Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Hem / Affärsnytta / Hälsa, friskvård / Hälsa / Helena Schiller

Helena Schiller

Vill du att dina medarbetare ska må bra och dessutom prestera bättre? Helena Schiller är hälsoexperten med stor pedagogisk begåvning och en sällsynt förmåga att anpassa sina föreläsningar till publiken och dess intressen, problemområden och frågor. Med Helenas hjälp slipper man sjukskrivningar. Du stärker ert employer brand och ökar er ROI.

Helenas mål med all typ av föreläsning är att förmedla kunskap och göra den värdefull för lyssnaren. Därför är det också åhörarna som bestämmer om det enklast görs i form av en föreläsning, en utbildning eller en workshop.

De som lyssnar kommer inte bara att få en större förståelse kring ämnet. De kommer också att få med sig konkreta och handfasta verktyg som kan vara räddningen när det gäller att stressa mindre och sova bättre. Helena brinner för att göra världen lite bättre, genom att så många som möjligt får tillfälle att lära sig handskas med stress, oroande tankar och med sina sömnproblem.

Vill du rusta medarbetarna för bättre hälsa och ROI? Boka Helena Schiller!

Urval av tidigare beställare:
Helena har föreläst för gymnasieklasser, på universitetsutbildningar och företag. Hon har dessutom talat om stress, sömn och arbete för allmänheten; till exempel på Stressforskningsdagen på Stockholms universitet, på Stockholms stadsbibliotek och under Almedalsveckan. Helena har även presenterat sin forskning vid flertalet konferenser och stora internationella kongresser runt om i världen.

 • Effekten av att boka Helena Schiller

  Med Helena som talare får lyssnaren med sig nya insikter och konkreta verktyg, oavsett om föredraget är utbildande eller bara inspirerande. Syftet med Helenas föreläsningar är att förbättra hälsan i samhället – att alla ska stressa mindre och sova bättre.

 • Helena Schiller som talare

  Helena är van att på ett pedagogiskt sätt förmedla kunskap och diskuterar gärna frågor som kommer upp under föreläsningens gång.

 • Så arbetar Helena Schiller

  Helena har ett pedagogiskt förhållningssätt och besitter en stor förmåga att anpassa sina föreläsningar till publiken och till lyssnarnas intressen, problemområden och frågor. Hennes mål med all typ av föreläsning handlar om att förmedla kunskap och göra den värdefull för lyssnaren. Därför är det också åhörarna som bestämmer om det enklast görs i form av en föreläsning, en utbildning eller en workshop.

 • Helena Schiller erbjuder

  Med Helena som talare får lyssnaren med sig nya insikter och konkreta verktyg, oavsett om föredraget är utbildande eller bara inspirerande.

 • Helena Schiller passar till

  Helenas föreläsningar passar både privat och offentlig sektor, hennes ämnen berör alla människor som brottas med stress och sömnproblem i vardagen. Därför kan hon tala vid allt från mässor och konferenser till kick-offs.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande, Kick-off
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska

Helena är doktor i folkhälsa med bakgrund inom psykologi. Hon har arbetat med forskning inom arbete, sömn, stress och hälsa under sju år på Stressforskningsinstitutet vid Stockholms universitet. Innan dess arbetade hon som personalansvarig på Acne Jeans i flera år.

Därtill har Helena varit verksam som elitryttare i hästhoppning i 15 år. Nu är hon inte tävlingsryttare själv längre, men tränar andra lovande talanger på hästryggen. Dessutom är hon utbildad mental rådgivare, med idrottspsykologi som basämne. Helena har därför en ovanligt gedigen bakgrund inom de ämnen hon föreläser om.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Helena Schiller talar om:

Expertområden:

Prisklass:

15.000 kr - 25.000 kr

 • Mer om priser

  Föreläsning på 1–2 timmar: 15 000–20 000 kr beroende på restid Workshop/kurs halvdag: 25 000 kr Workshop/kurs heldag: 30 000 kr Sömnbehandlingsprogram (KBT) 5 sessioner à 2 timmar: 10 000 kr/session

 • Mitt motto

  ”Lär dig acceptera saker du inte kan förändra, ta mod till dig att förändra det du kan och försök att se skillnaden.”

Andra talare inom samma område

Christine Radell

Christine Radell har under mer än trettio framgångsrika år föreläst om teambuilding, hantering av stress och konflikter. Christine lyfter även fram arbetsglädjens betydelse för produktionen och h

Björn Rhodin

Björn Rhodin lär er hantera stress och smärta med hjälp av en metod som kombinerar det bästa från vården med det bästa från gymmet. Genom åren har han hjälpt hundratals o

Anders Cederholm

Anders Cederholm brinner för att bjuda på en spännande och engagerande föreläsning baserad på ett mångfacetterat liv tillsammans med sina åhörare. Interagera och ta del av a

Göran Sandberg

Göran Sandberg föreläser om ”Må bäst – livshantering” vilket är en lättsam påminnelse om att vi måste rensa bland våra energitjuvar. Vi behöver fylla på våra liv med positiv energi i vardagen. ...

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap