Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Åsa Meland

Hon guidar individer, grupper och organisationer genom förändringar. I arbetet med verksamhetsutveckling fokuserar man ofta på vilka metoder och verktyg man ska använda. Men det handlar minst lika mycket om att få alla med på resan för att skapa ett långsiktigt förändringsperspektiv. Åsa Meland inspirerar gruppen och ger exempel på konkreta verktyg och metoder.

Exemplen hämtas från många olika branscher för att deltagarna ska kunna känna igen sig. Åsa Meland är mästare på implementering – att få deltagarna att förstå vad de behöver göra för att omsätta denna kunskap i sin egen verklighet. Åsa kan hjälpa er att påbörja den resan redan vid ert första möte!

Urval av tidigare beställare:
Åsa Meland har erfarenhet från de flesta verksamheter och branscher. Exempel på uppdrag är: Annas Pepparkakor, Landstinget Östergötland, Tekniska verken i Linköping, Orust kommun, Akademiska sjukhuset, Skoldialogen, Universeum, Primärvården i Uppsala, Standby, Folktandvården Region Skåne, ExOpen Systems, IUC Väst, Stratsys, Högskolan Väst, Försäkringskassan Sverige, Riksidrottsförbundet, FTG Forest, Nyli kvalitets- och kontrollteknik samt Posten Norrland.

 • Effekten av att boka Åsa Meland

  Åsa Meland skapar både förståelse och energi för att förstå nyttan med att arbeta med förbättringar/förändringar, liksom svar på hur man ska göra det i praktisk handling i den egna vardagen.

 • Åsa Meland som talare

  Åsa varvar teori, tips, praktiska övningar och metoder som man direkt kan gå hem och använda i sin egen verksamhet. De praktiska övningarna kan med fördel komma från den egna verksamheten vilket ger ett påbörjat förbättringsarbete att fortsätta med när man kommer hem. Åsa är tydlig och strukturerad, ger mycket inspiration och kunskap på kort tid, inkluderande, engagerad och verklighetsförankrad. Hon är mycket pedagogisk både som talare och genom bilderna.

 • Så arbetar Åsa Meland

  Talaren anpassar efter beställarens behov och önskemål.

 • Åsa Meland erbjuder

  Talaren anpassar sig efter beställarens behov och önskemål.

 • Åsa Meland passar till

  Privat eller offentlig sektor, mässor, konferenser, kick-off.

Talaren utgår från Västra Götaland
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande, Kick-off, Aktiverar publiken
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska

Åsa Meland har arbetat med verksamhetsutveckling och förändringsledning under hela sitt yrkessamma liv. Först som pilot där hon bl a lärde sig att arbeta med ständiga förbättringar, kvalitet och säkerhet och att detta arbete verkligen går att bygga in i en företagskultur. Sedan har hon arbetat som konsult, styrelseordförande och utvecklingschef vilket gett en bred kunskap och erfarenheter om vad som krävs för att en verksamhet ska nå framgång. Åsa Meland behärskar många metoder och verktyg, framför allt hur man når resultat med dessa, främst genom att få alla med på förändringsresan.
.
Åsa har skrivit tre böcker utgivna av Liber: Kaizen – sakta ner och gör mer 2008, Våga välja 2009, Lean är bara ett namn 2017.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

Johanna Lundin

Jämställdhetskonsulten Johanna Lundin föreläser om normer, mångfald och jämställdhet. Genom humor och igenkänning skapar hon både engagemang, motivation och ett normkritiskt perspektiv ...

Ruth Brännvall

Ruth Brännvall är föreläsaren som talar om ledarskap och ledarskapet i interkulturella organisationer. Olika situationer kräver olika sorts ledarskap och hur man som chef ska agera för att v

Niklas Forser

Varför göra det komplicerat, när det är så enkelt? Finns det genvägar till framgång. Ja, Niklas Forser lär ut den gyllene formeln, vars tolv framgångsnycklar får företag att bli mer lönsa

Charlotte Nygren

Charlotte Nygren visar vikten av förberedelser i rätt tid för att få laget att vilja vara med på förändringsresan med både engagemang och energi. Hon har själv gedigen er

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Koppargatan 3
602 23 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap