Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Henrik Mattsson

En större förståelse för personlighetstyper förbättrar ert sätt att kommunicera med era kunder. Henrik Mattsson ger i sin föreläsning råd som gör er säkrare i besvärliga situationer och hjälper er styra hur andra uppfattar er organisation. Henrik tar er med på en resa bland kommunikationsstilar och hjälper er skapa lyckade relationer med kunder. Nyckeln till att framgång är att förstå sin egen kommunikationsstil.

Henrik är en framstående föreläsare som tillhör de mest etablerade i Sverige. Han har coachat och utbildat närmare 100 000 personer sedan 1999. Henrik arbetar främst som föreläsare/utbildare men även som coach för chefer och mental coach för bland andra elitidrottare.

Blogginlägg: Onödiga pseudokonflikter suger energi och dödar arbetsglädjen!

 • Effekten av att boka Henrik Mattsson

  Värdefulla insikter, konkreta verktyg och förhållningssätt att omsätta i praktiken.

 • Henrik Mattsson som talare

  Henrik får alltid väldigt höga utvärderingar. Han är en stark scenpersonlighet som förmedlar mycket kunskap, visdom, värme och humor. Hans föreläsningar är energirika och roliga med många aha-upplevelser. Hans förmåga att engagera och få människor att tänka i nya banor ledde till att han blev nominerad till Sveriges bästa talare 2007 av Confex (Sveriges ledande kurs- och konferensarrangör). Under 2000- talet har han vid upprepade tillfällen varit synlig i media såsom Aftonbladet, Må Bra, LIV, Svenska Dagbladet, SVT och TV 4 för att nämna några.

 • Så arbetar Henrik Mattsson

  Henrik anpassar upplägg och innehåll utifrån beställarens önskemål och behovsbeskrivning.

 • Henrik Mattsson erbjuder

  Ni kan anlita Henrik för både kortare inspirationsföreläsningar och längre utbildningsinsatser allt utifrån era behov och önskemål.

 • Henrik Mattsson passar till

  Ni kan anlita Henrik både för coachande samtal med enskilda individer, workshops för mindre grupper och föreläsningar med 1000-tals deltagare.

Talaren utgår från Örebro
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Man
Språk Svenska

Henrik är utbildad i Personal Mastery och Advanced Leadership hos K-A Inc. Han är certifierad internationell coach och NLP-Trainer via Skandinaviska Ledarhögskolan. Konflikthantering, kommunikation och mental träning är exempel på andra områden han har utbildat sig i.

Bland tidigare beställare märks bl.a Ikea, Pfizer, Volvo-IT, Saab, Preem, Lindex, Atlas Copco, Skanska, Valio, Samsonite, SVT, Polisen, Statens Folkhälsoinstitut, Regeringskansliet, Uppsala Universitet, KTH, Ålands Landskapsregering, Länsstyrelser, Kommuner och Landsting.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

"En helt magisk föreläsning!"

2017-10-06, 13:44

“Jag har under kvällen suttit i tv-soffan och insupit helgatmosfären med ett glas Amarone medan jag har förstört min sambos "Idolkväll" med att prata om din föreläsning. Efter min lilla resumé frågade hon om jag hade en ny föreläsningsidol...
Jag kan bara instämma med tidigare inlägg - en helt magisk föreläsning som du bjuder oss Karlstadbor på idag. Din energi, retorik och fina sätt att förmedla del av din kunskap till oss ingav en wowkänsla under hela föreläsningen. Du hade på ett så härligt sätt vävt in humor på rätt ställen, samtidigt som du lyckades förmedla vikten av kommunikationens betydelse.
Återigen - stort och varmt tack för många upplyftande tankar kring ämnet.
Stort lycka till i framtiden!”
/Fredrik - Karlstad kommun

"En underbar föreläsning!"

2017-10-06, 13:43

”Hej Henrik! Tänkte bara återkoppla till kursen i Jönköping i måndags och tacka dig en gång till för en underbar föreläsning. Det är den bästa jag har varit på någonsin! Inte en enda minut har jag haft tråkigt och jag har lärt mig massor. Du kan verkligen det du håller på med!”
– Kerstin Tjärnström, Hotell Gyllene Uttern, Gränna

"Ett stort tack för materialet!”

2017-10-06, 13:43

”Tack Henrik, för den oerhört intressanta, givande och inspirerande föreläsningen! Den var ett livligt samtalsämne på skolan nästa dag. Och ett stort tack för materialet!”
– IlonaKarlsson, Lärare, Karolinska skolan, Örebro

"Jag har aldrig på så kort tid lärt mig så mycket!"

2017-10-06, 13:41

”Jag har aldrig någonsin tidigare haft en sådan inspirerande och kunskapsgivande föreläsare och jag har aldrig på så kort tid lärt mig så mycket! Jag har ofta väldigt mycket att göra och befinner mig därmed ofta i en stressad tillvaro men efter denna föreläsning har jag så många knep att ta till och prova för att ta kontroll över de situationer där jag är på väg att förlora den. Jag lärde mig så otroligt mycket om mig själv och hur jag kan utveckla mitt psyke inom såväl arbete som privat. Jag skulle helt ärligt kunna prata (skriva) om denna karl i evigheter, men han måste helt enkelt upplevas.”
– Nathalie Lindblom, Stud. Linköpings Universitet, Campus Norrköping

"Du får bäst betyg av allt och alla!"

2017-10-06, 13:39

”Det blev så otroligt bra med din föreläsning. Jag har ögnat igenom våra utvärderingar och kan avslöja att du får bäst betyg av allt och alla, många framförde också lovord under konferensens gång. Och jag är överlag jättenöjd med samarbetet med dig!”
– Eva Jonsborg, Informatör, Fastighetsägarna-Mellansverige

"Reaktionerna på dina inlägg har varit lyriska!"

2017-10-06, 13:39

”Hej Henrik! Reaktionerna på dina inlägg har varit lyriska. Många deltagare har skrivit saker i stil med ”Vill se mer av Henrik Mattsson”, Henrik Mattsson var kanon”, ”Henrik var helt fantastisk”, Så du satte verkligen guldkant på dagen.”
– Fredrik Samuelsson, Avdelningschef, Confex Sverige AB

"Mycket bra!"

2017-10-06, 13:38

"Henrik är mycket bra! Den här utbildningen skulle vara obligatorisk för alla människor. Jag har stor nytta av den både i arbetet och privatlivet"
– Bo Blomqvist, Chef, Produktionsplanering SSAB

"En av de bästa!"

2017-10-06, 13:38

"Henrik är en av de bästa och mest levande föreläsare vi har haft"
– Jasmina Berberovic, Personalhandläggare, Länsstyrelsen i Östergötland

"Upplägget har varit mycket uppskattat och omnämns som den bästa utbildningen man har fått!"

2017-10-06, 13:37

"Henrik Mattsson har tillsammans med divisionen Surface Drilling Equipment inom Atlas Copco Rock Drills AB, utvecklat ett sätt att skapa en gemensam feedbackkultur för samtliga chefer och medarbetare i Örebro. Upplägget har varit mycket uppskattat och omnämns som den bästa utbildningen man har fått på Atlas Copco någonsin!"
– Heléne Jonsson, Human Resources Professional, Atlas Copco

Andra talare inom samma område

Magnus Hedberg

Man skulle verkligen kunna kalla Magnus Hedberg för den nya tidens föreläsare. Med en blandning av innovativa kunskaper och träffsäkra exempel från verkligheten så lockar han publiken till skratt. M

Mikael Ahlström

Mikael Ahlström är entreprenör inom kommunikation och driver flera byråer med fokus på digitala och sociala medier. Som delägare och engagerad i Hyper Island reser han till byråer och företag världe

Susanne Norman

Susanne Norman håller föreläsningen "Det finns inga omöjliga elever" som riktar sig till alla som arbetar med elever med beteendeproblematik. Hon talar om hur man skapar en relation med tydligt leda

Stefan Berg

Stefan Berg avslöjar underhållande varför vi är som vi är, varför vi gör som vi gör och hur du förstår dem som inte kan förstås. Du som någon gång haft med människor att göra har säkert m

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap