Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Hem / Affärsnytta / Hälsa, friskvård / Stress / Clas Malmström

Clas Malmström

Clas Malmström, legitimerad läkare och psykoterapeut samt specialist inom psykiatrisk rehabilitering, har en gedigen bakgrund som stressforskare vid Karolinska Institutet. För närvarande är han företagsläkare och engagerar sig i att förbättra den psykosociala och organisatoriska arbetsmiljön över olika branscher. Clas kombinerar sina medicinska och psykologiska kunskaper med en stark affärsförståelse, vilket framträder genom hans erfarenhet som chef för IKEA:s företagshälsovård i 6 år och som grundare av det lönsamma PBM AB

Med en unik kompetensmix är Clas även författare och eftertraktad föreläsare. Han delar med sig av insikter om arbetsglädje och hur en välfungerande arbetsplats kan uppnås, baserat på pålitlig forskning. Clas belyser även stressens mysterier och erbjuder konkreta verktyg för hantering i vardagen. Genom sin karismatiska framtoning inspirerar han publiken samtidigt som han förmedlar faktaspäckat innehåll.  

Urval av tidigare beställare:  Clas anlitas av alla typer av organisationer, både företag och offentlig förvaltning. Här är några av det senaste årets kunder: Boston Consulting Group, Handelsbanken, Finansinspektionen, Eduhouse AB, Norrskog, Pricegain AB, AB Kadesjös, Advokatfirman Delphi, Kriminalvården, Sveriges Domstolar (snart alla!), Frontpac AB, Svenska Tandläkaresällskapets Årskongress, Sveriges Lantbruksuniversitet, Chalmers Tekniska Högskola, Region Jönköping, Stockholms läns sjukvårdsområde. Varje år blir det ett tiotal av Sveriges kommuner, på sistone bl.a. Stockholm, Katrineholm, Uddevalla, Värnamo, Tidaholm och Eksjö kommun.

 • Clas Malmström som talare

  Clas har mottagit positiva omdömen från både kunder och publik, vilket återspeglas av de många omdömena på hans hemsida. Hans föreläsningar, som sträcker sig från fullsatta auditorier till intima workshops, är skräddarsydda utifrån uppdragsgivarens behov och gruppdynamik. Utan ett förutbestämt manus levererar Clas engagerande och anpassade presentationer som alltid bedöms som "mycket givande".

 • Så arbetar Clas Malmström

  Clas Malmström skräddarsyr varje föreläsning utifrån uppdragsgivarens behov och kontext. Utan att förlita sig på ett förutbestämt manus, engagerar han sin publik genom att förklara komplicerade ämnen på ett lättfattligt sätt. Hans föreläsningar betecknas alltid som "mycket givande" och erbjuder inte bara faktaspäckade och vetenskapligt förankrade insikter utan även konkreta verktyg som kan tillämpas i praktiken.

 • Clas Malmström erbjuder

  Clas erbjuder en flexibel föreläsningsstil, anpassad för olika presentationformat och publikstorlekar. Hans skräddarsydda innehåll och framträdanden möter uppdragsgivarens specifika syften, gruppens sammansättning och rådande situationer. Oavsett om det är en entusiasmerande storskalig presentation eller en fördjupande workshop, är Clas kapabel att skapa meningsfulla och givande upplevelser för sina åhörare.

 • Clas Malmström passar till

  Baserad i Stockholm tar Clas uppdrag över hela landet och internationellt. Hans expertområden inkluderar stress, utbrändhet, hälsa och friskvård (särskilt mental friskvård), psykisk ohälsa, självledarskap, arbetsglädje (organisatorisk och social arbetsmiljö), hälsofrämjande ledarskap, samt ledarskap, medarbetarskap och HR.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Man
Språk Svenska, Engelska

Dr. Clas Malmström är en legitimerad läkare och psykoterapeut med inriktning på kognitiv beteendeterapi. Specialiserad inom psykiatrisk rehabilitering och klinisk psykofysiologi har han erhållit omfattande erfarenhet som företagsläkare, ledare och entreprenör. Som före detta stressforskare vid Karolinska Institutet har han fokuserat på stressutlöst ohälsa och psykosomatik. Denna forskning ledde honom till undervisning av lärarstudenter och upptäckten av hans förmåga som föreläsare.
Under sina sex år som chef för IKEA:s företagshälsovård har Clas förvärvat djup insikt i ledarskapets krav och utmaningar. Vidare grundade och byggde han upp PBM AB till ett framgångsrikt företag med 52 anställda. Genom denna bedrift visar han inte bara sin medicinska expertis utan också sin affärsstrategiska skicklighet, särskilt genom att skapa en säljande verksamhet utan förlitan på avtal med den offentliga sjukvården.
Clas är inte bara en framstående forskare och medicinsk professionell utan också en etablerad författare, med flera böcker riktade både till yrkesverksamma inom vården och allmänheten. Hans engagemang i att utbilda och inspirera sträcker sig även till internationella forum, där han ofta föreläser i länder som England, Tyskland, Frankrike, Portugal och Spanien.

Några av Clas böcker:
”Mental handbok” (om egenvård för personer med psykisk ohälsa)
”Möjlighetstänk” (mental träning i nytt ljus)
”Stressa rätt!” (om stresshantering i praktiken)
”Hållbar hög prestation” (om prestationsförmåga under press)
”Ett bra liv är inte bekvämt – en bok om mental styrketräning”
”Promotivt förändringsarbete – när medarbetare och ledning drar åt samma håll”

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

Tommy Davidovic

Tommy Davidovic är coach och mental tränare med lång erfarenhet av att hjälpa ambitiösa individer inom idrott till nya höjder. Som mental tränare står han bakom guldmedaljer på VM, EM och SM

Tõive Kivikas

Tõive vet verkligen vad han talar om då det gäller ledarskap. Han har nämnligen själv gjort det i praktiken. I stället för att lägga ned och avskeda 1000 personer i Studsvik blev företaget efter två

Tiina Bruno

Tiina Bruno ses som en normbrytare och global expert på ett av sätten att effektivt differentiera ert Employer Brand och öka inkludering, jämställdhet och social hållbarhet på arbetsplatsen.

Susanne Fredriksson

Susanne Fredriksson, expert inom arbetsglädje och coachande ledarskap. Med över 30 års erfarenhet i ryggen är Susanne en pionjär inom motivationshöjande insatser. Hon skapar en unik föreläsn

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap