Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Hem / Affärsnytta / Framtid, trender / Design / Christel Copp

Christel Copp

Christel Copp är en av få föreläsare som talar om bild, design och visuell presentationsteknik. Föredragen är ”ögonöppnare” i ordets sanna betydelse. Yrkeserfarenheten som designer och bildkonstnär tillsammans med kunskap om det mänskliga seendet, gör hennes föreläsningar unika. Christel ger på ett underhållande sätt praktisk och direkt användbar kunskap för alla verksamheter som vill förbättra sin visuella kommunikation.

 • Christel Copp som talare

  Publiken är alltid i fokus när Christel Copp bygger upp en föreläsning. Hon hittar ständigt nya och intressanta infallsvinklar på olika visuella uttryck – i trycksaker, på webben, i stadsrummet och i andra miljöer. Noggrant anpassar hon sedan sitt material till åhörarna, så att det ska bli så intressant och givande som möjligt. Christel bjuder dessutom på sig själv och är känd för sina underhållande och humoristiska föreläsningar.

  Behöver ni en vägvisare in i den visuella världen? Då är definitivt Christel rätt person att lyssna på.

 • Så arbetar Christel Copp

  Christel Copp har under sina år som grafisk designer arbetat med en rad typer av uppdrag. Det gäller alltifrån olika slags trycksaker till logotyper och övergripande visuell identitet. Under de senaste åren har hon också anlitas för att göra analyser av bildkommunikation och hur man arbetar med det visuella varumärket inom verksamheter. Detta har ofta gjorts i kombination med en föreläsning eller annan utbildning av personalen.

  Christel har också cirka tio års erfarenhet av skapa visuella kommunikationssystem genom skyltning. Dessa uppdrag är ofta komplexa och inbegriper många delar som anpassning till olika slags rumslighet, tillgänglighet, hållbarhet och materialkunskap. Oavsett typ av uppdrag, så är funktion och kvalitet alltid honnörsord i Christels arbete.

  Hon har under de senaste åren arbetat med bland annat följande verksamheter:

  Chalmers Tekniska Högskola, Borås Stad, Capio AB, Business Region Väst, Centrala studiestödsnämnde ochKarolinska institutet

 • Christel Copp erbjuder

  Christel erbjuder skräddarsydda föreläsningar från 30 minuter upp till en heldag samt utbildningar och workshops. Hon tar också gärna emot visuellt material från kundens egen verksamhet och bygger in det i föreläsningen.

 • Christel Copp passar till

  Christel Copp passar till föreläsningar för både offentliga och privata verksamheter. Lämpliga tillfällen är exempelvis utbildnings- eller temadagar där ni vill öka kunskapen och inspirera till hur man mer medvetet kan arbeta med områden som bild, design, profilering, skyltning och presentationsteknik.

Talaren utgår från Västra Götaland
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Kvinna

Christel Copp arbetar sedan trettio år tillbaka som grafisk designer, illustratör och bildkonstnär. Hon har en gedigen högskoleutbildning inom området och har genom sin yrkeserfarenhet tillägnat sig både en bredd och ett djup. Christel arbetar sedan många år vid institutionen för Journalistik, Medier och Kommunikation (JMG) vid Göteborgs universitet. Hon har även uppdrag vid andra institutioner som Sahlgrenska Akademin och Chalmers Tekniska Högskola i Göteborg. Som pedagog är hon synnerligen uppskattad av studenterna.

Christels verksamhet som designer och erfarenheten som lärare har också gjort henne till en erkänt skicklig presentatör. Christel är en av få föreläsare som kan kombinera kunskap om det muntliga med hur man bygger upp en effektiv visuell presentation. Christels förmåga att väva samman kunskap, pedagogik och forskning gör henne dessutom flitigt anlitad som konsult. För myndigheter, organisationer och privata företag gör hon analyser av övergripande visuell kommunikation, profilering och presentationsteknik.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Christel Copp talar om:

 • Visuell presentationsteknik

  Christel är en av få föreläsare som kan kombinera kunskap om det muntliga med hur man bygger upp en effektiv visuell presentation.

 • Kommunikation

  Christel har exempelvis anlitas för att göra analyser av bildkommunikation och hur man arbetar med det visuella varumärket inom verksamheter

 • Design & bild

  Yrkeserfarenheten som designer och bildkonstnär tillsammans med kunskap om det mänskliga seendet, gör hennes föreläsningar unika.

Andra talare inom samma område

David Knutsson

David Knutsson är ingen duvunge. Som kommunikatör har han stor erfarenhet av att leda event och andra tillställningar. David har producerat flera internationella framträdanden för bolag i

Johan Quist

Johan Quist ger lösningarna till hur den offentliga sektorn kan bli bättre och mänskligare. När han hör om Åke, 90 år, som träffat 66 olika läkare på 16 månader, blir Johan genuint ledsen

Gustav Bergström

Gustav Bergström, personen bakom Instagramkontot “Rävjägarn”, har ett brinnande intresse för allt som rör arkitektur, byggnadsvård och hållbarhet. 2017 utsågs han till årets byggnadsvårdare

Erika Funke

Erika Funke, känd journalist inom konst- och antikbranschen sedan två decennier, ger en unik inblick i den fascinerande och föränderliga antikvärlden. Hur gick det till när antikviteter gick

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: info@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss. 
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Koppargatan 3
602 23 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap