Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Åsa Meland

Jag heter Åsa Meland och har haft förmånen att under lång tid få arbeta med utvecklingsarbete på strategisk och operativ nivå. 

Jag föreläser, coachar och tränar i  verksamhetsutveckling , på strategisk och operativ nivå.: 

- Att  skapa medarbetardrivna ständiga förbättringar 
- Att får det att hända - Förändring, fokus, ledarskapsarbete, strategiskt arbete, förankring, PDSA, uppföljning, visualisering 
- Mötesteknik och beslutsfattande (ledarskap med tillit) 
- Att kartlägga och förbättra flöden 
- Change management/Förändringsledning.

Verksamhetsutveckling bygger inte på vad man levererar utan hur man introducerar och arbetar.  Därför är min målgrupp alla branscher och verksamheter . Ibland är det stora verksamheter, ibland små, offentliga och ideella.

Min styrka är implementering – att införa, förverkliga och få det att hända i verksamheten på riktigt. Ett uppdrag med mig kan därför med fördel innehålla en del där vi diskuterar och tar fram en plan för hur man går vidare. När man är tillbaka i vardagen finns annars en risk för att det man inspirerats till  faller bort

Förutom gedigen erfarenhet kan jag bidra med energi och en förmåga att skapa lust och drivkraft samt ge uthållighet i dessa frågor. 

Med en bakgrund som pilot är jag van att tänka strukturerat kring ständiga förbättringar samt vikten av att samarbeta i team med ett stödjande ledarskap för att nå bästa resultat.

Urval av tidigare beställare:Annas Pepparkakor, Chemours Company, Lasarettet i Enköping, Tekniska Verken i Linköping, Orust Kommun, Akademiska Sjukhuset, Skoldialogen, Universeum, Primärvården Uppsala, Standby, Folktandvården Region Örebro, ExOpen Systems, IUC Väst, Stratsys,  Högskolan Väst, Försäkringskassan Sverige, Riksidrottsförbundet, FTG Forest, NCC, Nyli Kvalitets- & Kontrollteknik och Posten Norrland m fl.

 • Åsa Meland som talare

  Åhörare upplever mig som ödmjuk, tydlig och rak. Jag inspirerar och skapar förståelse för den egna delen av helheten oavsett nivå. Eller för att citera en sjukhuschef som anlitat flera talare och konsulter för att få igång ett arbete med ständiga förbättringar och daglig styrning i sin verksamhet.
  “Jag har varit och lyssnat på flera fantastiska talare som varit otroligt inspirerande och nästan skapat en ”Halleluja-stämning”. Men det var först efter att vi hade lyssnat på dig som jag och personalen förstod vad vi skulle göra för att omsätta detta till praktisk handling i vår egen vardag. Dessutom förstår nu alla varför vi ska göra det.”

 • Så arbetar Åsa Meland

  Jag är en mycket van föreläsare och vet att jag ger både inspiration och energi men framför allt är jag väldigt konkret vilket är en förutsättning för att det jag talar om leder till praktiskt omsättning i verksamheten.

 • Åsa Meland erbjuder

  Jag kan tala för stora grupper och skapa energi och inspiration. Jag kan också arbeta situationsanpassat med mindre grupper och skapa förutsättningar för att kunskapen går vidare till konkret handling i verksamheten.

Talaren utgår från Västra Götaland
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande, Kick-off, Aktiverar publiken
Kön Kvinna
Språk Svenska

Jag har arbetat med verksamhetsutveckling och förändringsledning under hela mitt yrkesverksamma liv. Först som pilot där jag bland annat lärde mig att det ständiga förbättringsarbetet kring kvalitet och säkerhet faktiskt går att bygga in i en verksamhetskultur. Sedan som konsult, styrelseordförande och utvecklingschef. Det har gett mig en bred kunskap om vad som krävs för en verksamhet ska nå framgång. Det har också gett mig erfarenheter som jag kan ha med mig i såväl ledningsgruppens arbete som i det viktiga arbetet med att engagera alla de som ska arbeta med frågan.

Jag har skrivit 3 böcker om verksamhetsutveckling, alla Libers Förlag:
Lean är bara ett namn
Våga välja - planera ditt liv med Kaizenmetoden
Kaizen- sakta ner och gör mer

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

Göran Davidsson

Vill du skapa en verksamhet som smittar med tillit, arbetsglädje och engagemang? Med ett helhjärtat fokus på grupputveckling, värdegrund och ledarskap föreläser och utbildar Göran Davidss

Helén Andersson

Helén Andersson ser möjligheter i allt och det hon bjuder åhörarna på är framgångssagor, motgångar och utmaningar ur sitt eget liv på ett energifyllt och inspirerande sätt. Helén började som

Anna Sunneborn

Anna Sunneborn slår fast hur man säger Ja till det som för en framåt! Hur man ger sig nya utmaningar och framförallt en meningsfull vardag. Målet med Annas fartfyllda föreläsning är att få p

Tõive Kivikas

Tõive vet verkligen vad han talar om då det gäller ledarskap. Han har nämnligen själv gjort det i praktiken. I stället för att lägga ned och avskeda 1000 personer i Studsvik blev företaget efter två

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Koppargatan 3
602 23 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap