartvik, DOO Nordic Choice Hotels - Clarion Collection Sverige

Hel stjärnaHel stjärnaHel stjärnaHel stjärnaHel stjärna

2023-03-28, 19:30

Jag vill verkligen å det varmaste rekommendera Lili för framtida uppdragsgivare. Ni kommer inte bli besvikna. (Detta inlägg har ännu inte godkänts)

Eva Reignier, Ericsson

Hel stjärnaHel stjärnaHel stjärnaHel stjärnaHel stjärna

2023-03-28, 19:29

”Fantastiskt, underbart, inspirerande, glädjespridande! Efter ditt föredrag vill man bara ta tag i sitt liv och bli i sin fulla potential!”


Anna-Fia Nilsson, PR/Chief Trainer, Sensai/Bvlgari

Hel stjärnaHel stjärnaHel stjärnaHel stjärnaHel stjärna

2023-03-28, 19:27

”Lilis deltagande på vår kick-off var precis vad vi behövde! Uppiggande, kul, tänkvärt och gav energi” Bassam Mattar, VD SOS International "En otroligt inspirerande föreläsning där man direkt fick enkla verktyg att förändra sitt tankesätt”.

Katalin Paldeak Pålsson, COO Nordic Choice Hotels

Hel stjärnaHel stjärnaHel stjärnaHel stjärnaHel stjärna

2023-03-28, 19:25“Efter två år med pandemi, nedskärningar, ovisshet, stora påfrestningar och förändringar för hela vår bransch, var det helt väsentligt för oss att ta en rejäl fot i backen på det personliga planet för våra ledare. Med hjälp av Lili Öst ´s självhjälpsverktyg lyckades vi efter en mycket destruktiv och krävande tid att få tillbaka våra ledares fokus "på plus", vilket varit helt avgörande för att snabbt komma tillbaka till en ny vardag. Vi rekommenderar Lili å det varmaste när det behövs hjälp med reflektion och utveckling för individ eller grupp”.

Richard Svartvik, DOO Nordic Choice Hotels - Clarion Collection Sverige

Hel stjärnaHel stjärnaHel stjärnaHel stjärnaHel stjärna

2023-03-28, 19:24

Efter pandemin då vardagen blev någorlunda normal kände vi behov av att ge våra hotelldirektörer nya verktyg, nya tankesätt och ny energi för att kunna hantera nya frågeställningar som uppstod i den nya vardagen.Vi valde att anlita Lili Öst som en viktig del i denna process. Lili har varit en mycket uppskattad person genom sin djupa kunskap kring våra energier, fokus på PLUS och förmågan att få fram sitt budskap. Att hon dessutom har en hög humorfaktor och får gruppen att skratta gör verkligen inte saken sämre. Jag vill verkligen å det varmaste rekommendera Lili för framtida uppdragsgivare. Ni kommer inte bli besvikna.

Marie Helenius, Nacka kommun

Hel stjärnaHel stjärnaHel stjärnaHel stjärnaHel stjärna

2023-03-28, 19:23


“Förutom att hon har en fängslande personlighet som utstrålar styrka och positivitet, så har hon röstens och talets förmåga. Lili är en fantastiskt vis coach och är en mästare på att vara tydlig och förklara så att man verkligen förstår. Hennes entusiasm och lösningsfokusering smittar av sig och hon får allt det svåra till att bli enkelt. Hennes närvaro i frågorna som kommer upp, gör att hennes råd och metoder är enkla att ta med sig i livet framöver och hon bäddar för att man ska kunna fortsätta arbeta självständigt med sin eller gruppens utveckling”.

Anneli Sandström, VD Herb Pharma Sverige AB

Hel stjärnaHel stjärnaHel stjärnaHel stjärnaHel stjärna

2023-03-27, 11:33

"Lilis framförande fick oss i Herb Pharma team att skratta så det ekade, tårarna trillande när det berörde hjärtat, eftertanken på vad lägger jag mitt fokus på, har för var och en av oss satt positiva känslor i rullning".

Mica Almberg, VD Master Training

Hel stjärnaHel stjärnaHel stjärnaHel stjärnaHel stjärna

2023-03-27, 11:33

“Vi anlitade Lili när vi skulle genomgå en förändring där de var största vikt att alla medarbetare var införstådda i processen och där vi ville att vi tillsammans skulle landa i en positiv känsla. Med sina inspirerande föreläsningar och individuella samtal fick Lili oss att inte bara ta oss igenom den viktig förändring utan påverkade vårt sätt att arbeta, så att det blev en genomtänkt och positiv förändringsresa”.

Fia Westerberg, Head of people and Culture, Winn Hotel Group

Hel stjärnaHel stjärnaHel stjärnaHel stjärnaHel stjärna

2023-03-27, 11:32

”Vi på Winn Hotel Group har haft förmånen att anlita Lili Öst både som coach, föreläsare, workshopledare, konferencier och sångerska. Det unika med Lili är att hon är ett ”Kinderegg” med bred kompetens som täcker flera behov och områden. Hon har en förmåga att trollbinda publiken med sin professionalism och glädje samtidigt som hon förmedlar ett budskap som sätter sig djupt och som man tar med sig i arbetslivet såväl som privatlivet. Vi ser fram emot fortsatta framtida samarbeten med Lili Öst. Mina varmaste rekommendationer”.

“Vilken inspiratör du är! Har helt ändrat tänk på allt, varje dag. TACK!”

Hel stjärnaHel stjärnaHel stjärnaHel stjärnaHel stjärna

2023-03-27, 11:27

Carolina Wolfhagen, företagare

Lili Öst talar om:

 • Ögonöppnare, dörröppnare och möjliggörare

  Genom sin tvärvetenskapliga metodik SÅ KLART-metoden öppnar hon upp ögonen på sin publik och sina klienter. Inspirerar dem att titta på verkligheten genom ett bredare perspektiv, vilket ger upphov till insikter och möjligheter som öppnar dörrarna för att uppnå nya resultat!

 • Målsättning, motivation, attityd:

  Utan riktning tappar man lätt motivationen, därför är det viktigt att inte bara ha övergripande mål, utan även bryta ned dem till vad de innebär på individnivå i det dagliga arbetet. Samma gäller vår attityd till oss själva, varandra och företaget. Våra individuella attityder är starkt knutna till om företagets värderingar genomsyrar verksamheten och den allmänna känslan eller inte. Att inte bara sätta mål som främjar den organisatoriska hälsan, lojaliteten och vi-känslan, utan även implementera en hållbar struktur för att se till att alla i företaget kan känna, leva och andas det som är VI, i varje steg - skapar både hållbar organisatorisk hälsa och motiverade medarbetare såväl som framgångsrik business.

 • Inre styrka:

  Att bli medveten om sitt eget mesta negativa tanke- och känslofokus, om sina inre förminskande monologer och sina begränsande sanningar och ersätta dem med ett vinnande mindset gör att man bygger inre styrka vilken i sin tur gör medarbetarna gladare, starkare, mer produktiva, kreativa och lösningsorienterade.

 • Självledarskap:

  För att kunna leda sig själv i önskad riktning behöver man först bli medveten om sig själv, sina rädslor, begränsande sanningar och beteenden. Dålig självmedvetenhet går ofta hand i hand med dåligt självledarskap. Vilket i sin tur hänger tätt ihop med brist på eget ansvarstagande, arbetsglädje, motivation och lojalitet.

 • Motivation

  Att känna motivation är ett ständigt pågående arbete där vi både behöver inspiration utifrån såväl som inifrån. De som inte bemästrar konsten att vara självmotiverande, kommer alltid att vara beroende av inspiration utifrån för att känna sig motiverade. Att förstå hur man kan bemästra konsten att motivera sig själv skapar mer hållbara medarbetare och kraftfulla team.

 • Ansvarstagande

  Det är aldrig någon annans ansvar att se till att JAG varje dag bidrar på bästa sätt till kulturen, kommunikationen, samhörigheten, energin och kvalitén på leverans av mitt uppdrag. Genom SÅ KLART-metoden höjs medvetenheten om det egna ansvaret och ger en väldigt tydlig bild över allt man har att vinna på att axla det egna ansvaret i alla avseenden.

 • Arbetsglädje

  När alla i teamet/företaget förstår att arbetsglädjen startar på vår insida, - genom hur vi fokuserar, hur vi förhåller oss till det som är runtomkring, hur vi väljer att tänka, kommunicera och agera, har vi kommit en bra bit på väg i rätt riktning. Allt börjar med oss själva! Och det är bara genom ett gemensamt ständigt pågående arbete som vi kan nå arbetsglädjen vi alla önskar.

Expertområden:

Prisklass:

20.000 kr - 60.000 kr

 • Mer om priser

  Priset beror på uppdraget storlek. Resa + logi kan tillkomma

 • Mitt motto

  Om du vill skapa en förändring utanför dig själv, behöver den alltid börja inuti dig själv.Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap